Luna august 2017, Balanță

August 2017, Balanță
007 Balanta        În această lună te simți însuflețit de idealuri nobile, ești concentrat pentru îndeplinirea unui scop nobil. Ai abilități manageriale deosebite reușind să-i mobilizezi și pe ceilalți pentru a-ți îndeplini obiectivele propuse. Eclipsa de Soare în zodia Leu, din data de 21 august, aduce în prim plan nevoia de socializare, de o mai mare implicare în activitatea grupului din care faci parte. Ai ocazia să participi la evenimente în scopuri caritabile, acțiuni umanitare, experiențe care te pot ajuta să te simți împlinit. Beneficiezi acum de susținere venită din partea unor ghizi, a unor mentori având ocazia să stabilești relații utile pentru progresul personal. Deviza ta pentru această lună este: „Valoarea omului se măsoară după greutățile prin care a trecut.” Voltaire
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        În luna analizată aici relația de cuplu este trăită cu intensitate, cu pasiune fiind momentul oportun pentru a demara unele acțiuni comune pentru a reuși să concretizezi un țel important. Putem să vorbim despre petrecerea a mai mult timp împreună, eventual în vacanță, în grupul de prieteni. Distracția în doi este binevenită pentru că deschide noi posibilități de a vă cunoaște mai bine și de a vă redescoperi pasiunea, iubirea reciprocă. Te poți bucura de realizări deosebite, de succese venite din partea partenerului de viață. Va trebui să dai dovadă de prudență, în preajma datei de 17 august, atunci când este necesar să readuci starea de echilibru între obligațiile care țin de serviciu și cele din familie. De aici pot să apară unele conflicte în relația cu părinții dar nu este esclus nici apariția unor nemulțumiri din partea partenerului de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci este recomandat să profiți de această perioadă avantajoasă, din punct de vedere social. Ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, atractivă și influentă, eventual cu funcție de răspundere, cineva care te poate ajuta să îți regăsești starea de echilibru, în plan sentimental dar și material. Se poate vorbi despre o relație de prietenie care se va transforma, cu timpul, într-o relație de durată.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         În perioada supusă analizei aici se poate vorbi despre succese, realizări, în plan profesional, mai ales în a doua parte a lunii august. Succesul poate veni și prin intermediul prietenilor, a unor persoane influente. Dacă te-ai hotărât să schimbi actualul loc de muncă poți să primești acum susținerea de care ai nevoie. Cert este că beneficiezi de ambiție și hotărâre pentru a putea să-ți îndeplinești proiectele profesionale. Este o lună favorabilă, în privința afacerilor personale, implicarea în cadrul unui grup, o asociație în care vei putea juca rolul de lider. Te bucuri de realizări, câștiguri financiare datorate diplomației, șarmului dar și prin inspirația, inițiativa și creativitatea de care dai dovadă acum. Va trebui să fii mult mai prudent în zona carierei, în special în preajma datei de 17 august. Este posibil să ajungi la discuții, neplăceri în relația cu superiorii. O perioadă favorabilă pentru demararea unor proiecte comune, alături de un grup de prieteni, este în preajma datei de 21 august. Planul financiar este bine aspectat reușind să obții banii de care ai nevoie pentru materializarea unor dorințe.
 
SanatateSănătate
         Chiar dacă debordezi de energie și vitalitate va trebui să dai dovadă de prudență, în privința propriei sănătăți. Din data de 12 august poți fi nevoit să reiei niște analize, tratamente întrerupte. Ești predispus la probleme care țin de sistemul nervos sau unele probleme de coordonare, eventual disfuncții ale sistemului respirator sau în privința aparatului locomotor. Ești predispus la lovituri, accidente.