Luna august 2017, Leu

August 2017, Leu
005 Leu          Este o lună în care, practic, ești în centrul atenției. Reușești să impresionaezi prin simpla ta prezență dar și prin atitudinea dezinvoltă, prin dinamism și ambiție, prin hotărârea de a merge mai departe, indiferent de obstacolele ivite în calea ta. Ești preocupat de progresul personal. Ești dominat de pasiune și de entuziasm pentru împlinirea unui țel măreț. Cu Eclipsa de Soare chiar în zodia ta are loc acum un moment de reflexie, de conștientizare a propriului eu, de ceea ce vrei să devii, încotro vrei să te îndrepți. Ceea ce sădești acum, în această perioadă, va avea impact pe termen îndelungat, în destinul tău. Te poți bucura de noroc, susținere venită din partea unor persoane aflate în străinătate dar și de progres în plan intelectual, relațional. Deviza ta în această lună este: „Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort și timp.” Anonim


 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Putem să vorbim despre o lună intensă, interesantă și chiar inedită, în plan relațional și sentimental. Chiar nu ai cum să te plictisești! Luna Plină în semnul Vărsător de la începutul acestei perioade aduce răspunsuri interesante și ferme legate de relația de cuplu. Pot să apară acum noi realizări legate de proiecte comune, lansate încă din luna februarie 2017. Totul este să dai dovadă de calm și răbdare privind cu o oarecare detașare eventualele nemulțumiri venite din partea partenerului de viață. Nu trebuie să te lași copleșit de obligațiile de serviciu sau de nemulțumirile din cadrul carierei pentru că riști astfel să te îndepărtezi de partener. O plimbare în doi, o scurtă vacanță ar fi binevenită, în special în partea secundă a perioadei. Din data de 26 august ești mult mai diplomat în relația cu sexul opus. Există riscul de a exagera cu flirturile dând, poate, prea multă atenție avansurilor venite din partea sexului opus iar asta ar putea conduce la unele probleme în relația de mariaj, mai ales spre sfârșitul lunii analizate. Dacă ești singur atunci poți avea parte de o lună august destul de fierbinte, în plan amoros. În prima parte a perioadei ești predispus la implicarea într-o relație de amor pe care preferi să o ții departe de ochii lumii. Spre sfârșitul aceastei luni ești mult mai destins, poți chiar să dai curs unei invitații de a pleca într-o vacanță, alături de o persoană de sex opus pe care tocmai ai cunoscut-o. Cert este că, în această perioadă, ești dominat de senzualitate, de pasiune și romantism astfel că nu are cum să nu-ți cadă cineva cu „tronc”.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Este o lună de vară în care va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre relația cu colegii și/sau superiorii. Te poți aștepta la unele răsturnări de situații neașteptate, în plan profesional, apărute ca urmare a unor bârfe, invidii venite din partea prietenilor, îndeosebi în prima parte a lunii analizate. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la actele pe care le semnezi acum, modul în care negociezi salariul, după data de 13 august. Ești predispus la pierderi financiare datorate entuziasmului sau a neatenției așa că ceilalți pot să profite de bunăvoința ta. Este favorizată munca de creație, relațiile profesionale, parteneriatele la distanță, eventual peste hotare. Ai ocazia să demarezi acum un proiect ambițios cu o firmă importantă sau cu persoane influente. Este un moment de salt, de progres iar tot ceea ce clădești acum va avea impact pe termen îndelungat. Totul va depinde de tine, să nu te lași influențat de cei care te invidiază și nu vor să te vadă cum progresezi. Planul financiar este supus unor restricții, mai ales spre sfârșitul lunii în discuție.
 
SanatateSănătate
        Putem să vorbim despre o lună în care este recomandat să nu exagerezi, atunci când vine vorba despre sporturi extreme, viteză excesivă, escaladări periculoase. Ești predispus la căzături, lovituri, tăieturi în zona capului dar și unele probleme legate de funcționarea inimii. Se recomandă prudență în activitățile de la locul de muncă. Evită să faci pe grozavul altfel va trebui să suporți consecințele neplăcute la nivelul sănătății.