Luna decembrie 2016, Berbec

Decembrie 2016, Berbec
001 Berbec          În această lună simți o mai mare nevoie de a călători, să studiezi, să fructifici fiecare oportunitate care ține de dezvoltarea și elevarea Sinelui. Putem vorbi despre o perioadă intensă de socializare reușind să stabilești repede relații de prietenie. Îți canalizezi eficient energia și voința pentru a duce la îndeplinire un ideal, un scop măreț. Știi cum să fii de un real folos pentru prietenii tăi dând dovadă de altruism, de implicare în activități de grup, asociații. Participarea la tot felul de întâlniri, petreceri pot avea un impact benefic asupra moralului tău. Ai acum șansa de a întâlni oameni noi, interesanți și care te pot ajuta să progresezi în plan social. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „Adevărata prietenie rezistă timpului, distanței și tăcerii.” Isabel Allende
 
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
În plan relațional este o lună în care este nevoie de mai multă înțelegere față de partenerul de viață. Este foarte probabil să devii mai pretențios, să nu-ți exprimi propriile argumente clar, concis și de aici puteți ajunge la certuri. Există riscul să acorzi mai multă atenție carierei și să neglijezi oarecum aspectele care țin de familie, relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a lunii decembrie. După data de 25 decembrie reușești să ajungi la o oarecare stare de armonie, de echilibru cu partenerul de viață petrecând mai mult timp împreună, participând la întâlniri de grup. Dacă ești singur sunt șanse mult mai mari să-ți întâlnești perechea în preajma Crăciunului. Totul ține de dorința ta de a socializa, de a participa la petreceri. Este vorba despre o perioadă benefică în plan sentimental făcându-te remarcat destul de ușor de către sexul opus. Este șansa de a găsi un partener cu care să împărtășești aceleași preocupări, idealuri de viață.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Este o lună decembrie intensă, din punct de vedere profesional. Ai șansa să urmezi cursuri de perfecționare care te vor propulsa în carieră. Ești mult mai deschis către colegi, mai comunicativ, dornic să socializezi, să înveți de la ceilalți dar și să le fii de un real sprijin pentru oamenii din colectivul de lucru. Conversațiile cu superiorii sunt de bun augur, îndeosebi în prima parte a lunii supuse analizei. Putem vorbi despre o lună intensă de muncă dar și de oportunități de progres în carieră. Tot ceea ce construiești acum este făcut prin efort personal fapt care te va ajuta să te faci remarcat de către superiori. După data de 19 decembrie este important să acorzi atenție la eventualele contracte pe care le semnezi, ce decizii iei, dacă chiar merită să riști prin schimbarea direcției, în plan profesional. Nu este exclus să reiei anumite activități, să revii pe un post, să faci unele corecții importante în legătură cu un proiect profesional. Nu te avânta în a face remarci, declarații care pot afecta poziția ta în relația cu superiorii. Planul financiar este bine aspectat, îndeosebi în partea a doua a lunii decembrie, atunci când ai ocazia să primești bani prin muncă personală dar și ca urmare a unor colaborări inspirate, parteneriate profitabile.
 
SanatateSănătate
       Nu vei duce lipsă de energie, pe tot parcursul perioadei analizate. Este recomandat să-ți supraveghezi cu atenție sănătatea, îndeosebi după data de 19 decembrie, când se pare că sistemul imunitar este mult mai slăbit. Este necesar să reiei un tratament sau chiar să-l schimbi cu altul, mai eficient. Ești predispus la viroze respiratorii, accidentări, lovituri, îndeosebi în partea a doua a lunii analizate aici.