Luna ianuarie 2017, Fecioara

Ianuarie 2017, Fecioară
006 Fecioara        În această lună este timpul să acorzi mai multă atenție activităților care implică creativitatea, petrecerii unor momente încărcate de bună dispoziție, alături de copii. Te exprimi în mod autentic în relația cu cei dragi. După data de 8 ianuarie ai ocazia să te exprimi mult mai deschis, poți să dai curs unor activități ce implică imaginație, creativitate, intuiție. După data de 19 ianuarie este timpul să te mobilizezi pentru a da startul unor proiecte legate de locul de muncă, colaborări. Relația cu colegii și colectivul de muncă este mult mai destinsă, asumându-ți responsabilități pe care reușești să le duci cu bine la capăt. Nimic nu este prea greu pentru tine, cât timp dai dovadă de conștiinciozitate, organizare, punctualitate, seriozitate. Reușești să te adaptezi la noi reguli câștigând admirația celor cu care colaborezi. Deviza ta, pentru această lună, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem vorbi despre o lună în care ai ocazia să trăiești cu pasiune, să redescoperi frumusețea din cadrul unei relații de cuplu. Este ocazia de a te redescoperi prin iubire, prin împărtășirea unor momente unice, alături de persoana iubită. Reușești să creezi o atmosferă caldă, încărcată de romantism, readuci în relația de mariaj momentele de echilibru și de afecțiune, îndeosebi în prima jumătate a lunii ianuarie. Este posibil ca, în primele 4 zile din această lună, să te simți oarecum dezorientat, neînțeles sau să nu știi cum să te faci auzit. Este nevoie de mai mult calm și cumpătare din partea ta. Este important să acorzi o mai mare atenție la relația de mariaj, după data de 18 ianuarie, atunci când există riscul unor certuri, acuzații nefondate sau pot apărea probleme venite dinspre părinți. Putem vorbi despre o perioadă intensă, în care ai ocazia să descoperi adevăruri dureroase din cadrul relației de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, la începutul acestui an poți lua legătura pentru a purta discuții cu o persoană dragă. Este vremea să privești dragostea cu mai multă maturitate, să te lași prins în vraja iubirii. Trăiești sentimente oarecum contradictorii nesuportând starea de incertitudine, de întrebări la care nu găsești răspunsuri. Privești lucrurile în profunzime, mai ales atunci când vine vorba despre implicarea sentimentală într-o relație.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      După data de 8 ianuarie ai sentimentul că se mai detensionează relația cu colegii. Nu duci lipsă de idei și creativitate având ocazia să te relansezi într-un nou domeniu sau să dezvolți un hobby transformându-l în profesie. După data de 19 ianuarie „turezi motoarele la maxim” profitând de ocaziile deosebit de favorabile pentru a te promova. Nimic nu este prea greu, mai ales atunci când ai parte de susținerea superiorilor. Ai aptitudini deosebite în ceea ce faci reușind să fii de un real folos pentru colectivul de lucru din care faci parte. Poate că vei da startul unui proiect cu impact pe termen lung. Acordă atenție la intervalul cuprins între 18 și 28 ianuarie, atunci când vorbim despre parteneriate, lansarea unei afaceri. Este posibil să întâmpini tot felul de blocaje, obstacole, eventual probleme legate de sponsorizări, pierderi de bani. Planul financiar este bine aspectat, în intervalul 9 – 20 ianuarie dar este important să fii atent la investiții, achiziții. Nu te hazarda, atunci când vine vorba despre cumpărarea unui obiect de valoare, îndeosebi în primele 8 zile ale acestei luni.
 
SanatateSănătate
    În luna ianuarie ți se cere mai multă prudență în privința sănătății, mai ales în intervalul 4 – 8 ianuarie, atunci când este posibil să te pricopsești cu o viroză respiratorie, gripă și/sau alte probleme legate de căile respiratorii, plămâni. În intervalul 18 – 28 ianuarie este nevoie de mai mult calm din partea ta, să te relaxezi mai mult, poate chiar să mergi la o sală de gimnastică. Ești predispus la fracturi, luxații, probleme legate de încheieturi, dureri de spate așa că evită, pe cât este posibil, practicare excesivă a unor sporturi de iarnă, mai ales în perioada 16 – 21 ianuarie. Este indicat să adopți o alimentație mult mai sănătoasă.