Luna aprilie 2017, Capricorn

Aprilie 2017, Capricorn
010 Capricorn        În această lună te vei preocupa foarte mult de casă, gospodărie, relația cu propria familie. Ai capacitatea de a privi lucrurile, evenimentele în profunzime fapt care te va ajuta să fii cu un pas înaintea celorlalți. Te poți confrunta cu tot felul de situații ambigue, neclarități care vizează patrimoniul. Este posibil să fii implicat într-un proces care vizează bunurile tale, munca depusa, fie că vorbim despre o proprietate personală sau de locul de muncă, cariera ta. Va trebui să te mobilizezi și să dai dovadă de fler, ambiție și curajul de a trece peste orice piedici. În preajma datei de 17 aprilie ai ocazia să intri în posesia unor informații importante care te vor ajuta să faci lumină, vis-a-vis de relația personală, familie. Din data de 19 ale lunii analizate se amplifică latura sentimentală, relația cu propriul copil  preocupându-te mai mult de educația și sănătatea acestuia. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți păstra echilibrul trebuie să continui să mergi înainte.” Albert Einstein
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         La capitolul dragoste putem vorbi despre o perioadă fierbinte. Ești foarte dornic să dăruiești dar și să primești iubire. Până în data de 10 aprilie lucrurile sunt, cât de cât clare, în zona relațiilor sentimentale. În intervalul 10 – 20 aprilie te poți aștepta la tot felul de probleme în cadrul relației de cuplu, certuri, acuzații, ba chiar există riscul de a lua decizia bruscă să termini o relație de dragoste. Sunt destul de multe lucruri care ți se ascund de ceva timp iar acum se pare că ai ajuns la capătul răbdării. Spre sfârșitul acestei perioade există șanse bune de redresare a relației de dragoste, poți comunica mult mai sincer, deschis cu persoana iubită, vă faceți planuri de viitor, poate chiar vă gândiți la întemeierea unei familii. Atenție la riscul ca promisiunile făcute în această perioadă să nu fie respectate. Sunt multe secrete care ți se vor dezvălui, pas cu pas, totul este să dai dovadă de răbdare. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci pot fi aduse acum la suprafață răni din trecut. Putem vorbi despre dezamăgiri, trădări din trecut care te macină reușind cu mare greutate să mai acorzi încredere partenerului de viață. Este timpul să te concentrezi pe adevăratele probleme din relația de cuplu și să încerci să-ți regăsești starea de echilibru.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Este o lună în care vei da dovadă de diplomație, tact, dexteritate și capacitatea de a negocia în interes personal, îndeosebi din data de 15 aprilie. Deplasările făcute în interes de serviciu îți pot aduce reale beneficii în plan profesional, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie. Ești plin de inițiative, dorința de a culege roade, ca urmare a unei munci susținute. Planul profesional este bine susținut de către astre, îndeosebi din data de 21 aprilie. Investești o mare cantitate de energie fizică cu succes făcând astfel față solicitărilor venite din partea superiorilor. Vei face față stresului reușuind să lucrezi chiar și peste orele de program. Atenție totuși la posibilele sancțiuni, venite din relația cu superiorii, în prima parte a lunii. Familia și rudele apropiate te vor susține foarte mult în demersurile care țin de carieră. Este o perioadă de acumulări dar și de experiențe inedite fiind absolut necesar să ai simțul măsurii, în plan profesional. Este recomandat să eviți compromisurile, asocierile păguboase, colaboratorii răuvoitori, îndeosebi în partea a doua a acestei luni. În plan financiar este posibil să apară unele cheltuieli neașteptate, spre sfârșitul perioadei analizate.
 
SanatateSănătate
       În această lună este bine să stai departe de oamenii negativiști, pesimiști și să abordezi viața cu mai multă încredere și optimism. Ești predispus la probleme de natură psihică și emoțională, insomnii, depresie, agitație mentală, memoria poate să-ți joace feste. Starea de îngrijorare, de frică chiar îți poate provoca tot felul de probleme. Pot să apară probleme cu rinichii, ficatul sau la stomac. Evită viciile și încearcă să urmezi un regim de viață cât mai echilibrat. Ești predispus și la accidente, diagnostic fals, unele probleme care țin de viroze respiratorii, îndeosebi spre sfârșitul perioadei în discuție. Este indicat să-ți refaci analizele, acordând o atenție deosebită la orice problemă apărută.