Luna ianuarie 2017, Rac

Ianuarie 2017, Rac
004 Rac         În această perioadă vei pune mai mult accent pe relații, pe colaborare, te preocupi mai mult de propria imagine, pentru tine fiind important modul în care te percep ceilalți, ce anume se vrea, de fapt, de la tine. Este o lună oarecum controversată, în care încerci să găsești rezolvarea unor probleme care țin de mariaj, de afacere dar și de eventualele probleme care pot să apară din „senin” în carieră. Nu duci lipsă de fler, de ambiție, ești într-o continuă stare de agitație, mai ales dacă este vorba despre schimbări care vizează cariera, locul de muncă. După data de 19 ianuarie este recomadat să te pregătești sufletește pentru eventualele schimbări care ar putea să aducă modificări importante în plan financiar. Deviza ta, în această lună, este: „Acceptă provocările pentru a putea simți bucuria victoriei.” George S. Patton

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
      În această lună se pare că este vorba despre multă agitație în relația de cuplu. În primele 4 zile ale perioadei se pare că ești pe aceeași frecvență cu partenerul de viață. Spui una și se înțelege alta și, de la o simplă vorbă, există riscul să declanșezi un scandal în toată regula. Este vorba și despre mult stres care are legătură cu locul de muncă, venindu-ți destul de greu să-i faci pe plac partenerului de viață. Te simți obosit și nedreptățit dar, în același timp, vrei și afecțiune, mai multă atenție din partea partenerului. În preajma datei de 10 ianuarie este posibil chiar să-ți pierzi răbdarea și să iei decizia bruscă de a te despărți, să pleci de acasă fiind vorba despre o decizie care, chiar și pe tine te poate lua prin surprindere. Dacă nu ești încă implicat într-o relație, ai acum ocazia să dai startul unei noi relații de iubire cu cineva aflat la mare distanță, poate chiar peste hotare, o persoană de altă naționalitate, îndeosebi în prima parte a lunii analizate. După data de 25 ianuarie te poți confrunta cu probleme în relația de dragoste. Este posibil să constați brusc că nu ai găsit ceea ce îți doreai și că ar fi mai bine să schimbi direcția.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        De ceva timp se preconizează tot felul de schimbări legate de carieră, locul de muncă. Dacă nu ai făcut schimbarea mult dorită până acum, este posibil să fii forțat de împrejurări și să optezi astfel pentru un alt job. La începutul acestei luni este posibil să te confrunți cu probleme legate de acte, documente, rătăcirea unor hărtii importante. Poți fi chiar pus în situația de a reface un proiect, o lucrare. Acordă o atenție deosebită la intervalul cuprins între 4 și 8 ianuarie. Vorbim despre multă muncă, efort susținut, de probe, examene, recalificare, obținerea unor certificate care te vor ajuta să obții anumite beneficii în carieră. Se conturează o perioadă de progres dar și de efort fizic și intelectual. Trebuie să mergi mai departe, să nu cedezi în fața adversarilor pentru că ai toate șansele de partea ta, cât timp îți canalizezi energia spre îndeplinirea unui țel clar. Planul financiar este bine aspectat, îndeosebi după data de 19 ianuarie, până atunci este posibil să faci cheltuieli cu unele probleme care țin de relația dintre soți, poți fi nevoit să intervii într-o problemă de sănătate sau eventuale probleme legate de rudele apropiate. Ești un om pe care se poate pune bază, mai ales atunci când vine vorba despre a scoate bani din buzunar pentru familie.
 
SanatateSănătate
    Ești predispus la probleme ale căilor respiratorii, viroze, gripă încă de la începutul lunii ianuarie. Este recomandat să acorzi o atenție sporită la regimul alimentar și cel de viață fiind important să te relaxezi mai mult. Nu ți-ar strica să consumi mai multe fructe și să o lași mai ușor cu tutunul și cafeaua.