Luna aprilie 2017, Taur

Aprilie 2017, Taur
002 Taur        Este o lună în care starea de introspecție te poate ajuta să lămurești multe dintre problemele care țin de relația cu lumea dar și cu sinele. Ai acum ocazia să descoperi noi domenii de interes care țin de esoterism, ba chiar te poți implica mai mult în activități de voluntariat, îți dorești să-i ajuți pe cei mai puțin favorizați de soartă. Nimic nu este prea greu pentru tine, cât timp pui pasiune în ceea ce faci. Este acum șansa ta de a demara acțiuni importante care vizează cariera, un hobby, te dedici unui grup, o asociație, poți să organizezi seminarii, workshopuri, dorești să transmiți lumii mai multe informații. Nu duci lipsă de energie și nici de inspirație, creativitate iar din data de 19 aprilie, pur și simplu, ai sentimentul că renaști, ți se deschid noi posibilități de progres, pe mai multe planuri ale existenței. Deviza lunii, pentru tine, este: „Toți oamenii își pot depăși condiția și pot obține succesul, dacă sunt pasionați și dedicați cauzei lor.” Nelson Mandela
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Nu ai cum să te plictisești în cadrul relației de cuplu. Ai tot felul de idei, care de care mai interesante reușind să-l mobilizezi și pe partener pentru a-ți îndeplini scopurile profesionale. Putem să vorbim despre un proiect comun, căruia să vă dedicați, trup și suflet. Este o perioadă în care vă plimbați mai mult, te poți bucura de realizări venite din partea propriului copil, îndeosebi până în data de 10 aprilie. Tot acum sunt favorizate inițiativele care țin de achiziția unui bun comun. Atenție la perioada cuprinsă între 10 și 20 ale lunii analizate atunci când este posibil să apară tot felul de probleme, discuții în contradictoriu în relația de cuplu. Este posibil să nu reușești să te faci înțeles sau tu să fii cel care nu are suficientă răbdare pentru a da explicații. Spui una și se înțelege cu totul altceva. Comunicarea lasă destul de mult de dorit, până în data de 20 aprilie. Pe parcursul acestei luni ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete legate de relația de cuplu. Este o perioadă deosebit de interesantă, una în care ai ocazia să demaști anumite acțiuni legate de partenerul de viață, în intervalul 10 – 15 ale lunii analizate sau poate chiar tu vei fii cel prins cu „mâța-n sac” și nu mai știi ce explicații să mai dai despre o relație pe care ai reușit să o păstrezi secretă. Dacă ești singur atunci putem să vorbim despre o lună agitată, confuză din punct de vedere sentimental, practic nu mai știi ce să crezi despre sexul opus. Ba nu ajunge la întâlnire la ora stabilită, ba apar tot felul de întorsături de situație, care mai de care mai ciudate astfel încât, din data de 19 aprilie, este posibil să alegi singurătatea și nu vrei să te mai complici atât de mult cu „jocul de-a iubirea”.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Ești ambițios și decis să-ți îndeplinești obiectivele cu brio iar dușmanii ascunși nu vor face decât să te ambiționeze și mai mult să-ți urmezi visul. Nimic nu este prea greu pentru tine, cât timp îți asculți intuiția și nu te risipești în acțiuni care nu îți aduc beneficii materiale și/sau morale. Din data de 3 aprilie este recomandat să-ți reevaluezi relațiile de prietenie dar și proiectele care vizează locul de muncă, relația cu colaboratorii, asociații. Ai ocazia să progresezi acum dar este bine să dispui de strategii bine gândite și să nu le împărtășești, până când nu ești foarte sigur că ai ales direcția potrivită. Ești plin de idei, de creativitate iar din data de 15 aprilie ai șansa de a primi susținere din partea unor prieteni pentru a reuși să concertizezi un proiect ambițios. Vei avea o mai bună relație de colaborare cu persoane, firme aflate în străinătate. Putem să vorbim și despre reluarea unui contract, o colaborare, revenirea pe un post sau la un loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Pe tot parcusrul lunii analizate vei da dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre finanțe, investiții îndeosebi în intervalul 10 – 21 aprilie. Din data de 22 ale lunii în discuție ești mult mai hotărât să investești într-o direcție care să-ți aducă mai multe venituri. Atenție la colaboratori și la contractele pe care le semnezi acum.
 
SanatateSănătate
        Chiar dacă, la începutul lunii analizate, nu prea te simți în formă, din punct de vedere al sănătății, te vei strădui să recuperezi timpul și să finalizezi cu bine toate activitățile pe care ți le-ai propus. Este recomandat să acorzi o atenție specială la posibilele probleme care țin de tensiune, eventuale probleme oculare sau ale rinichilor, oase, încheieturi, în intervalul 6 – 9 aprilie și în preajma datei de 20 dar și la finalul perioadei. Este recomandat să nu te avânți în excursii riscante, pe trasee montane, îndeosebi în prima parte a lunii aprilie.