Luna aprilie 2017, Scorpion

Aprilie 2017, Scorpion
008 Scorpion         În această lună îți vei orienta atenția mai mult către obligațiile de serviciu. Ești devotat muncii regăsindu-te prin ceea ce faci, asumându-ți tot felul de responsabilități. Din data de 19 aprilie te concentrezi pe rezolvarea unor probleme care vizează relația de cuplu sau parteneriatele. Te dedici trup și suflet partenerului de viață încercând să rezolvi eventualele disensiuni. Se poate ajunge acum chiar și la reluarea unor discuții care au avut loc în luna martie. Per ansamblu luna aprilie se anunță a fi una destul de agitată, la capitolul loc de muncă dar și în privința unor eventuale probleme de sănătate fiind important să nu te neglijezi și să încerci să fii echilibrat în tot ceea ce faci. Deviza ta, pentru această lună, este: „În viață trebuie să păstrezi un echilibru între promisiuni și fapte altfel riști să piezi încrederea tuturor.” Anonim
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Îți concentrezi atenția, în mod deosebit, în domeniul relațional încercând să depui efortul necesar pentru a redresa relația de cuplu. Ești conștient de importanța atracției fizice din cadrul relației pentru reușita demersurilor tale. Până în data de 15 aprilie pot avea loc tot felul de discuții, reluarea unor aspecte din trecut, care vizează relația de mariaj simțindu-te oarecum „pus la zid”. Este timpul să conștientizezi că ești pus în fața unor provocări și tot ceea ce ai acum de făcut este să te confrunți sincer, pe față, să accepți realitatea așa cum este. Ai ocazia să te întorci la un fost partener de viață, poți avea discuții, uneori în contradictoriu dar, în esență, constructive îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie. În partea a doua a perioadei analizate ai șansa de a restabili echilibrul în relația de cuplu totul depinzând de hotărârea dar și de debarasarea ta de orice prejudecăți. În privința relației de dragoste, pentru cei care nu sunt încă implicați în relații de cuplu stabile, sunt acum șanse mult mai mari pentru a da startul unei povești de iubire, cu precădere în cea de-a doua parte a lunii aprilie. Vei reuși să atragi atenția sexului opus mult mai ușor putând fi vorba despre plimbări romantice, declarații de dragoste sau petrecând mai mult timp împreună cu persoana iubită.
 
Cariera si baniCarieră și bani 
        Până în data de 20 aprilie ai ocazia să te dedici muncii dând dovadă de ambiție și dinamism în atingerea obiectivelor propuse. Te lupți cu „toate armele din dotare” pentru a reuși să obții anumite avantaje, fie că vorbim despre obținerea unui post mai bun, fie o mărire de slariu. Atenție la perioada din jurul datei de 9 aprilie, atunci când este posibil să te confrunți cu probleme la drum, în interes de serviciu.  Știi cum să relaționezi cu superiorii, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie. Nu este exclus nici să ajungi la discuții contradictorii cu colegii de lucru datorită unor bârfe, jigniri, atacuri menite să te bulverseze peste măsură. Starea de impulsivitate și de nervi nu te poate conduce către o direcție bună, deci ai grijă la ce și cum comunici cu colegii, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni. O perioadă favorabilă încheierii de (noi) parteneriate sau pentru culegerea roadelor unei afaceri este în preajma datei de 6 aprilie. Ești plin de energie și de idei numai că, după data de 20 aprilie, lucrurile nu sunt chiar în avantajul tău, atunci când vine vorba despre locul de muncă riscând să faci tot felul de greșeli. Este important să eviți semnarea oricăror contracte sau participarea la interviuri, concursuri. Pe tot parcursul lunii analizate aici te poți confrunta cu o stare de incertitudine în plan financiar. O perioadă mai avantajoasă, legată de partaj, moșteniri, bani din afaceri poate să fie după data de 21 aprilie.
       
 
SanatateSănătate
       Putem vorbi despre o lună importantă pentru reluarea unor analize, îndeosebi până în data de 21 aprilie. Este recomandat să te preocupi mai mult de propria sănătate, îndeosebi în privința căilor respiratorii, plămânii dar și probleme renale, în special în prima parte a lunii. Atenție și la posibilele accidente din preajma datei de 28 aprilie. Ar trebui să dai dovadă de mai multă prudență și să-ți controlezi starea de impulsivitate.