Luna aprilie 2017, Berbec

Aprilie 2017, Berbec
001 Berbec         Putem vorbi despre o lună plină de dinamism și încredere, de curaj și avânt către îndeplinirea de noi țeluri, care mai de care mai frumoase și mai mărețe. Ai de clădit un edificiu important, numai că va trebui să te mobilizezi pe calea aleasă dând dovadă de mai multă onestitate și deschidere către ceilalți. Știi cum să atragi atenția asupra ta, prin felul tău de a fi, de a te pune în centrul atenției. Ai totuși grijă la riscul de a face unele gafe, fie în plan relațional, profesional sau chiar financiar. Cert este că nu te lași învins iar „ceea ce nu te omoară, te întărește” și ai ocazia, pe parcursul acestei luni, să mai lași „garda jos” și să privești și din perspectiva celorlalți, nu de alta dar chiar nu ai cum să faci totul, de unul singur. Din data de 19 aprilie vei pune mai mult accent pe materialitate și câștigurile financiare fiind timpul potrivit pentru a demara acțiuni curajoase menite să pună în mișcare mecanismul care să favorizeze succesul din planul financiar. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este:   „Înțelege faptul că dragostea și reușitele mărețe implică, uneori, și riscuri mărețe!” Dalai Lama
      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
         Este o lună în care se cere prudență în relația de cuplu, îndeosebi în intervalul 6 – 10 aprilie dar și din data de 20 ale lunii, atunci când Mercur retrograd revine în zodia ta. Ai sentimentul că nu ești ascultat, dorit, înțeles, că ți se aduc tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin reale. Nici ție nu prea îți tace gura devenind destul de agresiv în cadrul relației cu partenerul de viață. Din data de 3 aprilie ești mult mai predispus la trădare venită din partea partenerului astfel că este recomandat să dai dovadă de mai multă atenție dar și discreție. Este timpul să te lămurești ce anume vrei de la tine și de la relația în care ești implicat. Cu cât vei lua decizii mai ferme și vei fii mai sincer cu propria persoană, cu atât îți va fi mai ușor. Se pare totuși că vâlvătăile inimii nu îți dau pace și nu reușești să te decizi ce vrei să faci, încă. Spre sfârșitul acestei luni, sprijinit fiind și de astre, poți lua o decizie în plan relațional dar trebuie să ai grijă la predispoziția de a-ți fi descoperite unele secrete legate de planul amoros. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum ocazia să întâlnești o persoană interesantă și care îți va stârni interesul, din punct de vedere amoros. Poate fi vorba și despre o împăcare cu o fostă iubire, îndeosebi până la jumătatea perioadei în discuție. Poți să o numești „dragoste cu năbădăi” pentru că nu va fi prea ușor să stai aproape de cineva care este mai agitat și mai nerăbdător decât tine. Ești predispus la compromisuri iar dragostea se va baza mai mult pe interes.  
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Te bucuri de susținere venită din partea astrelor, în ceea ce privește cariera și banii, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate. Reușești să te mobilizezi și să atragi succesul, realizări legate de profesie. Putem să vorbim despre o mărire de salariu, de primire a unui post mai bun sau despre o colaborare mult mai fructuoasă. Ești harnic, ambițios, capabil să obții ceea ce îți dorești. Hotărârea ta și capacitatea de a da startul unor idei, strategii cu bătaie lungă te vor propulsa pe o nouă treaptă în carieră. Este timpul tău să strălucești, să culegi roadele muncii dar și să pui „semințele” unei noi afaceri, chiar și mai prosperă. O perioadă favorabilă pentru a da startul unor acțiuni este în 1 și 2 aprilie. Atenție la contractele pe care le semnezi în preajma datei de 10 aprilie întrucât ești predispus la cădere în capcanele întinse de dușmanii ascunși, care vizează să te șantajeze, manipuleze, să-ți creeze tot felul de probleme, chiar și de natură juridică. Pe tot parcursul lunii în analiză planul financiar este bine susținut, îndeosebi până în data de 21. Totul este să dai dovadă de chibzuință și să nu vinzi sau să nu cumperi obiecte de valoare, în intervalul 10 – 20 aprilie.

SanatateSănătate
       Totul este bine, din punct de vedere al sănătății, cât timp nu te agiți și nu te lași subjugat de stres și de oboseală. Ai nevoie de mai multă mișcare, plimbări în aer liber. Există, pe la mijlocul perioadei în discuție, riscul de a te lovi, a te accidenta dar și în preajma datei de 21. Atenție la posibilele probleme care țin de zona capului, probleme oculare, în special la sfârșitul acestei luni. Este posibil să te confrunți cu o recidivă a unor probleme legate de zona renală, din data de 3 și până la jumătatea lunii aprilie.