Luna august 2017, Rac

August 2017, Rac
004 Rac            Este o lună în care apreciezi corect propria valoare și implicit a lucrurilor din mediul în care te manifești. Dai dovadă de spontaneitate, de ambiție și conștiinciozitate reușind astfel să obții ceea ce ți-ai propus, în plan financiar. Pui mult preț pe banii câștigați prin muncă proprie reușind să-ți concentrezi atenția către o direcție clară și care îți poate aduce beneficii materiale consistente. Eclipsa de Soare din data de 21 august și care va avea loc în zodia Leu va aduce cu sine un impact destul de mare și asupra banilor și a resurselor materiale. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în această zonă, în caz contrar toată muncă și sacrificiile făcute nu îți vor fi răsplătite la valoarea meritată. Deviza ta, în această lună, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre pe care le-am integrat pentru adeveni mai evoluați precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Putem să vorbim despre o lună în care nu-ți va lipsi șarmul, eleganța și preocuparea pentru propria persoană. Probabil că vei merge mai des la salonul de cosmetică sau te vei decide să îți reînoiești garderoba. Cert este că poți trezi sentimente contradictorii în relația de cuplu. Fie partenerul este mai gelos decât în mod normal, fie nu reușești să te mulțumești doar cu ceea ce ai în mariaj încercând să atragi atenția și altor posibili parteneri. Este posibil să te oprești doar la stadiul de flirt. Este o perioadă în care strălucești și vrei să profiți din plin de oportunitățile ivite. Poți ajunge la certuri destul de serioase, confruntări în relația de mariaj, în special până în data de 25 august. Putem să vorbim despre „dragoste cu năbădăi”. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci este posibil să confunzi dragostea cu interesul material și să te lași cucerit de persoane de sex opus care îți pot oferi confortul material. Nu prea ai chef să îți bați capul cu sentimentalisme. Cu cât ești mai independent, cu atât mai bine pentru tine. Pot să apară unele probleme de comunicare în relația cu sexul opus sau vei intra în posesia unor bârfe care te vor lămuri cu cine ai de-a face, de fapt.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Este o perioadă foarte dinamică, în plan financiar dar și profesional. Putem să vorbim despre multă muncă, dedicare, preocupare pentru a te perfecționa. Te implici în tot felul de proiecte și activități la locul de muncă. Prin calm și diplomație reușești să finalizezi sarcinile de seviciu cu brio. Reușești să te faci apreciat fiind un bun coleg, unul care știe să le vină în ajutor celor care au nevoie de sfatul și susținerea ta. Dai dovadă de multă ambiție și curaj în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Nu este exclusă nici apariția de noi oportunități pentru a schimba direcția, în plan profesional. Acordă o atenție specială, dacă este vorba despre o afacere personală, de parteneriat pentru că ești predispus la renunțări, răsturnări de situații, la început de lună dar și în preajma datei de 17 august. În preajma datei de 22 august ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare, ca urmare a muncii susținute. Te poți aștepta la probleme care țin de comunicare, documente, negocieri, mai ales în preajma datei de 26 ale lunii în discuție.  
 
SanatateSănătate
        În perioada supusă analizei se pare că nu te confrunți cu probleme de sănătate deosebite. Ba din contră, putem să vorbim despre o perioadă de revigorare și poftă de viață. Este posibil să te decizi să urmezi o dietă, să faci mai mult sport, mișcare în aer liber sau să faci mai multe plimbări prin natură. Va trebui să fii mai atent la perioada de la sfârșitul lunii analizate, atunci când ești predispus la probleme care țin de tensiunea arterială, circulație a sângelui, infecții, probleme legate de zona capului, a ochilor sau unele probleme stomatologice.