Luna ianuarie 2017, Gemeni

Ianuarie 2017, Gemeni
003 Gemeni
    În această lună ai ocazia să trăiești experiențe de viață la limită, să te confrunți cu tot felul de incidente neprevăzute, poți pune capăt unor relații de prietenie, parteneriat. Este o lună în care te hotărăști să-ți schimbi direcția, vis-a-vis de o relație, de un grup din care faci parte. După data de 8 ianuarie îți vine mult mai ușor să-ți exprimi propriile gânduri, dorințe, să-ți iei avânt către o direcție clară. Experimentezi viața în profunzime concentrându-te pe aflarea unor adevăruri, oricât de dureroase ți s-ar părea. După data de 19 ianuarie îți poți extinde orizonturile cunoașterii fiind mult mai atras de spiritualitate, călătorii peste hotare, te poți decide brusc să urmezi un curs de specializare, comunici mai mult cu persoane aflate la distanță. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Frumusețea fizică este incompletă, dacă nu este animată și de frumusețea spirituală.” Victor Hugo
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Se anunță o lună trăită cu intensitate, în plan relațional. După data de 4 ianuarie poți să reiei niște discuții cu partenerul de viață, menite să facă o oarecare lumină în relația de cuplu. Ești pus pe fapte mari și chiar nu vrei să treacă timpul degeaba, mai ales atunci când vine vorba despre iubire, pasiune, transformări importante în relația de amor. Este nevoie de o reevaluare a propriilor sentimente fiind momentul în care este important să-ți clarifici prioritățile din relația de cuplu. Nu este timp pentru jumătăți de măsură astfel că, între 8 și 12 ianuarie, ai ocazia să ajungi la un consens cu partenerul de viață, mai ales atunci când vorbim depre bani, finanțe. După data de 12 ianuarie există posibilitatea să te implici într-o relație de amor cu un coleg sau un superior fapt care nu prea îți este confortabil, nici din punct de vedere moral dar nici relațional. Este momentul să te gândești foarte bine dacă merită să faci compromisuri. Cert este că putem vorbi despre pasiune, de luarea unei decizii, vis-a-vis de o relație de dragoste. Nu este exclus să te decizi brusc să-ți schimbi domiciliul și să te muți alături de persoana iubită. Ești ferm hotărât să te implici într-o relație de cursă lungă.

Cariera si baniCarieră și bani
        În această lună investești foarte multă energie în carieră, dai dovadă de multă conștiinciozitate. Ai ocazia să te faci remarcat de către superiori; trebuie să-ți verifici de mai multe ori ideile, proiectele pe care vrei să le faci publice. După data de 8 ianuarie ești mult mai coerent, având claritate mentală și reușind să fii mult mai spontan, atunci când vine vorba despre o afacere, finalizarea unor activități de la locul de muncă. Ai ocazia să-ți asumi un rol important în cadrul colectivului de lucru. Este recomandat să nu te agiți prea tare, în ceea ce privește propriul statut, îndeosebi în preajma datei de 19 ianuarie, atunci când este posibil să „dai cu bâta în baltă” și să faci greșeli greu de reparat, vis-a-vis de bani, o investiție într-un parteneriat care se poate dovedi ulterior foarte păgubos. Putem vorbi despre o lună ianuarie în care debordezi de energie și ambiția de a-ți îndeplini țelurile din planul profesional. Este bine să dai dovadă de prudență, îndeosebi în partea a doua a lunii analizate. Planul financiar continuă să fie supus unor restricții. Este foarte posibil ca, până în data de 4 ianuarie, să reiei niște discuții care vizează plata unor taxe, a unui credit. Este vorba despre o lună în care se cere mare prudență, în ceea ce privește plata unor datorii.
 
SanatateSănătate
       Starea de entuziasm te ajută să învingi cu brio eventualele probleme de sănătate, mai ales în prima parte a acestei luni, atunci când trebuie să te odihnești mai mult. Ești predispus la dureri ale încheieturilor, dureri de spate, stări de insomnie, agitație, predispoziție la căzături, îndeosebi spre sfârșitul lunii în discuție.