Luna ianuarie 2017, Berbec

Ianuarie 2017, Berbec
001 Berbec      În această lună au loc evenimente importante care vizează rolul tău în societate, carieră, reputația, sentimentul de valoare personală, relația cu autoritatea, angajamentele asumate, modul în care valorifici timpul. Până în data de 4 ianuarie va trebui să fii mult mai atent la relația cu superiorii dar și a modului în care te raportezi la carieră și familie. Este important să fii mai generos cu colegii dar și cu superiorii, să-ți asumi responsabilități cu mai mult curaj. După data de 19 ianuarie poți deveni mai deschis către prieteni, te implici într-un grup, organizație, cu mai multă dezinvoltură. Ai mai multă libertate de mișcare, dezvoltând relații de prietenie, călătorind mai mult. Deviza ta, pentru această lună, este: „Adevărata prietenie rezistă timpului, distanței și tăcerii.” Isabel Allende
 
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
       Se cere mai multă înțelepciune, în ceea ce privește gestionarea eventualelor probleme din relația de cuplu. Este foarte probabil să pui cariera pe primul plan, îndeosebi în prima parte a lunii ianuarie fapt care ar putea să îți creeze unele necazuri în relația cu partenerul de viață. Până în data de 8 ianuarie este recomandat să gestionezi cu mai multă prudență relația de cuplu. Există riscul să fie aduse la suprafață niște secrete care ar putea să-ți producă o oarecare stare de nemulțumire în familie. După data de 3 ianuarie există posibilitatea să te implici într-o idilă, o relație de amor pe care preferi să o păstrezi „la secret”. Putem vorbi despre o relație cu o persoană aflată la distanță, eventual peste hotare. Poți să reiei acum o relație de dragoste sau poți continua o poveste care a rămas oarecum în suspans. Se poate arăta acum o nouă direcție, noi decizii care pot avea impact pe termen îndelungat, în plan sentimental. Ai mai multă încredere în tine, cât timp te simți dorit, iubit.


Cariera si baniCarieră și bani
     Sunt multe semne de întrebare pe care ți le poți pune acum, legate de profesie, carieră îndeosebi până în data de 4 ianuarie. Este posibil să-ți dorești semnarea unui contract de muncă în străinătate, după data de 10 ianuarie. Ai ocazia să obții acum un post mai bine plătit datorită unor cursuri recent absolvite, să folosești în avantaj personal obținerea unor diplome. Este timpul să evoluezi, să obții ceea ce ți-ai propus, îndeosebi în partea a doua a lunii în discuție. Până atunci este vorba despre negocieri, pentru a tatona ofertele de lucru, să comunici cu mai multe persoane, chiar și de peste hotare. Ești animat de vise îndrăznețe astfel că ai resursele necesare pentru a putea să dai startul unei noi direcții, cu mai mult curaj și încredere. Planul financiar este bine aspectat, îndeosebi după jumătatea lunii ianuarie. Totul este să nu te lași iluzionat, să nu te implici în colaborări, investiții care, la prima vedere, par să-ți aducă câștiguri mari și imediate. Putem să vorbim despre multă muncă, valorificare a propriilor abilități, dând dovadă de prudență la cheltuieli.
 
SanatateSănătate
       Se poate vorbi despre o lună interesantă și intensă. Ai totuși grijă la modul în care îți dozezi energia pentru că există riscul de a te risipi în tot felul de activități. Ești predispus la insomnii, viroze respiratorii, posibile probleme renale sau ale sistemului imunitar, acesta fiind destul de slăbit. Evită consumul excesiv de medicamente și/sau de alcool. Spre sfârșitul acestei luni ești mult mai relaxat, mai organizat simțindu-te oarecum revigorat.