Luna decembrie 2016, Taur

Decembrie 2016, Taur
002 Taur     Este o lună în care pui multă pasiune în tot ceea ce faci, experimentând viața în profunzimea ei. Urmează o perioadă de descoperire a unor informații prețioase care vizează planul financiar. Abordezi evenimentele, experiențele de viață cu mai multă înțelepciune preferând să pui pe primul plan rațiunea. Este momentul să explorezi noi domenii, pe care este posibil să nu fii avut timp sau chef să o faci până acum. Nu vei duce lipsă de energia necesară pentru a-ți concretiza anumite proiecte fiind neobosit în împlinirea obiectivelor propuse. Primești susținerea grupului, asociației din care faci parte pentru a putea să-ți împlinești anumite idealuri. Deviza ta, pentru această lună, este: „Omul are nevoie de un vis ca să suporte realitatea.” Sigmund Freud
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
    Starea de îndoială, nesiguranța vis-a-vis de cuplu continuă și în perioada următoare. Este timpul să păstrezi un control strict asupra ispitei, să stai la distanță de eventualele tentații extracojugale care nu fac decât să te îndepărteze de la adevăratul scop, în plan relațional. Putem vorbi despre implicarea într-o relație de amor dar care are la bază latura senzuală, erotică și mai puțin ceea ce ține de suflet, de profunzime în plan sentimental. Este vorba despre o perioadă incertă, de confuzie, în care ai toate șansele să te implici într-o relație cu cineva din domeniul profesional în care activezi. Dacă ești singur și chiar îți dorești o relație de dragoste este posibil ca lucrurile să nu-ți iasă chiar așa cum ți-ai propus. Nu este exclus să te reîmpaci cu un fost iubit, să reiei discuții care au rămas în suspans. Se pare că ai o lecție de învățat, în plan amoros. Este important să nu cazi pradă unor senzații, dorințe de moment și să păstrezi alături de tine omul care chiar merită respectul și dragostea ta. Alegerea e doar la tine, totul este să fii sincer cu propria persoană și să te descoperi așa cum ești și, mai ales, să te iubești. Sfârșitul de an îți poate aduce adevărate revelații care vizează relația de cuplu.

 
Cariera si baniCarieră și bani
        În carieră se întâmplă lucruri frumoase, având ocazia să primești ceea ce ți-ai propus datorită diplomației, a creativității și a capacității de a negocia. Este șansa ta de a-ți valorifica abilitățile și talentele de care dispui pentru a atrage succesul de care ai nevoie, în plan profesional. La locul de muncă se pot deschide noi posibilități pentru a fi promovat obținând astfel realizări deosebite. Ai relații bune cu superiorii dar aceasta nu înseamnă că trebuie să „te culci pe-o ureche”. Este mult de muncă și putem vorbi despre posibile probleme care pot să apară cu ocazia unei deplasări în interes de serviciu. În partea a doua a acestei luni sunt favorizate noile colaborări, lansarea unei (noi) afaceri, un parteneriat care ți-ar putea aduce beneficii în plan financiar. Te poți bucura de câștiguri financiare venite și din partea partenerului de viață, a familiei, a colaboratorilor apropiați. Este important să gestionezi investițiile cu multă atenție, îndeosebi în partea a doua a lunii decembrie.
 
SanatateSănătate
        În această lună este recomandat să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre sănătate. Pot să apară unele probleme legate de ficat, rinichi, poți suferi de stări de oboseală, insomnii. Este nevoie de mai multă mișcare în natură dar și de o mai atentă gestionare a timpului de muncă și relaxare.