Luna august 2017, Fecioară

August 2017, Fecioară
006 Fecioara        Pentru tine, în această lună de vară, se poate dovedi că ai nevoie, mai mult ca niciodată parcă, de retragere, detașare, o vacanță meritată. Partea frumoasă este că ai ocazia să te redescoperi în starea de solitudine sau ca urmare a traversării unei perioade destul de tristă, traumatizantă, din punct de vedere relațional. Eclipsa de Soare din zodia Leu, din data de 21 august, poate marca un moment de dezvoltare spirituală, de renaștere. Este o perioadă bună pentru analiză interioară, pentru reflexie sinceră asupra propriei existențe. Ai ocazia să primești răspunsuri interesante prin conectarea cu latura profundă a propriului suflet. Este posibil să mergi mai des pe la locașuri sfinte, să meditezi, să te rogi mai mult, să te sacrifici în favoarea semenilor iar toate acestea te vor ajuta să te eliberezi de o povară destul de grea. Ai ocazia să intri în posesia unor adevăruri care ți-au fost ascunse, până acum. Deviza ta pentru această lună este: „Unul dintre efectele fricii este că ne rătăcește simțurile și face ca lucrurile să pară altfel decât sunt.” Anonim
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Relația de mariaj se desfășoară oarecum normal, liniștit, până în data de 11 august. Putem să vorbim despre o mai bună comunicare, de implicare în activități comune. Din data de 12 august începi să devii tot mai indecis, mai nemulțumit, tot timpul ai ceva de observat, de criticat iar asta nu poate decât să conducă la o stare de tensiune în relația de mariaj. Ai tendința de a exagera iar frustrările tale ar putea declanșa adevărate furtuni în relația de cuplu. Este posibil ca multe dintre problemele apărute în cadrul mariajului să fie generate de propriul copil, îndeosebi în preajma datei de 15 august. Va trebui să dai dovadă de mai multă îngăduință și să înveți cum să mai lași de la tine, fără să te mai încăpățânezi să îți dai dreptate cu orice preț. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci nici nu prea ai chef să te implici într-una acum. Nu prea te simți în elementul tău! Este foarte posibil ca, din data de 26 august, să dai startul unei relații de amor pe care preferi să o păstrezi în secret. Nu este exclus nici să reapară în viața ta o iubire din trecut. La sfârșitul perioadei analizate este posibil să te lași influențat de bârfele venite din partea unor invidioși iar asta îți poate creea nemulțumiri în plan emoțional, sufletesc.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Până în data de 12 ale lunii în discuție parcă ai ceva mai mult spor la lucru reușind să faci față cu brio la solicitările venite înspre tine. Relaționezi mult mai bine cu colegii, clienții, colaboratorii știind cum să fii pe fază la solicitările venite din partea acestora. Începând cu data de 12 august parcă ceva se întâmplă, nu mai reușești să te mobilizezi, ai tendința de a reveni excesiv și chiar obsesiv asupra unor proiecte din trecut. Te vezi nevoit să refaci anumite contracte, colaborări. Nu te mai exprimi atât de cursiv cum ți-ai dori trecând cu repeziciune de la o idee la alta. Cert este că trebuie să reiei anumite activități, să refaci anumite colaborări. Va trebui să fii mult mai atent la detalii și să faci corecții, acolo unde este necesar. Este posibil să simți nevoia de a lua o pauză iar în partea secundă a lunii analizate vei pleca într-un concediu sau, pur și simplu, nu vei mai pune așa de mult suflet în activitățile de la locul de muncă. Te preocupi mai mult de casă și familie. Cu toate acestea putem să vorbim despre o lună deosebit de bună, la capitolul bani, câștiguri venite de pe urma unor investiții făcute în trecut. Cert este că vei da dovadă de mai multă chibzuință, atunci când vine vorba despre achiziții.
 
SanatateSănătate
          Este o lună în care ar trebui să te preocupi mai mult de propria sănătate. Este posibil să recidiveze acum o problemă de sănătate cu care te-ai confruntat în urmă cu ceva timp. Nu e de glumit! Nu ezita să faci mai multe analize, o intervenție rapidă, dacă simți că ceva este în neregulă cu organismul tău. Ești predispus la infecții, accidentări, tăieturi, operații chirurgicale sau probleme digestive. Va trebui să petreci mai mult timp în natură, departe de stres, de obligații de orice fel.