Luna ianuarie 2017, Leu

Ianuarie 2017, Leu
005 Leu          În această lună ești animat de dorința de muncă, de implicare în mai multe activități, dornic să fii de un real folos echipei de lucru din care faci parte. Nu duci lipsă de optimism dar nici de idei, care de care mai ingenioase, îndeosebi în preajma datei de 8 ianuarie. Creativitatea va juca un rol esențial în rezolvarea unor probleme care vizează cariera, locul de muncă. După data de 19 ianuarie pui mai mult accent pe relațiile din afaceri, parteneriate, relația de cuplu dând dovadă de onestitate, încredere, apreciere. Știi cum să te dedici cu seriozitate unei cauze comune. Te implici în schimburi de experiență dornic fiind să acumulezi noi informații. Deviza lunii, pentru tine, este: „Oricine, în această viață, are parte de provocări și dificultăți. Pacea vine prin speranță.” James E. Faust
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Începutul perioadei este încă sub influența lui Venus, în ceea ce privește relația de cuplu. Ai acum ocazia să te bucuri de momente de liniște și romantism, alături de jumătatea ta. Este o lună în care se discută mult despre bani, călătorii peste hotare, noi investiții. Sunteți preocupați de propriul copil sau de rudele apropiate. Cert este că nu vă plictisiți împreună, punându-vă de acord într-un proiect comun. Poate fi momentul potrivit pentru a te implica într-o nouă relație, îndeosebi în partea a doua a lunii analizate. Cert este că dragostea pare să fie în centrul atenției, bucurându-te de admirația venită din partea sexului opus. Ai ocazia să te implici într-o relație de dragoste fiind foarte sentimental. Putem vorbi despre o perioadă pasională, dăruindu-te trup și suflet persoanei iubite. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 27 ianuarie, atunci când există riscul de a rupe o relație de dragoste pentru a da startul alteia, mult mai incitantă.  
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Vorbim despre o lună de muncă intensă, efort fizic și intelectual din dorința de a-ți atinge un țel măreț, în plan profesional. Ești capabil de mari eforturi și transformări, stabilind relații autentice cu colegii de lucru. Ai puterea interioară de a răzbate printre problemele de la locul de muncă. Reușești să depășești cu brio eventualele șicane venite din partea unor colegi și/sau colaboratori, pe la începutul acestei luni. Este posibil să te decizi și să pleci într-o deplasare în interes de serviciu. Urmează o perioadă de transformări intense, în plan profesional, schimbări importante, cu impact pe termen lung. Ai ocazia acum să înveți o nouă meserie, să schimbi colectivul de muncă, să îți asumi mai multe responsabilități. Cert este că te pui în mișcare, vrei să te faci observat de superiori și chiar vei reuși. Tot aceste efort depus îți va duce beneficii în plan financiar. Se recomandă mai multă prudență în privința cheltuielilor, după data de 18 ianuarie, fiind important să-ți plătești la timp facturile, taxele și impozitele datorate.
 
SanatateSănătate
    În această lună este necesar să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Ești predispus la răceli, dureri de spate, migrene; ai predispoziție către fracturi, luxații îndeosebi în partea a doua a perioadei analizate. Este momentul să reiei un tratament nou sau să faci mai multe investigații pentru a lămuri o problemă mai veche de sănătate.