Luna decembrie 2016, Pesti

Decembrie 2016, Pești
012 Pesti       În această lună îți iei mult mai în serios rolul din plan social, profesional fiind vorba despre o perioadă de profunde transformări, muncă asiduă dar și împliniri în plan material. Poți fi pus în situația de a-ți asuma anumite responsabilități, de a fi mult mai prudent, perseverent conștientizând faptul că reputația se construiește pe realizări concrete, pe disciplină fizică și mentală. Nimic nu este prea greu, cât timp clădești un edificiu care îți poate aduce roadele mult așteptate, pe termen îndelungat. După data de 21 decembrie preferi să te înconjori de prieteni numai că lucrurile nu se vor derula chiar așa cum și-ai fi propus și este posibil ca sfârșitul de lună și de an să vină cu sfârșitul destul de neașteptat al unor relații de prietenie. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Adevărata prietenie rezistă timpului, distanței și tăcerii.” Isabel Allende
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Se pare că relația de cuplu stă sub semnul unor incertitudini, confuzii având sentimentul că mai este ceva de clarificat în relația cu partenerul de viață. Este foarte probabil să-ți vină cheful de a insista pe anumite discuții „lămuritoare”, mai ales în partea secundă a perioadei. Există riscul de a deveni prea impulsiv, nervos, dornic să-ți dai dreptate cu orice preț. Tot ai sentimentul că ți se ascunde ceva, că trăiești, de fapt, într-o mare iluzie, în plan sentimental. Nu este exclus să-ți ajungă la urechi niște bârfe venite dinspre prieteni comuni. Cert este că se simte nevoia unei discuții sincere, deschise, directe cu partenerul de viață pentru a reuși să ajungeți la un consens. După data de 7 decembrie este posibil să te implici într-o relație de amor secretă fapt care nu are cum să te facă să te simți împlinit, din punct de vedere emoțional. Este vorba despre multă pasiune dar și acel sentiment că nu te poți opune unei relații de amor fiindcă totul face parte din Destinul tău. O perioadă destul de intensă este cuprinsă între 7 și 19 decembrie atunci când preferi să te lași purtat de dorințe, trăiri intense. Nu este exclus nici să reiei o relație mai veche de iubire, să te reîntâlnești cu o iubire din trecut, încercând să vă mai acordați o șansă.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      În zona carierei putem vorbi despre realizări care pot veni numai prin multă muncă, dedicare, asumarea de noi responsabilități dar și împlinire, aprecieri primite de la superiori. Îți iei rolul în serios dând dovadă de corectitudine fiind conștient de faptul că reputația se clădește prin efort personal și adesea fără ajutor venit din partea celorlalți. Știi cum să te implici în activitățile de grup, să colaborezi cu colegii de serviciu, să faci față provocărilor care pot veni dinspre competitori. Este o perioadă de muncă dar și de succes în plan financiar așa cum, poate, nu ai mai avut parte de ceva timp. Este recomandat să acorzi o atenție deosebită la eventualele asocieri pe care intenționezi să le faci, îndeosebi în partea a doua a perioadei în discuție. Evită semnarea oricărui contract de parteneriat, după data de 19 decembrie. Cert este că putem vorbi despre schimbări, transferuri, decizii care vor avea impact pe termen îndelungat, în plan profesional. În plan financiar pot să apară schimbări care te vor lua prin surprindere. Ai totuși capacitatea de a-ți reface bugetul, prin muncă susținută, asumarea de noi responsabilități.
 
SanatateSănătate
        În prima parte a acestei luni este posibil să te simți oarecum lipsit de energie, te poți confrunta cu infecții, accidentări, dureri de spate, probleme stomatologice. În partea secundă a lunii decembrie te simți mai plin de viață, începi să te revigorezi, să fii mai optimist deși nu putem spune că nu vei avea parte, totuși, de o stare de epuizare psihică, mentală, insomnii, dureri de cap. Supraveghează-ți cu atenție tensiunea arterială!