Luna ianuarie 2017, Balanta

Ianuarie 2017, Balanță
007 Balanta        În luna ianuarie pot avea loc evenimente importante, legate de familie, casă, obligațiile care țin de gospodărie. În primele 4 zile de la începutul perioadei este posibil să te confrunți cu stare profundă de dor, de sensibilitate. Este momentul să te întorci în locurile natale, să te întâlnești cu prieteni din copilărie, să te revezi cu oameni dragi. Vorbim despre o lună importantă, în care ai ocazia să constați că încă mai ai multe lucruri de lămurit, vis-a-vis de trecut, anumite persoane de care nu te-ai desprins definitiv. Ceva revine în viața ta, se repetă și nu reușești să faci față, din punct de vedere emoțional. Te redresezi cu greu, încerci să readuci starea de încredere și optimism în cadrul relației. După data de 19 ianuarie te străduiești să ai o atitudine mai detașată, să te concentrezi mai mult pe relația cu copiii, să-ți descoperi un nou hobby, să-ți ocupi timpul cu lucruri frumoase. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Secretul fericirii nu constă în a face ceea ce îți place, ci în a-ți plăcea ceea ce faci.” James M. Barrie
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       
Relația de cuplu trece prin transformări profunde de câțiva ani așa că nu mai este o surpriză pentru tine confruntarea cu răsturnări bruște de situații. Pot avea loc discuții înțelepte, legate de relația în doi având ocazia să stați la „masa tratativelor”, după data de 8 ianuarie, să lămurești ce anume ai de modificat în propria atitudine, vis-a-vis de relație. Este timpul să ierți și să te ierți, să-ți reamintești lucrurile, momentele frumoase petrecute în doi și să încerci să creezi altele, poate mult mai frumoase, alături de persoane dragi, de familie. Ești mult mai preocupat de muncă, de obligațiile de serviciu și ar cam fi timpul să ajungi la un echilibru între sarcinile de serviciu și obligațiile care țin de casă și familie. După data de 3 ianuarie este posibil să ai sentimentul că dragostea a intrat în vacanță. Cert este că sunt șanse sporite să te implici într-o relație de amor cu un/o coleg/ă. Spre sfârșitul acestei perioade există posibilitatea să devii mult mai pasional, să dai startul unei noi iubiri.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Putem vorbi despre o lună ianuarie în care chiar nu vei avea parte de rutină, atunci când vine vorba despre locul de muncă, carieră. Nu îți ajunge timpul pentru câte ai de făcut. Îți asumi acum tot felul de sarcini de lucru, luându-ți angajamentul de a le finaliza la timp. Nu vei duce lipsă nici de competiție. Ești foarte agitat, gata se le fii de ajutor și colegilor. Este recomandat să acorzi o atenție deosebită la perioada 18 – 28 ianuarie, atunci când este posibil să te confrunți cu relații tensionate la locul de muncă, poți întrerupe anumite colaborări brusc, fără prea multe explicații. Ești epuizat de atât de multă muncă fapt care ar putea să te dea înapoi, spre sfârșitul lunii, atunci când vine vorba despre demararea de noi acțiuni, strategii în plan profesional. Poți obține multe avantaje la locul de muncă, în urma efortului depus dar așteaptă-te și la invidii, adversari care își vor manifesta agresivitatea în mod direct. Trebuie să fii mult mai atent la detalii, la cei cu care te asociezi, dacă merită să dai startul unor parteneriate de afaceri, după data de 28 ianuarie. Planul financiar este mai bine aspectat în intervalul 9 – 18 ianuarie. În partea a doua a lunii analizate, starea de nemulțumire legată de colegi, colaboratori se poate răsfrânge și asupra câștigului financiar fiind predispus la pierderi, cheltuieli neașteptate, furt.
 
SanatateSănătate
        În prima parte a acestei luni te simți plin de energie, dornic să te mobilizezi, să finalizezi cu brio activitățile care țin de gospodărie. Atenție însă la problemele de sănătate care țin de posibile accidentări prin bucătărie sau prin casă, îndeosebi în primele 4 zile ale lunii. Fii atent și la modul în care conduci mașina proprie sau în călătorii făcute în intervalul 18 – 28 ianuarie. Este recomandată moderația alimentară sau în privința consumului de medicamente, alcool. Încearcă să privești viața cu mai multă încredere și speranță și astfel vei observa o îmbunătățire vizibilă, vis-a-vis de propriul organism.