Luna aprilie 2017, Rac

Aprilie 2017, Rac
004 Rac            În această lună se pare că putem vorbi despre multă agitație în zona carierei putându-te confrunta cu tot felul de nemulțumiri. Este nevoie de mai multă răbdare și îngăduință în relația cu ceilalți. Nu vei duce lipsă de susținere venită din partea prietenilor pentru a putea să-ți îndeplinești anumite ambiții din planul social sau profesional. Este primăvară și ar trebui să te lași angrenat mai mult în activități care te pot pune în comuniune cu natura dar și cu oamenii din mediul în care trăiești sau lucrezi. Din data de 19 aprilie ai ocazia să te integrezi într-un grup, o organizație, poți să îți găsești un mediu în care să te simți ca „acasă” bucurându-te de aprecierea celor din jur. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Nu trebuie să-ți fie frică de nimic în viață. Trebuie doar să înțelegi.” Marie Curie
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Relația de cuplu poate fi supusă acum la transformări intense și care pot avea un impact pe termen destul de îndelungat. Îți va fi destul de greu să găsești o stare de echilibru între obligațiile care țin de zona carierei și cele care țin de relația de mariaj. Totuși, cât timp vei conștientiza că te confrunți cu o stare de stres, de epuizare la nivel fizic și emoțional îți va veni mult mai ușor să te apropii de partenerul de viață dând dovadă de înțelegere și afecțiune față de acesta. Veți avea astfel ocazia să petreceți mai mult timp împreună, alături de grupul de prieteni din care faceți parte, eventual vă puteți plimba mai mult prin mijlocul naturii sau poate chiar organizați o excursie peste hotare. Până la urmă vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul și vei putea să vezi și partea frumoasă a relației de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum ocazia să întâlnești, prin intermediul grupului de prieteni, o persoană de sex opus care să-ți atragă atenția în mod deosebit, eventual poți demara o idilă de dragoste, în partea a doua a acestei luni. Poate fi ocazia de a te implica într-o relație de amor cu cineva aflat peste hotare, în străinătate și se poate transforma într-o relație de cursă lungă.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Chiar dacă ești plin de energie, dinamic la locul de muncă, acest lucru nu înseamnă că nu există, la tine, o predispoziție la a face greșeli sau poți fi sancționat pentru unele erori făcute undeva, în trecutul tău. Ar trebui să fii mult mai atent la documentele, contractele pe care dorești să le semnezi, îndeosebi după data de 10 aprilie. Ai de partea ta prieteni de nădejde, dacă te gândești să schimbi actualul loc de muncă, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie. Acordă o atenție specială la eventualele examene pe care le ai de susținut, un concurs pentru ocuparea unui (nou) loc de muncă, în special din data de 20 aprilie. Dacă ai de făcut deplasări în interes de serviciu, o perioadă favorabilă este, deasemenea, în preajma datei de 17 a lunii în discuție. Este recomandat să nu te implici în semnarea de (noi) parteneriate. Ar trebui să îți asculți intuiția și să te debarasezi de anumite relații, colaborări și colaboratori care ți-au tot pus „bețe-n roate” în ultima perioadă. Planul financiar este destul de bine aspectat, mai ales în preajma datei de 17 aprilie, atunci când ai ocazia să primești o mărire de salariu sau niște drepturi salariale restante. Putem vorbi și despre posibila obținere a unui loc de muncă mai bine plătit.
 
SanatateSănătate
        În perioada supusă analizei te remarci prin dorința de a te implica în tot felul de activități profesionale, ba chiar vei avea tendința de a lucra și peste program. Starea de stres îți poate creea unele probleme legate de perioada de odihnă, te poți aștepta la insomnii, agitație mentală, neliniște, tendința de a exagera cu consumul de cafea. Este recomandat să-ți temperezi tendința de a consuma alimente în exces și să încerci urmarea unui regim de viață și alimentație mult mai sănătos. Ești predispus la depresie, impulsivitate îndeosebi spre sfârșitul lunii aprilie.