Luna august 2017, Capricorn

August 2017, Capricorn
010 Capricorn        În această lună de vară pui mai multă pasiune în activitățile pe care le desfășori. Ai acum ocazia și șansa de a acționa corespunzător, atunci când ești pus în situații limită. Te remarci prin energie interioară deosebită, ambiție, curaj și energie pe care ai ocazia să o folosești în sens constructiv, pozitiv. Eclipsa de Soare din zodia Leu, din data de 21 august, aduce în prim plan evenimente legate de eventuale crize și transformări interioare, bani și resurse obținute prin intermediul altora dar și evenimente legate de relațiile intime. Nu este exclusă reformularea unor contracte care țin de o moștenire, divorț sau investiții, pensie alimentară, taxe și impozite, credite. Ai șansa de a aplica acum unele strategii curajoase, ambițioase legate de planul financiar. Deviza ta pentru această perioadă este: „Acceptă provocările pentru a putea simți bucuria victoriei.” George S. Patton
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Până la jumătatea perioadei relația de cuplu pare să se desfășoare destul de armonios reușind să mai lași de la tine, să treci cu vederea anumite aspecte ale trecutului comun. La jumătatea lunii analizate, mai exact în preajma datei de 17 august, te poți aștepta la unele răbufniri, nemulțumiri, reproșuri, excese în cadrul relației fiind o perioadă destul de bulversantă, la capitolul sentimente, împărtășire cu celălalt a ceea ce gândești și simți, de fapt. Chiar și așa, abordând relația de mariaj din cu totul alt punct de vedere, în preajma datei de 24 august te poți aștepta la răsturnări de situație surprinzătoare. Este posibil ca partenerul de viață să ia decizia bruscă de a renunța la relație. Este o lună de vară epuizantă, solicitantă reușind cu greu să-ți regăsești calmul, echilibrul. O vacanță în doi sau măcar o plimbare este binevenită pentru a reuși să mai „liniștiți apele” în relația de mariaj. Dacă ești singur atunci putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații de lungă durată, mai ales până în data de 13 august. Nu te aștepta însă ca lucrurile să se deruleze chiar așa cum ți-ai propus. În partea secundă a lunii analizate aici poți fii supus la tot felul de teste având astfel ocazia să observi dacă merită să te implici, cu adevărat, în această relație.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       La începutul perioadei în discuție, mai precis până în data de 13 august, se poate vorbi despre o perioadă favorabilă în relația cu colegii și colaboratorii dar și în privința eventualelor schimbări legate de un proiect profesional. Sunt favorizate acum afacerile, încheierea de parteneriate care îți vor aduce succes și popularitate. Este o perioadă favorabilă câștigurilor financiare, partenerul de viață sau cel/cei din afaceri jucând acum roluri determinante în privința progresului material și/sau profesioanl. Din data de 13 august va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre semnarea de (noi) contracte sau acțiuni legate de colaborări cu firme din străinătate sau călătorii în interes de serviciu. Tot în această lună te poți aștepta la o serie de răzgândiri legate de locul de muncă. La sfârșitul perioadei analizate pot să apară unele confruntări directe, în ceea ce privește cariera, relația cu competitorii direcți sau cu colaboratorii apropiați. Este vorba, de fapt, despre reluarea unor discuții care s-au derulat încă de la jumătatea lunii iulie 2017. Este posibil să reiei discuțiile legate de un împrumut, amenzi, taxe și impozite.
 
SanatateSănătate
       Este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme de sănătate. Te poți aștepta la momente de depresie, tulburări care țin de zona digestivă, renală sau de coordonare psiho-motorie. Nu exagera cu consumul de medicamente. Este posibil să schimbi acum tratamentul sau chiar medicul în încercarea de a găsi un remediu mai eficient. Te poți aștepta la schimbări bruște de dispoziție, senzație de disconfort emoțional, insomnii. Este nevoie de mai multă relaxare în mijlocul naturii.