Luna decembrie 2016, Rac

Decembrie 2016, Rac
004 Rac             În această lună se pare că abordezi relațiile de muncă, obligațiile de serviciu cu mai multă încredere în tine, cu înțelegere și mai mult optimism. Este o lună dedicată muncii, finalizării unor acțiuni, proiecte. Ai sentimentul că dai un randament mai bun, că reușești să te faci înțeles de ceilalți. După data de 21 decembrie pui pe primul plan relația de cuplu, parteneriatele fiind atent la ce anume ar trebui să renunți sau chiar să schimbi propria atitudine. Încerci să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și cele familiale. Deviza ta în această perioadă este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
         În prima parte a lunii analizate se pare că lucrurile stau relativ bine, la capitolul relație de cuplu, mariaj. Totul este să vă puneți de acord cu partenerul de viață, atunci când vine vorba despre casă, familie, relația cu părinții. Este timpul să readuci starea de armonie în relație, să vezi ce îl nemulțumește, de fapt, pe cel drag. Putem vorbi despre decizii importante, vis-à-vis de relația de cuplu fiind timpul să privești cu mai multă maturitate și înțelepciune viața în doi. Este important să fii atent la alegerile pe care le faci, îndeosebi după data de 19 decembrie. Este recomandat să nu iei decizii pripite, să nu te lași purtat de iluzii de moment și să întorci spatele unei relații în care ai investit timp, energie, sentimente. Vorbim despre o perioadă de profunde transformări în plan relațional fiind momentul să pui în balanță ceea ce simți cu ceea ce gândești. Evită să faci alegeri grăbite! Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum șansa de a porni într-o „călătorie” amoroasă cu o persoană aflată peste hotare sau cunoscută cu ocazia unei deplasări. Putem vorbi despre o iubire trăită cu pasiune și romantism care poate avea un impact puternic, la nivel emoțional, sufletesc. Este timpul să-ți manifești dorințele, trăirile, să te lași purtat de sentimente.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În perioada supusă analizei aici putem vorbi despre o evoluție favorabilă, din punct de vedere profesional. Dacă chiar ai dorința de a schimba jobul, o perioadă potrivită ar fi în prima parte a lunii decembrie. Cert este că te poți bucura de apreciere venită din partea superiorilor, a colegilor de serviciu. Nu duci lipsă de creativitate, inspirație, voință și responsabilitate reușind să te faci remarcat destul de ușor. Poate fi vorba despre o decizie majoră în plan profesional, cu impact pe termen îndelungat. Sunt favorizate veniturile din muncă proprie sau din colaborări. Acordă o atenție specială la data de 19 decembrie, atunci când pot să apară unele bârfe, discuții „de culise” care ar putea să-ți creeze probleme în relațiile de parteneriat, de afaceri. Cât timp muncești cu plăcere fiind în acord cu colectivul de lucru vei reuși să finalizezi obligațiile de serviciu în timp util. Știi cum să investești cu folos energia de care dispui.


SanatateSănătate
        Este timpul să găsești rezolvarea la unele probleme mai vechi de sănătate, îndeosebi în prima parte a lunii analizate. Poți chiar să găsești un medic mai bun, un tratament mai eficient. Cert este că nu duci lipsă de energie, dorința de a călători mai mult ba chiar simți nevoia să faci mai multă mișcare în natură.