Luna august 2017, Pești

August 2017, Pești
012 Pesti         În această lună de vară îți dedici cea mai mare parte a timpului muncii sau încercării de a găsi noi remedii pentru eventualele probleme de sănătate cu care te confrunți. Investești cu succes cea mai mare parte din energia fizică în munca pe care o prestezi. Lucrezi mult și eficient concentrându-te foarte mult pe detaliile care chiar contează. Eclipsele de Soare și de Lună pe axa muncii și a sănătății pot aduce evenimente care vor schimba condițiile legate de serviciu, programul de lucru sau vei primi noi responsabilități. Recurgerea la terapii alternative, relaxare, găsirea unor noi metode de tratament te-ar putea ajuta la vindecarea unor boli sau răni, traume sufletești mai vechi. Deviza ta, pentru luna august, este: „Învață ceva nou. Încearcă ceva diferit. Convinge-te singur că nu ai limite.” Brian Tracey
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Până în data de 13 august putem să vorbim despre o perioadă favorabilă în relația de cuplu. Pot avea loc discuții constructive, legate de casă, familie, de posibila achiziție a unei case sau a unui teren. Cert este că ești pus pe treabă, te afli într-o stare de agitație permanentă mobilizând astfel și partenerul de viață. Este posibil să pleci într-o vacanță în doi și să lași totul „baltă” preocupându-te mai mult de relația de cuplu. Din data de 13 august parcă nu mai ești auzit, ascultat, nu reușești să mai fii pe aceeași frecvență cu partenerul de viață. Poate că ai așteptări prea mari de la partener! Ești prea critic, aduci prea multe reproșuri pentru greșelile din trecut. Pot să revină acum în discuție unele probleme legate de casă și familie. Ar trebui să încerci să te relaxezi mai mult alături de partener și să o lași mai ușor cu starea de neîncredere în celălalt. Dacă ești singur atunci, până în data de 10 august, sunt șanse destul de mari să te îndrăgostești, să ai parte de admirație venită din partea sexului opus. Nu vor lipsi nici provocările sau problemele de natură sentimentală, relațională, mai ales în preajma datei de 17 a lunii analizate. În partea secundă a perioadei există posibilitatea de a te reîntâlni cu o iubire din trecut. Este vorba despre o relație care te poate răscoli profund având sentimentul că nu i te poți opune. Vorbim despre o relație din care ai ceva de învățat, de împărtășit, de oferit și de primit de la celălalt. Ceea ce trebuie să se întâmple se va întâmpla!
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Putem să vorbim despre o lună în care serviciul, relația cu colegii și/sau colaboratorii va ocupa locul central. În această zonă a carierei pot avea loc schimbări semnificative fiind nevoie de mobilizare, ambiție și curaj din partea ta. Poate fi o perioadă de succes, popularitate, de obținere a unui post de conducere și implicit o mărire a salariului. Va trebui să dai dovadă de o mai mare atenție, atunci când vine vorba despre semnarea unui act care pune în valoare un parteneriat sau o afacere, mai ales după data de 13 august. Cert este că, indiferent de obstacolele cu care te poți confrunta, vei face față cu brio la sarcinile de serviciu. După data de 13 ale lunii analizate este posibil să fie reluate unele discuții care vizează o afacere, o colaborare, revenirea asupra unor înțelegeri, stabilirea de noi obiective. Poate fi acesta startul unor inițiative profesionale pe termen lung. Este vorba despre conștiinciozitate, efort și implicare lucrând mult mai eficient acum. Planul financiar este destul de bine aspectat, până în data de 20 august. Va trebui să dai dovadă de prudență la cheltuielile făcute în preajma datei de 24 august. Nu te avânta în a face investiții care necesită fonduri de care nu dispui, pentru moment.
 
SanatateSănătate
        Este o lună de vară în care este recomandat să nu îți neglijezi sănătatea. Solicitările venite din partea celorlați ar putea să-ți pună serios la încercare rezistența fizică și psihică. Este important să găsești un echilibru între muncă și odihnă, între veghe și somn. Sunt favorizate tratamentele alternative, o cură de vitamine, plimbările prin natură. Ești predispus la intervenții chirurgicale în încercarea de a rezolva o problemă de sănătate cu care te confrunți de ceva timp. Este posibil să ai unele probleme cardiace, infecții, probleme cu tensiunea arterială, eventual probleme stomatologice sau în zona capului. Este bine să eviți excesele care țin de alimentație sau medicamente.