Luna decembrie 2016, Leu

Decembrie 2016, Leu
005 Leu           Este o lună decembrie în care nu vei duce lipsă de optimism, bucurie de viață având o atitudine mai destinsă în fața obstacolelor. Știi cum să abordezi cu mai multă diplomație și responsabilitate relațiile. Este o perioadă de intensă creativitate, originalitate știind să folosești timpul, energia de care dispui într-un mod eficient și care să-ți aducă roade în plan material, financiar. După data de 21 decembrie te preocupi mai mult de propria sănătate dar și de muncă, job, de relațiile de colaborare care necesită mai multă atenție și mobilizare din partea ta. Deviza ta, pentru luna în discuție aici, este: „Viața îți va oferi acele experiențe, oricât de ciudate ar fi ele, care îți sunt cele mai folositoare pentru evoluția conștiinței.” Eckhart Tolle
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Se remarcă o mai mare deschidere, atmosferă caldă, romantică în relația de cuplu. Ai ocazia să conștientizezi importanța de a fi alături de partenerul de viață, nu doar în momentele bune ci și în cele mai puțin plăcute. Știi cum să-ți manifești mult mai deschis sentimentele dăruind iubire, afecțiune, călătorind mai mult alături de partenerul de viață. Este o perioadă în care se pune un accent mai mare pe romantism, admirație, pasiune, senzualitate. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai ocazia ca, în această lună, să începi o nouă relație de dragoste destul de promițătoare, de lungă durată. Dai dovadă de mai multă maturitate, înțelegere, răbdare în relația cu persoana iubită. În partea a doua a perioadei în discuție aici este momentul să fii mult mai atent cui anume împărtășești propriile dorințe, pasiuni. Nu este exclus să revină în viața ta un prieten din trecut, alături de care vrei să faci un pas important, în plan amoros.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Planul profesional îți cere în continuare să transformi anumite obiceiuri, principii care vizează munca, modul în care colaborezi cu colegii și superiorii. Sunt favorizate relațiile de parteneriat, de afaceri, mai ales în prima parte a acestei perioade. Ai acum șansa de a încheia contracte importante, îndeosebi până în data de 12 decembrie. Știi cum să-i mobilizezi pe cei din colectivul din care faci parte pentru a putea să duci la bun sfârșit un proiect important. Nu va lipsi competiția, căreia îi poți face față cu brio, cât timp îți manifești creativitatea, capacitățile organizatorice. Te poți aștepta la situații neplăcute care țin de acte, documente, încercări în călătoriile în interes de serviciu, după data de 19 decembrie. Este recomandat să eviți polemicile, certurile cu colegii, colaboratorii. Planul financiar este bine susținut, mai ales în prima parte a lunii decembrie.
 
SanatateSănătate
       Este important să te îngrijești de sănătate, să nu faci excese alimentare dar nici de muncă. Te poți aștepta la unele probleme de sănătate neașteptate, îndeosebi în partea a doua a acestei luni. Acordă o atenție specială la sistemul respirator, ficat sau probleme legate de sistemul nervos, dureri de spate.