Luna decembrie 2016, Varsator

Decembrie 2016, Vărsător
011 Varsator         Se pare că luna decembrie îți aduce un nou avânt, în ceea ce privește cariera, relațiile de prietenie, studiile, călătoriile. Impresionezi prin fermitate, hotărâre, curajul de a acționa pentru a-ți împlini țelurile. Nimeni și nimic nu te poate opri din drumul tău! Știi exact ce ai de făcut și o vei face debordând de energie. După data de 7 decembrie atragi și mai mult atenția asupra ta fapt care te va avantaja și în plan relațional. Dai dovadă de șarm, diplomație, ai curajul să-ți concretizezi proiectele la care ai lucrat de mult timp. După data de 21 decembrie preferi mai mult starea de introspecție, să faci un bilanț al activităților care s-au derulat pe parcursul acestui an. Deviza ta, pentru luna decembrie, este: „Nu pune mare preț pe un om care nu este mai înțelept astăzi decât a fost ieri.” Abraham Lincoln
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Este o lună în care pui mai multă pasiune în relația cu sexul opus. Încerci să readuci starea de împlinire, de romantism în relația de cuplu, îndeosebi după data de 7 decembrie. Știi cum să creezi o impresie deosebită, să-ți manifești dorințele, sentimentele în mod deschis, direct, îndrăgostindu-te, pur și simplu, de partenerul de viață. Este o perioadă în care ai sentimentul că reînvie emoția, dorința primind și oferind iubire. După data de 19 decembrie se cere mai multă atenție la ceea ce spui. Este posibil să intri în posesia unor informații neplăcute și care ar putea să destabilizeze relația de cuplu. Dacă ai luat decizia să te implici într-o nouă relație de dragoste, pe la jumătatea acestei perioade ai toate șansele să te reîntâlnești cu o persoană din trecut și să continuați astfel o poveste de iubire. Acordă însă o atenție deosebită la modul în care gestionezi lucrurile în relația de dragoste. Este posibil să nu-ți fie apreciate gesturile de romantism sau poți constata că persoana nu este tocmai ceea ce îți doreai.
 
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În această lună se pare că ți-ai propus să finalizezi anumite proiecte, activități pentru a da startul unei noi direcții, în plan profesional. Este o perioadă de inițiative, de zbatere, de concentrare pe realizarea unor obiective care vizează locul de muncă, cariera. Putem vorbi despre o mai bună mobilizare în relația cu colegii de muncă. Acordă totuși o atenție deosebită la posibilele bârfe, acțiunile unor dușmani ascunși împotriva inițiativelor tale, îndeosebi după data de 19 decembrie. Cert este că nu vei duce lipsă de energie, capacitatea de a rezolva original și spontan situațiile critice cu care te poți confrunta. Este foarte important să nu dai înapoi, să nu te lași dominat de furie, impulsivitate, tot felul de amenințări, de competiție. Puterea este la tine, totul este să-ți canalizezi înțelepciunea și energia de care dispui, pe calea aleasă de tine. Planul financiar este bine susținut, mai ales în prima parte a acestei luni. Spre sfârșitul perioadei ești predispus la cheltuieli, probleme care pot să apară ca urmare a unei călătorii pe distanțe mari, eventual peste hotare.
 
SanatateSănătate
        Este o perioadă în care nu îți va lipsi energia, capacitatea de a te reface după o perioadă de convalescență. Ai grijă la predispoziția către răniri, tăieturi, accidentări, căzături îndeosebi în partea a doua a acestei luni. Nu va lipsi nici starea de nemulțumire, de nervozitate, excesele alimentare.