Luna aprilie 2017, Săgetător

Aprilie 2017, Săgetător
009 Sagetator        În această lună vei da dovadă de creativitate, inițiativă și implicarea mai profundă în cadrul vieții de familie. Atitudinea ta este una degajată, îndeosebi la jumătatea perioadei analizate, cu toate acestea va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu prietenii și cu persoana iubită. Din data de 19 aprilie îți vei orienta atenția mai mult spre serviciu și obligațiile care țin de colectivul de lucru. Până în 10 aprilie ești în elementul tău, atunci când vine vorba despre relația cu colegii pentru ca, în intervalul 10 – 20 aprilie, să fii tot mai nemulțumit de ceea ce se întâmplă în mediul de lucru. Este necesar să dai dovadă de mai multă toleranță și înțelegere față de ceilalți și să nu te lași atras în capcana invidioșilor. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Niciodată să nu regreți nimic. Dacă ceea ce ți s-a întâmplat a fost frumos, atunci ai avut ceva minunat. Dacă ceea ce ți s-a întâmplat a fost rău, atunci a fost experiență.” Victoria Holt
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem vorbi despre o lună liniștită, în ceea ce privește relația de cuplu, îndeosebi în prima parte a perioadei. Ai grijă însă la perioada de după 10 aprilie atunci când este posibil ca, datorită aglomerării problemelor de la locul de muncă, să nu prea mai ai timp și răbdare să acorzi atenția cuvenită partenerului de viață. Din data de 20 ale lunii în discuție se va discuta și rediscuta tot mai mult despre copii, educația acestora concentrându-ți atenția către viața de familie. Din data de 21 aprilie parcă se mai animă relația de mariaj fiind capabil să rupi monotonia, să-ți antrenezi partenerul de viață într-un proiect comun, ba chiar se va intensifica relația în plan intim, sexual. Te poți aștepta la surprize menite să te ia prin surprindere și care vizează relația de mariaj, spre sfârșitul acestei luni. Este o lună în care viața sentimentală se animă fiind plin de energie, dornic să iubești și să fii iubit. Șarmul tău, modul de a fi și de relaționa cu sexul opus te va ajuta să faci (noi) cuceriri, ba chiar poți da startul unei relații de lungă durată, mai ales în partea secundă a perioadei analizate. Nu-ți mai arde de joacă astfel că a venit timpul să te stabilești într-un loc sigur, eventual să te așezi la casa ta.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Se pare că nu trebuie decât să te mobilizezi pentru a duce la bun sfârșit sarcinile de serviciu. Dai dovadă de energie îndeplinindu-ți obligațiile cu succes. Ba chiar putem vorbi despre o realizare deosebită, legată de un proiect sau o competiție, în preajma datei de 6 aprilie. Lucrezi mult și eficient. Din data de 10 ale lunii în analiză este posibil să urmezi un curs de perfecționare sau poți reveni asupra unor idei, proiecte, să faci corecturile necesare. Pot să apară însă tot felul de încurcături în acte, schimbări venite din partea colaboratorilor, îndeosebi în intervalul 10 – 20 aprilie. O perioadă deosebit de favorabilă pentru demararea unor acțiuni legate de locul de muncă este în preajma datei de 17 aprilie. Putem vorbi despre o perioadă favorabilă, la capitolul carieră, bani, îndeosebi în partea a doua a perioadei. Totuși, poți avea sentimentul, uneori, că „pedalezi în gol”, că nu reușești să ajungi acolo unde ți-ai propus, oricât efort ai depune. Cert este că, oricât de multe blocaje vei avea de înfruntat, acestea nu vor face decât să te avertizeze că încă mai ai ceva de remediat, de corectat, de revizuit. Ai acum șanasa de a descoperi propria menire, vis-a-vis de carieră, ce anume te definește, în ce direcție vrei să mergi. Este o perioadă în care planul financiar poate fi supus la tot felul de restricții. O perioadă favorabilă câștigului financiar este în preajma datei de 6 aprilie.

SanatateSănătate
         Este vorba despre o lună în care te vei simți în plină formă, ești energic, îndeosebi până în data de 10 aprilie. După acestă dată va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce sănătatea. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături în propria gospodărie, îndeosebi în preajma datei de 8 dar și 21 aprilie. Atenție și la posibilele probleme legate de corzile vocale, viruși gripali, viroze respiratorii, îndeosebi în intervalul 10 – 20 al perioadei în analiză. Este recomandat să acorzi o mai mare atenție la sănătatea proprie.