Luna ianuarie 2017, Capricorn

Ianuarie 2017, Capricorn
010 Capricorn        În această lună ești preocupat de felul în care te prezinți în fața celorlalți, a modului în care te percep aceștia încercând să te faci ascultat, văzut. Ai de transmis multe informații, ești dornic să împărtășești cu cei din mediul în care trăiești și/sau muncești propriile gânduri, cunoștințele cumulate. Ești mult mai eficient, în privința comunicării dar și în privința acumulării de informații, îndeosebi după data de 12 ianuarie. Din păcate, nu vei duce lipsă de probleme care vizează familia și cariera fiind absolut necesar să găsești un echilibru între cele două. După data de 19 ianuarie acorzi mai multă atenție posibilității de a-ți valorifica propriile abilități și talente. Nu vei duce lipsă de inspirație și nici de aprecieri venite din partea superiorilor. Deviza ta, în această lună, este: „Cine îndrăznește învinge.” Winston Churchill
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
        În această lună, pentru tine, comunicarea joacă un rol esențial în relația de cuplu. Nimic nu ți se pare prea greu, cât timp discuți sincer, deschis cu partenerul de viață. În primele 4 zile ale perioadei în discuție este posibil să „arunci” vorbe care pot să rănească profund, în cazul în care nu vrei să înveți cum să-ți ceri iertare. Indiferent de problemele cu care te poți confrunta în plan profesional trebuie să separi lucrurile și să acorzi o atenție specială relației de cuplu. Este important să spui ceea ce simți, care sunt, de fapt, temerile tale, ce anume ai de schimbat în atitudinea ta. În preajma datei de 12 ianuarie ai ocazia să intri în posesia unor informații care vizează relația de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă sunt șanse sporite să dai startul unei noi relații, pe la jumătatea perioadei analizate. Este o perioadă de tatonări, discuții, comunicare prin intermediul internetului. Cert este că ai tendința de a idealiza iubirea reușind cu greu să te ancorezi în realitate.

Cariera si baniCarieră și bani
        Se cere mai multă prudență, dacă lucrezi cu acte, documente importante, îndeosebi în primele 8 zile ale lunii analizate. Dacă ai de susținut examene, un concurs important, este recomandat să faci asta după data de 8 ianuarie. Este timpul să iei decizii importante, care vizează relația cu colegii, colaboratorii, punerea în practică a unor strategii legate de un proiect comun. Spre sfârșitul acestei luni este cazul să acorzi o atenție deosebită carierei, relației cu superiorii. Nu este exclus să fii pus în fața unor situații, decizii care te pot lua oarecum prin surprindere. Este important să dai dovadă de înțelepciune, să folosești strategii bine gândite în fața adversarilor. Putem vorbi chiar și despre o schimbare tactică de lucru, de acțiune în plan profesional. Ai ocazia să constați că o schimbare care se poate face împotriva voinței tale, va fi spre binele tău de mai târziu. Planul financiar este bine aspectat, îndeosebi în perioada 12 – 23 ianuarie. Este recomandat să eviți orice investiție într-o nouă afacere, colaborare. O perioadă benefică câștigurilor din muncă personală se anunță a fi sfârșitul de lună.
 
SanatateSănătate
        La începutul acestei luni ești mult mai sensibil la frig, eventualii viruși gripali, viroze, probleme legate de oase, dureri cervicale, migrene. Este recomandat să nu exagerezi cu munca pentru că te poți pricopsi cu probleme grave de sănătate, îndeosebi în preajma datei de 10 ianuarie. Putem vorbi și despre alternări bruște de tensiune, spre sfârșitul acestei luni.