Luna august 2017, Scorpion

August 2017, Scorpion
008 Scorpion         În această lună, deși gândul îți este mai mult la distracții, plimbări și vacanță se pare că vei prefera să-ți orientezi energia înspre zona carierei, posibilității de a lansa noi strategii de acțiune, în plan profesional. Cariera și succesul în plan public capătă o importanță deosebită pentru tine acum. Investești energie cu folos astfel că vei avea ocazia să culegi roadele unei munci susținute. Din data de 23 august ți-ar prinde bine un concediu, departe de grija facturilor și a treburilor de prin gospodărie. Deviza ta pentru luna analizată este: „Unul dintre cele mai grele lucruri din viață este să ai cuvinte în inimă pe care să nu le poți pronunța.” J. E. Jones
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Se anunță schimbări destul de importante în cadrul relației de mariaj. Este      posibil să apară unele confruntări în relația cu partenerul de viață, în preajma datei de 17 august. Este recomandat să nu ții cont la bârfe sau eventuale acuzații venite din partea rudelor ori a vecinilor. Cert este că există riscul de a se rupe relația de mariaj și chiar să nu mai existe cale de întoarcere. Tot acum pot fi reluate unele discuții destul de neplăcute. În perioada supusă analizei aici ai ocazia să te implici într-o relație de dragoste cu cineva aflat la mare distanță de tine dar cu care împărtășești aceleași idealuri, preocupări intelectuale, spirituale. Cert este că urmează o perioadă în care ești mult mai atras de o relație pe care preferi să o păstrezi secretă, departe de ochii lumii. Simți că nu este încă momentul oportun pentru a destăinui familiei sau prietenilor trăirile tale. Este recomandat să dai dovadă de realism și de spirit analitic, să nu te lași furat de himere, de iluzii deșarte.
 
Cariera si baniCarieră și bani 
        În această lună se pot întâmpla lucruri importante în carieră, cu impact pe termen lung. Va trebui să îți dozezi energia și să o orientezi într-o singură direcție evitând implicarea în mai multe activități, simultan. Pot interveni acum schimbări importante în planul profesiei sau chiar schimbări de statut. La începutul acestei perioade se poate vorbi despre nevoia de a-ți reconfigura obiectivele, strategiile care țin de locul de muncă. Este posibil să găsești un nou job sau poți accepta o nouă funcție, care implică mai multă răspundere dar și o remunerație pe măsură. Cert este că poți avea parte acum de susținerea venită de la persoane cu mare putere de influență socială și financiară. Nimic nu îți pare prea greu de realizat, cât timp dai dovadă de conștiinciozitate și bună organizare a timpului de lucru. Cert este că succesul profesional este foarte probabil acum. Te poți bucura de câștiguri materiale ca urmare a valorificării abilităților proprii.
       
 
SanatateSănătate
       Este o lună în care este recomandat să eviți excesele de orice fel, fie că vorbim despre muncă, mâncare sau alcool. Ești predispus la probleme care țin de circulația sângelui, inimă sau la accidente, îndeosebi pe la mijlocul perioadei analizate.