Luna decembrie 2016, Balanta

Decembrie 2016, Balanță
007 Balanta        În această perioadă studiul și călătoriile devin oarecum prioritare. Nu prea ai chef să pierzi vremea cu activități care nu te împlinesc, din punct de vedere intelectual și/sau în plan afectiv. Dai dovadă de onestitate, toleranță, deschidere către ceilalți oameni fiind dornic să te informezi dar și să transmiți mai departe din experiența acumulată. Ai capacitate de concentrare dând dovadă de organizare și coerență reușind astfel să-ți atingi unele obiective importante, legate de planul profesional dar și relațional. După data de 21 decembrie este timpul să te concentrezi mai mult pe casă, familie, relația cu părinții. Nu este timp de pierdut astfel că a sosit momentul să pui accentul pe detalii reușund să găsești explicații pentru anumite trăiri. Deviza perioadei este: „Iubirea este trăirea la cea mai înaltă tensiune sufletească, este ardere interioară și înălțare spirituală.” Ecaterina Chifu
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
           Putem vorbi despre o lună trăită cu intensitate, pasiune în plan sentimental, amoros. Pentru unii dintre nativii Balanță se poate vorbi despre luarea unor decizii importante care vizează relația de dragoste putând fi vorba despre implicarea într-o relație de lungă durată. Te bucuri de admirația și aprecierea venită din partea sexului opus așa că nu poate fi vorba acum de singurătate. Ai acum tot ceea ce îți trebuie pentru a putea da startul unei relații în care să investești sentimente de dragoste, pasiune, senzualitate. Este o perioadă de redescoperire a propriei ființe, prin iubire. Te aprinzi destul de ușor fiind mult mai deschis, direct, dispus să dai curs avansurilor care ți se fac. Sărbătorile care urmează ar putea să te găsească foarte îndrăgostit. Nu este exclus să-ți dorești sau chiar să materializezi ceea ce ține de conceperea unui copil. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj putem vorbi despre o perioadă destul de contradictorie. Se pare că te confrunți cu probleme în relația de cuplu, în parte datorate părinților, a unor vorbe, discuții care nu își au rostul dar care îți afectează relația. Este recomandat să pui accentul pe iubire, respect, să încerci să redescoperi frumusețea de a fi în doi, împărtășind ceea ce simți, așteptările pe care le ai de la partener. Este important să ții cont și de părerile și dorințele partenerului de viață.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Te gândești tot mai serios la schimbarea direcției în carieră. Este vorba despre nemulțumiri greu de exprimat, dezamăgiri care parcă te dau tot mai mult înapoi și îți blochează calea spre progres. După data de 19 decembrie se pare că ești mult mai pregătit să investești mai multă energie în planul profesional dedicându-te unor proiecte de grup. Muncești mult și eficient și ești destul de exigent cu propria persoană. Dai dovadă de ambiție reușind să faci față cu brio stresului. Este posibil să apară unele probleme în familie datorate atenției excesive pe care o acorzi jobului. Este recomandat să păstrezi o doză serioasă de rezerve, atunci când vine vorba despre semnarea unui (nou) contract de muncă, mai ales în preajma datei de 19 decembrie. Sfârșitul acestei luni se pare că va veni cu speranța unui nou start în carieră. Planul financiar este destul de bine aspectat, cât timp îți dedici timpul și energia muncii.
 
SanatateSănătate
       Este important să acorzi mai multă atenție eventualelor probleme de sănătate. Deși ești plin de energie se pare că nu vor lipsi totuși problemele care țin de dietă, luarea în greutate, posibile infecții, răniri, lovituri, îndeosebi în parte secundă a perioadei analizate. Acordă o atenție deosebită la ceea ce mănânci și la cantitatea consumată.