Luna decembrie 2016, Scorpion

Decembrie 2016, Scorpion
008 Scorpion       În această lună ai ocazia să-ți valorifici abilitățile și talentele de care dispui reușind să te pui mai mult în valoare, să te faci apreciat de către ceilalți. Ești mult mai organizat și mai practic atunci când vine vorba despre câștiguri financiare. Muncești susținut și, chiar dacă te mai lovești de unele obstacole, mergi mai departe cu încredere și prudență dozându-ți eforturile pentru a putea să-ți atingi scopul propus. După data de 21 decembrie încerci să comunici cu mai multă dezinvoltură. Este posibil ca ceea ce planifici, proiectezi acum și are legătură cu studiul, participarea la anumite cursuri să nu-ți iasă chiar așa cum ți-ai propus. Este nevoie de mai multă atenție în planificarea oricăror călătorii dar în relația cu rudele apropiate. Deviza ta pentru luna analizată este: „Mintea nu este un vas care trebuie umplut ci un foc ce trebuie aprins.” Plutarh

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Se pare că încă mai mocnește o stare de nemulțumire în relația de cuplu, mariaj. Lucrurile nu sunt deloc simple, nici pentru tine și nici pentru partenerul de viață. Nu este exclus să apară probleme în cadrul căsniciei din cauza bârfelor, criticilor venite din partea părinților și/sau a rudelor apropiate. Este nevoie de mai mult calm și răbdare din partea ta pentru a putea gestiona corect situațiile cu care te poți confrunta. În partea a doua a lunii decembrie putem vorbi despre reluarea unor discuții, aflarea unor secrete dar și posibilitatea de a ajunge la un consens cu partenerul de viață. După data de 19 decembrie putem vorbi despre pasiune, reaprinderea flăcării iubirii în relația de cuplu. Este momentul în care vei face alegerea fermă: împreună sau nu. Nu mai este timp pentru jumătăți de măsură, stări de confuzie, nehotărâre. Poate să crească acum atracția dintre voi doi, puteți petrece mai mult timp împreună fapt care nu poate decât să-ți dea șansa de a mai salva ceea ce este de salvat în căsnicie. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu ai acum toate șansele de a fi „lovit” de săgeata lu Cupidon, după data de 19 decembrie. Nu este exclus nici să reiei o relație de dragoste, să reapară în viața ta o iubire din trecut. Cert este că sfârșitul de lună și de an te poate găsi îndrăgostit, plin de pasiune.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Se pare că lucrurile încearcă să se așeze pe un făgaș, cât de cât normal, în carieră. Muncești mult și dai dovadă de conștiinciozitate, o bună organizare dozându-ți efortul eficient pentru a putea să-ți îndeplinești la timp sarcinile de serviciu. Știi cum să te faci remarcat de către superiori astfel încât ai toate șansele să primești o mărire de salariu sau să-ți negociezi un nou contract de muncă, îndeosebi în prima parte a perioadei în analiză aici. În cadrul colectivului de lucru este posibil să continue apariția bârfelor, a afimațiilor neplăcute venite din partea unor colegi invidioși putând să se ajungă chiar și la discuții în contradictoriu, certuri, îndeosebi în preajma datei de 20 decembrie. Este timpul să te concentrezi pe studiu, acumularea de informații, posibilitatea de a te perfecționa în plan profesional. În prima parte a perioadei te poți bucura de câștiguri venite prin muncă proprie fiind absolut necesar să dai dovadă de chibzuință, atunci când vine vorba despre cheltuieli, investiții. Este recomandat să eviți semnarea oricăror parteneriate sau să demarezi un (nou) proiect care ține de carieră, îndeosebi după data de 19 decembrie.
 
SanatateSănătate
       În luna decembrie este bine să fii mult mai calm, să eviți starea de impulsivitate, agitație întrucât există riscul de a te accidenta, lovi. Nu vor lipsi nici problemele care țin de zona capului, migrene, dureri și probleme stomatologice, mai ales pe la jumătatea perioadei. Este nevoie de mai multă odihnă, relaxare, mai mult timp petrecut departe de problemele cotidiene.