Luna aprilie 2017, Leu

Aprilie 2017, Leu
005 Leu           În această lună ai o mai mare dorință de a călători, de a te informa și a acumula mai multe cunoștințe noi, din domenii interesante. Reușești să îmbini utilul cu plăcutul și să extragi din relația ta cu cei din jur doar ceea ce este constructiv și care te poate ajuta să evoluezi mai mult, în plan intelectual și spiritual. Viziunea despre sine include acum și ideea de progres continuu, construit pe o nouă folozofie de viață. O parte din problemele cu care te poți confrunta acum au menirea de a aduce la suprafață tot ce este mai bun în tine ajutându-te, pe termen îndelungat, să-ți regăsești sensul. Simța nevoia de dezvoltare personală prin depășirea propriilor limite. Din data de 19 aprilie vei pune accentul pe carieră, noi posibilități de a progresa primind susținerea de care ai nevoie din partea rudelor apropiate. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Simplitatea spiritului este lucrul cel mai greu de dobândit. Pentru a fi simplu trebuie să fii trecut prin mari experiențe.” Jiddu Krishnamurti
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Este o perioadă în care putem vorbi despre o mai mare nevoie de colaborare, de a comunica în relația de cuplu. Vor exista și câteva perioade ceva mai tensionate în cadrul relației de mariaj dar pe care le vei depăși cu bine, cât timp conștientizezi de unde vin problemele. Cele mai frecvente discuții vor fi pe tema banilor: unde și pe ce anume se cheltuiesc cu atât de multă repeziciune! Este nevoie să faci echipă cu partenerul de viață găsind soluții clare pentru a detensiona situația. În condiții de stres nu vei reuși să rezolvi problemele financiare din cadrul familiei. Acordă o atenție specială în preajma datei de 8 aprilie dar și în data de 21 atunci când este posibil să nu oferi sau nu vei primi suficientă atenție în relația de cuplu iar de aici pot să apară unele probleme. Cert este că, în perioada analizată aici, te vei simți destul de presat de împrejurări reușind cu mare greutate să acționezi, în sensul echilibrului și al armoniei în mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă nici nu prea îți vine să te implici într-una serioasă preferând aventurile. Sunt șanse sporite de a da startul unei relații de durată, din data de 17 aprilie. Te poți aștepta la teste, întorsături de situație, în preajma datei de 21 aprilie.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         În zona carierei pot avea loc tot felul de întorsături de situație, îndeosebi în intervalul 10 – 15 aprilie. Poți avea surpriza neplăcută de a constata că sunt colegi sau superiori care nu se țin de cuvânt, ba mai mult, îți pot pune tot felul de piedici strecurând greșeli prin acte, contracte, mai mult sau mai puțin voit. Poți fi supus la tot felul de teste fapt care te va bulversa peste măsură. Nu vei duce lipsă de energie, ambiție, capacitatea de a te mobiliza și a duce la bun sfârșit un proiect important. Totul este să acorzi o atenție sporită la contractele pe care intenționezi să le semnezi în această perioadă sau atunci când ai de susținut un examen, un concurs. În preajma datei de 17 aprilie te poți bucura de un succes deosebit, legat de locul de muncă. După data de 20 a lunii analizate ai șansa de a lansa o (nouă) colaborare menită să-ți aducă reale avantaje, în plan financiar. Pe tot parcursul lunii aprilie planul financiar va fi supus unor restricții, îndeosebi după data de 10. Este necesar să faci o reevaluare a propriei activități sau să intervii cu mai multă hotărâre asupra unor colaborări. Poate că este momentul să te implici în alt domeniu profesional; nu ar strica să te gândești la un alt job.
 
SanatateSănătate
        Putem vorbi despre o lună în care ar trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește eventualele probleme legate de inimă sau ale coloanei vertebrale, încheieturi, dureri de oase, îndeosebi în preajma datelor de 7 și 21 aprilie. Este recomandat să nu exagerezi cu efortul fizic. Concomitent, ți-ar prinde foarte bine mai multă relaxare în mijlocul naturii.