Luna august 2017, Berbec

August 2017, Berbec
001 Berbec         Este o lună în care debordezi de energie, dinamism, încredere, creativitate și iubire punând multă pasiune în tot ceea ce faci. Te aprinzi destul de ușor, atunci când vine vorba despre dragoste. Poți face față cu brio oricărei competiții și nu te dai înapoi nici dacă vorbim despre afaceri, colaborări fructuoase. Reușești să îmbini cu multă dăruire preocupările care țin de casă și familie cu obligațiile de serviciu. Va trebui să fii mult mai prudent în relația cu colegii, după data de 13 august. Din data de 21 august te poți aștepta la schimbări importante care vizează viața sentimentală. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Dă-i omului puterea ca să-i cunoști caracterul.” Proverb popular
      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
         Putem vorbi despre o lună în care încerci să dai tot ce ai mai bun în relația de mariaj. Se poate vorbi acum despre planuri de viitor, la care lucrezi alături de partenerul de viață. Este posibil să te gândești foarte serios să îți mărești familia prin nașterea unui (nou) copil având șanse foarte mari de a-ți împlini această dorință. Te poți aștepta și la unele confruntări în relația de cuplu, mai ales în preajma datei de 17 august, motivul principal fiind relația cu părinții, discuții, nemulțumiri legate de aceștia și care se pot răsfrânge și asupra relației tale de mariaj. Ești ferm decis să duci la capăt un vis, o dorință, totul este să discuți sincer, deschis cu jumătatea ta. Nu trebuie să te lași influențat de părerile celorlalți sau să faci compromisuri. Cât timp ai încerdere în tine vei putea ajunge la starea de echilibru în cadrul relației de cuplu. Dacă ești singur atunci sunt șanse să întâlnești acum o persoană de sex opus care îți va marca existența, în plan sentimental. Se poate vorbi și despre posibila apariție a unei iubiri karmice, predestinate. Poate fi vorba despre revenirea la o iubire din trecut, cineva care îți da „da viața peste cap”. Cert este că ai ocazia să trăiești cu intensitate așa cum nu ai mai făcut-o de ceva timp.  
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Este o lună destul de interesantă, la capitolul loc de muncă, relația cu colegii și/sau colaboratorii. Până în data de 13 august se poate vorbi despre o perioadă favorabilă, din punct de vedere profesional. Ai ocazia să faci călătorii în interes de serviciu destul de avantajoase sau comunici mult mai eficient cu clienții. Tot până în data menționată este recomandat să profiți de oportunitățile care țin de semnarea unor contracte, parteneriate. Sunt favorizate călătoriile în străinătate. Este și o perioadă de reconfigurare, revizuire, reluare a unor activități, contracte, colaborări. Din data de 13 august și până la sfârșitul lunii va trebui să acorzi o mai mare atenție la ceea ce semnezi și la promisiunile care îți sunt adresate. Este posibil să te răzgândești mai des sau ceilalți nu se țin de promisiunile făcute. Este posibil să nu reușești finalizarea unui proiect, o activitate în timp util. Este bine să mai amâni unele demersuri profesionale pentru luna septembrie. Este o lună de vară potrivită pentru concediu, relaxare și acumulare de energie pe care să o folosești mult mai eficient, în plan profesional, pentru a te lansa cu forțe noi, din luna septembrie. Planul financiar poate fi supus unor restricții, cheltuieli neașteptate, pe la mijlocul perioadei analizate. Ai ocazia să atragi câștiguri bănești, ca urmare a unei campanii publicitare inspirate, spre sfârșitul acestei luni.

SanatateSănătate
       În luna analizată aici nu vei duce lipsă de vitalitate. Va trebui totuși să te mai temperezi și să acționezi cu mai mult calm, atunci când vorbim despre reparații prin casă, gospodărie. Ești predispus la accidente, lovituri, probleme care țin de tensiunea arterială, circulația sanguină. Este posibil să te confrunți cu unele probleme digestive, infecții, răniri ușoare. În partea secundă a perioadei în discuție nu este exclus să faci o vizită pe la medicul de familie, măcar pentru a relua niște analize.