Luna august 2017, Vărsător

August 2017, Vărsător
011 Varsator         Putem să vorbim despre o lună în care te implici trup și suflet în tot ceea ce ține de relații, socializare, parteneriate sau afaceri. Îți concentrezi atenția în direcția relației cu celălalt fiind dornic să rupi monotonia, starea de rutină. Este o perioadă în care poți face schimbări importante sau de revenire asupra unor situații dar și de luare a unor decizii în plan relațional. Eclipsele de Lună și de Soare, pe axa Leu – Vărsător au o deosebită încărcătură karmică răsfrângându-se asupra vieții sociale și a parteneriatelor. Este posibil să reiei colaborări mai vechi sau pot să apară tensiuni, rupturi, despărțiri în cadrul unei relații. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Urmează-ți fericirea și universul îți va deschide uși acolo unde erau doar ziduri.” Joseph Campbell
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem să vorbim despre o lună trăită destul de intens, la capitolul relație de mariaj. Este aici multă energie, ambiție, inițiativă, pasiune dar și tendința de a-ți impune punctul de vedere. Ești predispus la stări de agitație, impulsivitate și lipsă de diplomație ceea ce va conduce, inevitabil, la certuri și agresivitate în relația de cuplu. Se poate vorbi totuși despre o oarecare revigorare a relației, chiar o reaprindere a pasiunii, a iubirii dintre voi doi. Este timpul potrivit pentru a lămuri direcția în care merge, de fapt, relația actuală, dacă merită să mai faci sacrificii, să îți dedici timpul, energia și sentimentele în cadrul acestei relații. Ai acum ocazia să te lămurești asupra aspectelor esențiale din relația de mariaj. Dacă ești singur atunci va urma o perioadă intensă și interesantă, la capitolul dragoste, relația cu sexul opus. Nu este exclus nici revenirea la o iubire din trecut. Poate fi vorba despre o relație karmică, o întâlnire de destin. Este momentul potrivit pentru a începe o (nouă) relație care se poate concretiza printr-o cerere în căsătorie. Schimbările importante care vizează planul relațional datorate energiei aduse de Eclipsa Soarelui pot conduce la găsirea unui partener de viață.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Este o lună în care va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește relația cu colegii de lucru. Te poți aștepta la unele confruntări directe dar și la tot felul de neplăceri, discuții contradictorii, acuzații nefondate, îndeosebi în preajma datei de 17 august. Va trebui să dai dovadă de prudență la asocierile pe care vrei să le faci acum, dacă merită să faci anumite investiții într-o afacere, un parteneriat. Pe la mijlocul perioadei analizate ai ocazia să vezi ce anume se vrea de la tine, dacă are rost să te mai implici într-un proiect profesional care este în derulare. Este indicat să acorzi o atenție deosebită la actele, înregistrarea și semnarea oricăror documente sau a unor contracte. Evită să iei decizii importante și care vizează o investiție, un împrumut, mai ales după data de 13 august. La sfârșitul acestei luni ești predispus la conflicte, certuri în relația cu un partener de afaceri. Este bine dacă vei reuși să eviți confruntările directe, pe față. Există riscul de a atrage dușmănii aprige, pe termen îndelungat. Va trebui să fii mult mai atent la bani, cheltuielile pe care le faci acum și să „te întinzi cât îți este plapuma”.
 
SanatateSănătate
        În luna analizată aici starea de agitație te poate predispune la accidente, reacții necontrolate, lovituri, căzături, excese menite să-ți pună viața și/sau sănătatea în pericol. Stresul accentuat îți poate provoca stări de insomnie sau alternări ale tensiunii arteriale. Este recomandat să mergi mai des la sala de sport sau să faci mai multe ieșiri în natură evitând totuși escaladările periculoase, sporturile extreme, îndeosebi în preajma datei de 17 dar și 24 august.