Luna august 2017, Săgetător

August 2017, Săgetător
009 Sagetator        Este o lună în care simți nevoia să călătorești, să studiezi, să fructifici fiecare oportunitate de dezvoltare personală, prin asimilarea de noi experiențe. Ai ocazia să interacționezi cu oameni interesanți, cu medii, grupuri care au preocupări de natură spirituală. Putem să vorbim despre o lună august în care se va observa un impact major în viața ta prin relația pe care o ai cu străinătatea, preocupările legate de spiritualitate sau filosofie precum și reevaluarea propriilor posibilități de expansiune. Putem vorbi și despre deplasări cu scop spiritual, este posibil să primești susținere din partea unor maeștrii, ghizi spirituali, profesori care vor juca un rol deosebit în dezvoltarea personalității tale. Deviza ta, pentru luna august, este: „Nu există experiență căreia să nu-i poți supraviețui, dacă ai curajul să înfrunți viața.” Octavian Paler
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem vorbi despre o lună oarecum bizară, la capitolul relație de mariaj. Deși, la prima vedere, lucrurile se desfășoară normal, aparent fără existența vreunei probleme, ai totuși ocazia să constați că treci printr-o transformare importantă. Vei rămâne destul de uimit de faptul că relația de cuplu nu este tocmai ceea ce îți doreai sau că ceva s-a schimbat, în felul tău de a fi, de a vedea lucrurile astfel că ai tendința de a judeca partenerul de viață dintr-un punct de vedere nu tocmai real și obiectiv. Este posibil să acorzi prea mult timp carierei și să nu mai observi problemele din cadrul relației de mariaj. Nu ai timp suficient pentru  a discuta cu partenerul tău ceea ce te trământă, ce anume ai dori să faci și nu reușești, tocmai pentru că nu ai suficientă încredere în celălalt. Este posibil ca trădarea să vină din partea ta, poți inventa tot felul de scuze pentru a păstra distanța în cuplu. Nu este exclusă nici aducerea la suprafață a unor lucruri neplăcute, vis-a-vis de relație, probleme care trebuiesc discutate, analizate și eventual acceptate. Orice amânare poate provoca și mai multă suferință. Dacă ești singur putem să vorbim despre implicarea într-o relație de amor, mai ales în partea secundă a perioadei. Este posibil să primești unele vești de la o persoană dragă sau un partener din trecut. Urmează o perioadă oarecum bulversantă, cu evenimente inedite, la capitolul iubire, senzualitate. Poți avea acum o relație de dragoste cu o persoană aflată în străinătate. Nu este exclus nici să întâlnești iubirea cu ocazia unei călătorii.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Această lună este destul de solicitantă, în plan profesional. Este timpul să dai dovadă de prudență, mai ales dacă te gândești să faci schimbări în zona carierei. Este o perioadă favorabilă pentru relansare. Ai acum posibilitatea de a găsi un (nou) job, unul care este pe măsura așteptărilor tale, cu precădere în primele 10 zile ale perioadei în discuție aici.  Din data de 13 august este bine să acorzi o mai mare atenție la actele pe care intenționezi să le semnezi sau dacă vrei să-ți faci publicitate, să te lansezi într-un nou domeniu. Este recomandată o amânare! Cert este că vei avea ocazia să observi ce anume ai de schimbat sau ce vrei, de fapt, în plan profesional. Atenție și la eventualele parteneriate, la colaborări sau lansarea în afaceri, îndeosebi în partea secundă a lunii august. Planul financiar este bine aspectat putându-te aștepta la unele câștiguri, în preajma datei de 20 august. Sunt favorizate câștigurile venite de pe urma unor investiții făcute în trecut. Nu este recomandat să te avânți în proiecte de anvergură, până când nu ai toate informațiile necesare, în privința viitorilor colaboratori.

SanatateSănătate
         Va trebui să nu faci excese, imprudențe, atunci când vine vorba despre alimentație și/sau unele activități care ar putea să îți suprasolicite organismul. Este recomandat să dai dovadă de cumpătare pentru că ești predispus la probleme ale rinichilor, disfuncții digestive, lovituri, dureri de spate, infecții, mai ales în ultima parte a lunii analizate.