Luna aprilie 2017, Balanță

Aprilie 2017, Balanță
007 Balanta        În luna analizată aici vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți oameni, schimbările pe care ar trebui să le faci în viața personală dar și în cea profesională. Te găsești acum în plin proces de schimbare a direcției, de transformare și conștientizare a situației în care te afli. Este o perioadă de trezire la realitate dar vei avea și acel sentiment că „nimic nu este în zadar”. Din data de 19 aprilie te vei axa mai mult pe dezvoltarea personală, pe abordarea în profunzime a evenimentelor preferând să privești realitatea de dincolo de aparențe. Este posibil să fii mult mai atras acum de esoterism, ocultism, dorești să te informezi mai mult. Deviza ta, pentru perioada în discuție, este: „Toate hotărârile trebuie să le iei singur, fără influența altora.” Titu Maiorescu
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Este o perioadă oarecum bulversantă, în ceea ce privește relația de cuplu. Până în data de 15 aprilie sunt foarte multe lucruri de lămurit, în privința unor aspecte din trecut care privesc relația actuală. Este posibil să amesteci acum obligațiile de serviciu cu relația de mariaj încercând să le administrezi cu bine pe ambele. Este o perioadă de discuții, regândiri dar și răzgândiri, de atracție și pasiune, de împărtășire a unor momente încărcate de romantism, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie. Este foarte probabil să te implici într-un proiect comun, alături de partenerul de viață, puteți da startul unei (noi) afaceri sau vă gândiți foarte serios la achiziționarea unei case, a unui teren, doriți să faceți schimbări importante legate de proprietate. Este nevoie de mult calm și răbdare, de lămurire a unor aspecte care pot reveni din trecut și care vizează relația de cuplu, mai ales spre sfârșitul lunii analizate. Starea de stres, de impulsivitate este posibil să fie determinantă în luarea unor decizii pe care, mai târziu, le vei regreta. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum șansa de a face acest lucru, îndeosebi pe la mijlocul perioadei. Nu îți va lipsi nici dorința de a impresiona, de a atrage atenția sexului opus iar dacă vorbim despre un coleg de muncă, cu atât mai multe șanse de materializare a acestei dorințe sunt.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         O perioadă mai stresantă la locul de muncă ar putea fi cuprinsă în intervalul 10 – 15 aprilie, atunci când este recomandat să fii foarte atent la modul în care comunici cu colegii sau colaboratorii. Vei da dovadă de inspirație, creativitate, dorința de creștere, progres la locul de muncă. Ești perfecționist reușind să finalizezi cu brio orice sarcini de lucru ai primi. Este posibil să revii asupra unor situații cu care te-ai mai confruntat și în luna februarie 2017. Totul depinde de diplomația de care vei da dovadă pentru a putea menține starea de echilibru și armonie în cadrul colectivului de lucru. O perioadă favorabilă pentru câștigurile venite din afaceri sau prin parteneri este în preajma datei de 6 aprilie dar se cere prudență, dacă ai acte de semnat pentru că există riscul de a face unele greșeli sau poți fi păcălit. Reușești să faci față cu succes în domenii legate de publicitate, negocieri, schimbări, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie. Planul financiar este bine aspectat, mai ales în prima parte a lunii analizate. Muncești mult dar cu spor simțindu-te motivat corespunzător de beneficiile primite. Te poți bucura de mai multe cadouri, bani veniți de la partener.
 
SanatateSănătate
         Intervalul 3 – 15 aprilie este unul important, în care ai ocazia să faci o reevaluare a unor probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat în trecutul nu prea îndepărtat. Este posibil să te confrunți acum cu unele probleme renale, dureri de spate, gambe sau probleme legate de dietă. Este necesar să acorzi o mai mare atenție la ce și cât mănânci. Nu neglija nici plimbările în mijlocul naturii.