Luna august 2017, Gemeni

August 2017, Gemeni
003 Gemeni        Putem să vorbim despre o lună august în care te vei implica mai mult în tot ceea ce este legat de studii, acumularea de informații sau relația cu rudele apropiate. Ai dorința de a comunica mai intens și de a călători mai mult. Nu poți sta locului! Eclipsa de Soare din data de 21 august va duce la intensificarea planului intelectual, acumularea de informații, studiul, deplasările, tranzacțiile comerciale. Este posibil să te hotărăști să urmezi noi cursuri de perfecționare sau participi la concursuri, interviuri. Din data de 23 august vei pune mai mult accent pe relația cu familia proprie. Este posibil să revii în locurile natale, acasă, la părinți, vrei să faci schimbări importante legate de gospodărie. Deviza ta pentru această lună este: „Nici frumusețea, nici banul nu face pe om mai fericit, ci numai înțelepciunea și cumpătarea.”Clement Alexandrinul
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se poate observa acum o mai mare deschidere, preocupare față de partenerul de viață. Chiar dacă mai planează unele suspiciuni, teama de a nu fi părăsit, reușești să treci cu bine peste aceste trăiri. Este o perioadă favorabilă pentru călătorii în doi sau implicarea în tot ceea ce ține de casă, obligațiile familiale. În partea secundă a lunii analizate aici te poți bucura de realizări deosebite în cadrul relației de cuplu. Te dedici trup și suflet celui drag. O vacanță în doi, departe de casă, într-un cadru romantic, este foarte binevenită de dragul vremurilor lăsate în urmă. Este timpul să readuci un nou suflu în relație și să lași în trecut orice umbră de îndoială și nemulțumire. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu părinții, îndeosebi din data de 26 august. Este posibil să revină în discuție anumite evenimente din trecut și se poate reaprinde „focul” care te-ar putea pune în situații neplăcute. Dacă ești singur putem vorbi despre șansa de a găsi acum iubirea pe care o aștepți de ceva timp. Este recomandat să profiți de această perioadă pentru a da startul unei (noi) relații stabile, de lungă durată evitând să te lași atras în relații superficiale sau în simple aventuri.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru tine în carieră, mai ales până în data de 13 august. În luna analizată beneficiezi de aprecierea venită din partea colegilor, a colaboratorilor și chiar a șefilor direcți. Este posibil să participi la tot felul de interviuri, te poți bucura de reușite obținând un loc de muncă pe placul tău. Pot avea loc tot felul de întâlniri, conversații, negocieri, implicarea în activități, proiecte care necesită experiența profesionala de care dispui deja. Este posibil să nu folosești cu eficiență maximă abilitățile, talentele de care dispui iar de aici pot să apară ceva neplăceri, îndeosebi pe la jumătatea perioadei analizate. Nu vei duce lipsă de creativitate iar relația cu colegii de lucru este una deosebit de bună. Totuși, va trebui să îți controlezi impulsivitatea, sarcasmul, critica și chiar tendința de a bârfi pe seama colegilor. Este recomandat să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre cheltuieli și să eviți achizițiile care depășesc bugetul alocat împrumutându-te. Te poți bucura de mici cadouri, atenții.
 
SanatateSănătate
        Stai bine, la capitolul sănătate, cât timp reușești să duci o viață echilibrată, fără nici-un fel de excese. Ești predispus la răniri, lovituri, cu precădere în partea secundă a lunii supuse analizei aici. Te poți aștepta și la unele stări de insomnie, epuizare psihică, stres, oboseală accentuată. Ai nevoie de mai multe plimbări prin natură, relaxare.