Luna ianuarie 2017, Sagetator

Ianuarie 2017, Săgetător  
009 Sagetator

      În această lună te simți în largul tău, cât timp ești lăsat să te exprimi, să-ți valorifici abilitățile de care dispui. Ești în plină acțiune, dornic să socializezi, să călătorești, să interacționezi cu oameni noi, interesanți. Apreciezi oamenii puternici și care dau dovadă de optimism, dornici să împărtășească cu tine din ideile lor. Chiar nu vrei să pierzi timpul degeaba, încercând să valorifici cât mai mult cu putință fiecare moment, relație, în direcția progresului personal. După data de 19 ianuarie dai dovadă de mai multă dorință de a acumula informații, noi cunoștințe, ești mult mai inspirat, creativ exprimându-te mult mai ușor în scris și/sau prin viu grai. Deviza lunii, pentru tine, este: „Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el și nu în ceea ce este capabil să primească.” Albert Einstein

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Putem vorbi despre o perioadă mai agitată în relația de cuplu, îndeosebi în primele 8 zile ale acestei luni. Multe discuții din cadrul relației au ca sursă de proveniență modul în care se cheltuiesc banii, faptul că nu sunt suficienți pentru a reuși să faceți față unor cheltuieli neașteptate. După data de 10 ianuarie se mai detensionează oarecum atmosfera, cerându-se totuși precauție în relație, în intervalul 18 – 26 ianuarie, atunci când este posibil să apară tot felul de probleme legate de casă, familie sau în relația cu părinții fapt care ar putea să tulbure liniștea din relația de mariaj. Dacă ți-ai cam pierdut speranța în iubire, ai acum șansa de a trăi o relație de iubire încărcată de pasiune și care te va lua oarecum prin surprindere, îndeosebi după data de 28 ianuarie. Cert este că, pe tot parcursul lunii analizate, ești într-o agitație continuă, cauți ceva nou, incitant în plan amoros și parcă nimic nu vrea să vină. Asta e! toate la timpul lor.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Se poate vorbi despre o lună ianuarie oarecum încărcată, din punct de vedere al carierei. Este vorba despre mult efort fizic dar și de capacitatea de a trece cu brio peste anumite teste, competiții. Nu îți lipsește spontaneitatea și dorința de a fi cel mai bun, în locul în care te găsești. Cert este că te poți bucura de susținere venită din partea superiorilor, îndeosebi după data de 19 ianuarie, dacă vorbim despre posibilitatea de a obține un post mai bine plătit. Este momentul să te dedici cu seriozitate unor proiecte care vizează un grup, o asociație, o nouă colaborare. Cert este că fiecare pas pe care îl faci acum, în plan profesional, își va arăta roadele, în timp. În intervalul 9 – 11 ianuarie este timpul să investești mai mult în studiu, cercetare, poate chiar să urmezi un curs de perfecționare care te va ajuta într-un eventual interviu pentru un job mai bine plătit. Planul financiar este bine aspectat, după data de 28 ianuarie. Până atunci ți se cere să fii mult mai precaut, atunci când vine vorba despre investiții, achiziția unei case, proprietate.
 
SanatateSănătate
        La începutul acestei luni este recomandat să eviți, pe cât este posibil, starea de agitație, stresul. Ești predispus la probleme care țin de plămâni, probleme de alimentație, ai predispoziție către intoxicații alimentare, inflamații dar și la accidente, mai ales în intervalul 18 – 27 ianuarie. Acordă o atenție doasebită la sistemul nervos, pe tot parcursul lunii analizate aici.