Luna ianuarie 2017, Pesti

Ianuarie 2017, Pești
012 Pesti           Putem vorbi despre o lună ianuarie în care te lași însuflețit de speranță, de idealuri dorindu-ți din tot sufletul să urmezi o cale nouă, interesantă, să te preocupi mai mult de propria persoană. Îndeosebi după data de 8 ianuarie reușești să-i mobilizezi pe cei din grupul din care faci parte pentru a reuși să-ți concretizezi ideile, un proiect important. Nimic nu este prea greu, cât timp ai alături de tine prieteni, oameni dragi. vor exista și momente mai puțin plăcute, legate de anumite persoane dar ai suficientă înțelepciune pentru a trece cu vederea, privind la partea plină a paharului. După data de 19 ianuarie preferi să te retragi, să te preocupi mai mult de studii, de acumularea de informații. Preferi starea de solitudine, să dedici mai mult timp oamenilor defavorizați, copiilor nefericiți. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.” Maica Tereza
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
    În perioada supusă analizei aici relația de cuplu trece prin transformări intense. Este timpul să trăiești cu pasiune, să te bucuri de dragostea și aprecierea venite din partea persoanei iubite. Petreceți mai mult timp împreună bucurându-vă unul de celălalt. Nimic nu este prea greu, cât timp discutați sincer, față în față propriile dorințe, așteptări dar și temeri, confuzii. Ai ocazia să clarifici unele probleme care vizează relația de cuplu, mai ales după data de 8 ianuarie. Este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme care pot să apară în relația de cuplu, îndeosebi în intervalul 18 – 28 ianuarie. Totul este să dai dovadă de calm și să te detașezi oarecum de problemele din carieră acordând atenție și relației de mariaj. Este bine să nu te lași condus de ambiții prostești, orgoliu, gelozie pentru că riști să rupi o relație luând decizii pripite. Dacă nu ești implicat încă într-o relație ai toate șansele să te îndrăgostești, mai ales în intervalul 9 – 18 ianuarie. Putem vorbi despre o relație de natură karmică lăsându-te prins în mirajul iubirii. Există totuși riscul de a te iluziona, să te îndrăgostești de o persoană care nu corespunde cu adevărat așteptărilor tale. Cert este că ai ocazia să trăiești acum o poveste de iubire implicându-te cu pasiune.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Ești plin de energie și inițiative iar, după data de 8 ianuarie, începi să comunici mult mai eficient, constructiv cu superiorii. Este posibil să te gândești foarte serios la o schimbare de direcție în plan profesional. Nu este exclus să îți asumi mai multe responsabilități la locul de muncă. Cert este că nu stai locului reușind să faci față cu brio la sarcinile de serviciu. Cât timp muncești și te concentrezi pe realizarea proiectelor, nu ai cum să nu reușești. Te poți bucura de o promovare, de primirea unui post important, de răspundere dar și de o mărire de salariu. Te implici cu mai mult avânt în tot ceea ce ține de organizarea unui grup, o asociație, iei inițiative fiind un adevărat lider. Planul financiar este bine aspectat dar te poți aștepta și la cheltuieli neprevăzute, mai ales atunci când vine vorba despre a-ți ajuta prietenii sau dacă te gândești să investești într-o organizație, asociație. Știi cum să fii de un real sprijin pentru prieteni dar aceasta nu face decât să-ți micșoreze bugetul personal. Cert este că te pricepi să valorifici propriile abilități, talentele pentru a atrage câștigul de partea ta.
 
SanatateSănătate
      În perioada analizată ești plin de energie iar asta te face să fii mult mai sigur pe tine, atunci când este nevoie să depui efort fizic. Atenție la perioada cuprinsă în intervalul 19 – 27 ianuarie, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, fracturi. Putem vorbi și despre dureri lombare, de articulații sau probleme legate de sistemul digestiv, ficat. Este recomandat să te menajezi mai mult, să nu faci exces, nici de muncă dar nici de mâncare. Este nevoie de mai multă mișcare în mijlocul naturii.