Luna aprilie 2017, Pești

Aprilie 2017, Pești
012 Pesti         Este o perioadă în care vei pune accentul pe propria valoare, pe obligațiile dar și talentele de care dispui din plin pentru a reuși să atragi mai multe resurse financiare de partea ta. Prin fler și socializare reușești să atragi atenția asupra ta știind cum să faci față presiunilor care pot veni, în plan profesional dar și relațional. Este șansa ta de a progresa, de a-ți împlini dorințele care țin de planul financiar dar este recomandat să nu neglijezi familia și casa încercând să privești viața și oamenii în profunzime. Ai ocazia să descoperi lucruri minunate, legate de mediul tău de lucru, de oamenii de lângă tine. Din data de 19 aprilie ești mult mai preocupat de studiu, călătorii dar și de relația cu rudele apropiate. Deviza lunii în discuție, pentru tine, este: „Dragostea nu pune multe întrebări deoarece, dacă începem să gândim, începe să ne fie frică.” Paulo Coelho
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Până în data de 15 aprilie se pare că ai multe lucruri de revizuit, de lămurit, vis-a-vis de o relație sentimentală. Poate că sunt destule lucruri pe care nu le-ai înțeles sau nu ai vrut să le accepți în trecut iar acum pot să revină niște aspecte care nu mai pot fi amânate. Este timpul să te privești cu sinceritate, să vezi ce anume vrei de la o relație de dragoste, dacă merită să faci compromisuri de dragul materialității. Ei bine, ai ocazia să primești acum niște răspunsuri, fie că este vorba despre relația de cuplu sau despre o relație de dragoste în care ți-ai luat deja un angajament pe termen lung. Din aceeași dată de 15 crește și mai mult șarmul personal, te preocupă mai intens felul în care arăți, îți schimbi lookul, atragi cu mai multă ușurință atenția sexului opus. În preajma datei de 17 aprilie te poți aștepta la revigorarea unei relații de amor care era în „așteptare”. Relația de cuplu este supusă unor încercări, îndeosebi în intervalul 10 – 15 aprilie. Este posibil să intri în posesia unor informații neplăcute, bârfe, vis-a-vis de partener. Este nevoie de mult calm și chibzuință din partea ta. Ești predispus la impulsivitate, certuri, probleme în relația de mariaj, mai ales în preajma datei de 8, 21 dar și la finalul perioadei.  După data de 21 aprilie ești mult mai preocupat de casă și gospodărie, de starea grădinii sau de renovarea locuinței. Este posibil să călătorești mai mult spre locurile natale, să-ți vizitezi părinții.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Putem vorbi despre o lună în care va trebui să dai dovadă de organizare și de mobilizare pentru a reuși să-ți împlinești un ideal, vis-a-vis de carieră. Este posibil să te gândești tot mai frecvent la schimbarea actualului loc de muncă sau chiar la demararea unei afaceri pe cont propriu. Se pare că nu este un moment prielnic pentru a face schimbări majore în carieră. Este recomandat să profiți de oportunitățile legate de resursele financiare care pot veni acum către tine, ca urmare a capacității de a negocia, de a fi diplomat în relațiile de serviciu și colaborare. Este nevoie de mai mult pragmatism și obiectivitate din partea ta și, mai ales, să nu te lași antrenat în colaborări care îți vor aduce, de fapt, tot felul de probleme, îndeosebi de natură relațională, emoțională. Este timpul să dai dovadă de cumpătare, înainte de a accepta un nou drum profesional. Din data de 15 aprilie reușești să te mobilizezi și să atragi mai mulți clienți, te faci remarcat în mediul de lucru știind cum să-ți faci publicitate. Planul financiar este mult mai bine aspectat, în partea secundă a perioadei analizate.
 
SanatateSănătate
        În această perioadă este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme care țin de coloana vertebrală, dureri lombare sau ale încheieturilor și de oase, îndeosebi în preajma datei de 8 și 21 aprilie. Trebuie să fii atent și să eviți excesele, de orice fel, fie că vorbim despre muncă sau mâncare. Ar trebui să faci mai multe plimbări în parc, în aer liber.