Luna aprilie 2017, Gemeni

Aprilie 2017, Gemeni
003 Gemeni        În această lună vei încerca să te concentrezi mai mult pe relația cu prietenii sau cu un grup încercând să reprezinți interesele acestuia. Este posibil ca, de cele mai multe ori, să constați că multe dintre ideile, proiectele tale sunt date peste cap și că tot efortul depus de tine nu contează. Este recomandat să „taci și să faci” pentru că ceilalți oricum nu te ascultă, îndeosebi după data de 10 aprilie. Te poți aștepta la despărțiri bruște, ruperea unor relații de prietenie care, oricum, te bulversau peste măsură. Din data de 19 aprilie preferi să te retragi în lumea ta fiindu-ți mult mai prielnică starea de solitudine. Nu vei duce lipsă de energie, dinamism astfel că vei avea destule treburi de rezolvat, în viața personală, casă, gospodărie. Deviza ta, pentru această lună, este: „Bunăstarea îți aduce prieteni, nenorocirea îi încearcă.” Sfântul Ambrozie
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Relația de cuplu poate fi tensionată, pe tot parcursul acestei luni confruntându-te cu starea de impulsivitate, de nervi, neîmplinire în plan sentimental. Până în data de 15 aprilie este posibil să revii asupra unei relații de dragoste extraconjugală. Din data de 10 a lunii analizate aici deja este recomandat să dai dovadă de mai multă prudență în relația de cuplu întrucât există riscul ca partenerul de viață să descopere secretele tale. Te lași cuprins de pasiune reușind cu mare greutate să-ți controlezi emoțiile, trăirile fiind întro stare continuă de agitație. Te gândești să renunți definitiv la o relație pentru ca, în următoarea zi, să te întorci la sentimente mai bune. Din data de 15 aprilie se mai pot lămuri lucrurile având mai mult curaj în a-ți exprima dorințele, sentimentele în relație. Din data de 21 îți poate crește apetitul sexual dar și cheful de ceartă în relația de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci sunt șanse mari să revină în viața ta o iubire din trecut și să te lași purtat pe „aripile dragostei”. Dar oare chiar merită să faci compromisuri? Dacă nu ți-ai învățat încă lecția acum ai șansa de a o face dar cu multă suferință și regrete. În partea a doua a acestei luni sunt șanse considerabile de a te implica într-o nouă relație dar care nu îți va aduce starea de împlinire emoțională pe care o dorești.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         La capitolul carieră este posibil să fii luat pe nepregătite de acțiunile venite din partea unor dușmani ascunși, îndeosebi în prima parte a perioadei. Este recomandat să dai dovadă de mai multă prudență atunci când vine vorba de informații, despre ceea ce vorbești cu colegii de lucru și/sau colaboratorii apropiați deoarece există riscul de a fi trădat, dezamăgit. Nu te lăsa angrenat în zona bârfelor pentru că riști să intri în tot felul de probleme în relația cu superiorii. Te poți aștepta la sancțiuni, la pierderi legate de un proiect sau chiar poți fii mutat pe un post inferior. Este recomandat să te mobilizezi și să vezi ce anume trebuie să schimbi în propria atitudine. Atenție la eventualele acte pe care vrei să le semnezi; dacă ai de încheiat acum parteneriate, contracte este bine să le amâni. Pentru a obține o reușită legată de carieră, locul de muncă, este indicat să acționezi cu prudență maximă și discreție, mai ales în preajma datei de 17 aprilie, atunci când astrele sunt favorabile și te ajută pentru a putea face schimbări care îți sunt benefice. Atenție și la data de 21 a lunii în discuție dar și la data de 28 aprilie atunci când, pe fondul unei stări de impulsivitate și nemulțumire acumulată de-a lungul timpului, există riscul de a te certa cu superiorii, cu colegii, poți să rupi o relație importantă de serviciu sau un parteneriat benefic. Este, în general, o lună favorabilă câștigului financiar, cu deosebire în preajma datei de 17 aprilie, prin intermediul inspirației și creativității.
 
SanatateSănătate
        Te poți lăsa copleșit de regrete fapt care ar putea să-ți accentueze starea de oboseală, depresie îndeosebi după data de 10 a lunii în analiză aici. Acordă o atenție specială la posibilele probleme legate de o eventuală răceală, viroză, probleme ale căilor respiratorii îndeosebi în partea a doua a acestei luni. Din data de 21 aprilie îți poate reveni pofta de viață, energia și dorința de a ieși din starea de monotonie. Evită excesele, de orice fel!