Luna decembrie 2016, Gemeni

Decembrie 2016, Gemeni
003 Gemeni        Luna decembrie se pare că aduce în prim plan, pentru tine, relațiile bazate pe onestitate, apreciere reciprocă punând pe primul plan stabilitatea și responsabilitatea. Putem vorbi despre o viață socială destul de intensă, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate. În partea a doua a acestei luni este important să acorzi mai multă atenție la ceea ce spui, semnezi, în ce colaborări vrei să te implici. Nu se recomandă să faci investiții sau achiziții costisitoare. După data de 21 decembrie pui mai multă pasiune în tot ceea ce faci încercând să ții cont mai mult de rațiune decât de intuiție, în situațiile limită. Este recomandat să acorzi mai multă atenție la deciziile pe care le iei, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Deviza ta, în această lună, este: „Frica te face să amâni deciziile care ți-ar putea schimba viața. Depășește-ți limitele!” Marius Simion
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Se poate vorbi despre o perioadă destul de intensă, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. Puteți pune la cale un proiect comun de lungă durată. Poate fi vorba despre o decizie ce vizează nașterea unui copil sau puteți lua decizia de a vă implica împreună într-o afacere. Cert este că, în prima parte a lunii în analiză, ești mult mai preocupat de relația în doi, de schimbările importante pe care trebuie să le faci în relația de mariaj. Acordă o atenție specială în partea a doua a lunii decembrie, atunci când ai tendința de a răstălmăci cuvintele, de a deveni prea critic, nemulțumit de partenerul de viață. Pot să apară probleme de comunicare, discuții care au ca temă centrală banii sau cheltuielile peste bugetul familiei. Este nevoie de mai multă chibzuință din partea ta. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum șanse sporite să te îndrăgostești. Putem vorbi despre implicarea într-o relație de lungă durată. Simți că este momentul să-ți asumi mai multe responsabilități în cadrul relației. Nu prea îți arde de joacă, de aventură ci dorești să pui bazele unei relații de durată. Se poate vorbi despre o întâlnire de destin, dorința de a întemeia o familie. Începând cu partea a doua a acestei luni este foarte probabil să reiei anumite discuții legate de casă, familie sau chiar te poți muta împreună cu un partener cunoscut de curând.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Nici în această lună nu vei duce lipsă de idei, inspirație, dorința de acțiune în plan profesional. Este vorba despre multă agitație dar și o doză consistentă de conștiinciozitate așa că nu putem vorbi despre obstacole pe care să nu le poți depăși. Încă mai mocnesc acolo, în colectivul de muncă, niște invidii, răutăți, șicane care ți se tot fac, în această perioadă. Totul este să gestionezi cu calm situațiile critice. Pe la mijlocul acestei luni este recomandat să fii mult mai atent la detalii, cu cine stai de vorbă, atunci când vine vorba despre proiecte de muncă, job, parteneriate. Este momentul potrivit să mai faci ordine printre acte, contracte, proiecte dar și printre colaboratori. Se discută mai intens despre taxe, impozite, sancțiuni, reluarea unor activități, studii. O perioadă benefică pentru demararea unei (noi) afaceri este în prima parte a lunii decembrie. Acordă atenție la deciziile profesionale pe care le iei, spre sfârșitul lunii. Planul financiar este bine aspectat, în primele 10 zile ale perioadei. Se cere prudență pe parcursul întregii luni întrucât ești predispus la pierderi, cheltuieli neașteptate.
 
SanatateSănătate
        Dai dovadă de mai mult optimism, încredere în tine, în prima parte a lunii. După data de 19 decembrie ești predispus la epuizare în plan psihic, emoțional, insomnii, migrene, viroze. Este important să respecți programul de odihnă și relaxare. Ai o putere mult mai mare de recuperare după eventuale probleme legate de sănătate.