Luna aprilie 2017, Fecioara

Aprilie 2017, Fecioară
006 Fecioara        În această lună este posibil să te confrunți și mai mult cu sentimentul de confuzie, de rătăcire, tot ai senzația că nu reușești să te regăsești. Este nevoie de mai multă mobilizare și pragmatism din partea ta pentru a reuși să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Este vorba despre o luptă acerbă între „a fi” și „a avea” existând riscul de a face compromisuri pentru a putea obține anumite avantaje materiale. Cert este că, din data de 10 aprilie, există un risc mult mai mare de a apărea probleme în relațiile cu ceilalți oameni din cauza faptului că nu ai capacitate deplină de a-ți exprima clar și coerent punctul de vedere. Din data de 20 aprilie ești predispus la pierderi financiare, șantaj, manipulare legată de un partaj, o moștenire. Spre sfârșitul lunii în discuție aici va trebui să dai dovadă de mult mai multă prudență, atunci când vorbim despre semnarea unor contracte, înțelegeri, parteneriate, acte importante. Evită luarea unor decizii majore acum! Deviza lunii aprilie, pentru tine, este: „Deciziile bune provin din experiență și deseori experiența provine din decizii greșite.” Rita Mae Brown
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Până la jumătatea acestei luni este posibil să te confrunți cu tot felul de probleme, întorsături de situație, cu promisiuni și răzgândiri, chiar și cu dorința de răzbunare, îndeosebi în intervalul 10 – 15 aprilie. Putem vorbi despre o perioadă de discuții intense, în relația cu partenerul de viață. Te poți aștepta și la reluarea unei relații cu un partener din trecut. Nu este deloc ușor pentru tine acum, tocmai pentru că traversezi o perioadă de puternice confuzii în plan sentimental și relațional. De parcă nu era suficient Mercur va rămâne retrograd până la sfârșitul acestei luni fapt care îți poate provoca tot felul de blocaje relaționale, obstacole care vizează unele demersuri, vis-a-vis de un partaj, o moștenire de familie. Va trebui să dai dovadă de foarte multă răbdare și înțelegere întrucât există riscul de a rupe o relație de cuplu definitiv, mai ales în preajma datei de 21 aprilie. Dacă ești singur nu te poți considera norocos, la capitolul relații cu sexul opus. Ceea ce vrei tu nu găsești iar ceea ce dorește celălalt nu ești tu dispus să oferi. O perioadă favorabilă, în care ai ocazia să dai startul unei relații de dragoste cu o persoană aflată în străinătate, este undeva în preajma datei de 8 aprilie.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Oricâte planuri, strategii ți-ai face pentru a reuși să atragi mai mulți bani la bugetul personal, se pare că nu vei reuși. Este o lună destul de agitată, controversată, atât în ceea ce privește cariera dar și finanțele. Parcă nimic nu vrea să se lege! Din data de 10 aprilie va trebui să fii mult mai atent și mai prudent, atunci când vorbim despre semnarea de (noi) contracte, parteneriate, un eventual concurs pentru ocuparea unui (nou) loc de muncă sau pentru a obține o avansare. Ești predispus la sancțiuni, furt de informații. Nu te baza prea mult pe colaboratori pentru că poți avea surpriza că te vor părăsi, atunci când te aștepți mai puțin. Există riscul de a te compromite pentru a putea obține unele avantaje materiale sau financiare fapt care nu va rămâne nesancționat. Este recomandat să te întinzi „cât îți este plapuma” altfel vei suporta consecințele. Planul finanaciar va suferi restricții drastice, îndeosebi în intervalul 10 – 15 aprilie, atunci când ești predispus la pierderi, furt, amenzi. În partea secundă a perioadei analizate este recomandat să acorzi o mai mare atenție la documentele pe care le semnezi.
 
SanatateSănătate
          Putem vorbi despre o lună în care trebuie să dai dovadă de prudență și să te îngrijești mai mult de propriul organism. Sistemul imunitar este destul de slăbit acum astfel că te poți aștepta la unele probleme care țin de căile respiratorii, plămâni, îndeosebi din data de 10 aprilie. Atenție și la posibilele lovituri, răniri în zona capului sau a brațelor, mai ales spre sfârșitul lunii în analiză. Din data de 10 aprilie te poți confrunta cu o stare de oboseală fizică și mentală fiind predispus la depresii.