Luna aprilie 2017, Vărsător

Aprilie 2017, Vărsător
011 Varsator         Luna aceasta ai ocazia să acumulezi mai multe informații, cunoștințe, poți relua anumite cursuri acum, dintre cele care au rămas în suspans de ceva timp. Dai dovadă de onestitate și deschidere în relația cu rudele apropiate fiind mult mai atașat de părinți, de familie. Este timpul să dai startul unor proiecte pe termen îndelungat și care vizează studiile, călătoriile dar și casa, patrimoniul. Schimbul de informații cu oamenii din mediul pe care îl frecventezi îți poate aduce beneficii reale, din punct de vedere intelectual. Din data de 19 aprilie te preocupi tot mai intens de casă, proprietate gândindu-te eventual la o renovare a acesteia. Este posibil să te întoci în locul natal sau în țara de origine pentru a te reîntâlni cu oameni dragi, pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp. Deviza perioadei, pentru tine, este: „Cele mai importante două zile din viața ta sunt: ziua în care te-ai născut și cea în care afli de ce.” Mark Twain
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Este momentul să te dedici familiei și relației de cuplu preocupându-te mai mult de casă și de copii. Sunt multe lucruri de lămurit în cadrul relației, cu partenerul de viață, având sa subiect principal propriii copii. Din data de 2 aprilie crește și mai mult cheful de a iubi și a dărui fiind mult mai pasional, mai dornic să împărtășești cu persoana iubită momente încărcate de tandrețe și romantism. Se vorbește tot mai mult despre banii pe care ar trebui să-i investești în educația copilului și/sau în renovarea casei. Prin comunicare și înțelegere față de cel drag reușești să aplanezi eventualele conflicte, certurile, discuțiile în contradictoriu, îndeosebi în preajma datei de 20 aprilie. Este recomandat să pui un mai mare accent pe răbdare și acceptarea faptului că și tu poți greși, nu ești chiar atât de perfect precum ți-ai dori. Cât timp vei trata partenerul de cuplu ca pe un egal nu ai cum să nu ajungi la un consens cu acesta. Planul sentimental este supus la tot felul de teste, răsturnări de situație, îndeosebi din data de 10 aprilie. Ai sentimentul că se repetă anumite situații, se reiau discuții inutile, reproșuri, acuzații venite din partea persoanei iubite sau chiar tu riști să fii prea cicălitor. Nu te lăsa prins în discuții care nu își au rostul. Spre sfârșitul perioadei analizate este posibil să te reîntâlnești, în mod neașteptat, cu o iubire din trecut.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În această lună reușești să te mobilizezi și să creezi acea stare de echilibru între obligațiile de serviciu și familie. Ai ocazia să dai startul unor proiecte curajoase și poți primi susținere din partea unor persoane care vor juca rolul de ghid pentru tine, îndeosebi la începutul perioadei analizate. Este posibil să te gândești la reluarea unor studii care te vor ajuta în profesia pe care o desfășori. Cert este că te simți deosebit de motivat pentru a munci cu spor, îndeosebi după data de 15 aprilie, atunci când începi să culegi roadele muncii tale bucurându-te de mai mulți bani în cont. Știi cum să-ți faci publicitate mai bine, să te faci remarcat de către superiori. Te dedici unor cauze nobile de voluntariat fapt care te va propulsa și mai mult înainte, cunoscând oameni noi, interesanți, un grup, o asociație. Depui mai mult efort pentru perfecționarea proprie urmându-ți drumul profesional cu mai multă încredere. Ai șansa de a finaliza anumite idei, poți pune în practică noi strategii menite să te propulseze pe o nouă treaptă profesională. Planul financiar este bine susținut, din data de 15 aprilie, atunci când poți avea parte de un câștig frumos.
 
SanatateSănătate
        În această lună nu te vei confrunta cu probleme deosebite, din punct de vedere al sănătății. Pot reapărea unele probleme din trecut și care se cer urgent remediate. Putem să vorbim despre dureri de spate, șolduri, gambe sau încheieturi sau dureri de oase. Spre sfârșitul lunii este posibil să apară unele probleme oculare sau viroze respiratorii. Este recomandat să o lași mai ușor cu munca și să te relaxezi mai mult, eventual în mijlocul naturii.