Horoscop anual 2017, Varsator

Horoscop anual 2017, Vărsător

            „Viziunea fără acţiune este doar un vis.” Joel Barker
          În anul supus analizei aici se poate vorbi de multe schimbări ce vizează relațiile, în mod deosebit relația de cuplu. Pornești cu mai multă încredere în propriile capacități de a răzbate dincolo de orice opreliști venite din partea celor care vor cu orice chip să îți răstorne propriile valori, să îți frângă zborul către ceva mult mai înalt, mai promițător. Ești în plin avânt, fie că e vorba despre evoluție în plan spiritual fie că ești ferm hotărât să pornești proiecte importante în plan profesional, cert e că ești plin de energie, nelipsindu-ți curajul, originalitatea, starea de încredere că, orice ar fi, tu chiar vei reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus.
        Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 1 ianuarie – 26 februarie, atunci când planetele personale (Soare, Mercur și Venus) tranzitează zodia ta și te vor pune în prim plan astral. Este perioada în care știi cum să te pui mai mult în valoare, reușești să creezi o impresie deosebită celor din jur folosindu-te de tact și diplomație pentru a-ți atinge scopurile propuse. Ești mult mai comunicativ având un interes crescut pentru acumularea de informații, dorința de a scrie, lectura noi cărți, dorești să participi la cursuri, conferințe.Eclipsa de Lună din semnul Leu, din data de 11 februarie, are loc în casa a VII-a, a parteneriatelor, relației de cuplu astfel că este momentul să faci o serioasă reevaluare a ceea ce vrei tu, de fapt, dintr-o relație, dacă merită să faci compromisuri și să te implici într-o relație care nu corespunde dorințelor tale. Este foarte important să fii sincer cu propria persoană și să accepți că, pentru a primi, este important să înveți cum să dăruiești. Misiunea ta este să înveți cât mai mult despre relația cu ceilalți.
          Eclipsa de Soare din zodia Pești, din data de 26 februarie, are loc în casa a II-a, a valorilor personale, bani din muncă personală. Este timpul să te pui mai mult în valoare, să investești mai mult timp și energie pentru a te face cunoscut, apreciat și implicit să atragi beneficii financiare. Te poți aștepta acum însă și la cheltuieli neașteptate, pierderi de bani.
         Eclipsa de Soare din semnul Leu, din data de 21 august, se produce în casa a VII-a pentru tine, a parteneriatelor, mariajului, relația de cuplu. Te poți aștepta să îți găsești acum perechea, să iei decizia, oarecum bruscă, de a da startul unei relații de cuplu. Este o perioadă de profunde transformări în plan relațional. Tot acum e posibil să iei decizia de a porni o afacere, de a te implica în parteneriate pe termen lung. Este momentul potrivit să te eliberezi de prejudecăți și să îți urmezi instinctul, atunci când vine vorba despre relații.
         Cu Jupiter în zodia Balanță până pe data de 10 octombrie, pentru tine în casa a IX-a (a călătoriilor îndepărtate, studii superioare, spiritualitate) urmează un an în care se va observa o mai mare preocupare pentru dezvoltare personală, studii poate chiar iei decizia bruscă de a călători în străinătate sau de a urma noi cursuri superioare. Este o perioadă interesantă, în care pot apărea numeroase oportunități de a evolua în plan spiritual, de a întâlni un ghid, un mentor care să te conducă către o nou domeniu, pe care se pare că doreai de mult timp să îl aprofundezi. Urmează o perioadă de clarficiare a unor studii, fie că e vorba de o licență, masterat sau doctorat cert este că ai parte de multă energie, dorința de a fi cel mai bun.
        Intrarea lui Jupiter în semnul Scorpion, după data de 10 octombrie, pentru tine în casa a X-a, îți va da un nou având în carieră, în plan profesional, dorința de expansiune. Primești susținere din partea unor persoane cu funcții, poate îți asumi mai multe responsabilități dar ai parte de recunoaștere, obții un post de răspundere, un job la care visai de ceva timp. Reputația ta se clădește acum pe realizări concrete.
        Cu Saturn în zodia Săgetător (până pe 20 decembrie 2017), în casa a XI-a (casa prietenilor, a idealurilor, grupuri sociale) este momentul să îți asumi mai multe responsabilități în cadrul unui grup, asociație, să fii cel care vine cu idei originale, care găsește soluții la anumite probleme legate de grupul din care faci parte. Practic ești „omul potrivit la locul potrivit” fiind de un real suport pentru prieteni, prin sfaturile înțelepte pe care le oferi. 
       Intrarea lui Saturn în semnul Capricorn, după data de 20 decembrie, are loc în casa a XII-a pentru tine (o casă a izolării, a sacrificiilor, a secretelor, a dușmanilor ascunși și a bolilor cronice) astfel că ești predispus la starea de persimism, dorința de a te retrage din aglomerații, de a te preocupa mai mult de propriul suflet. Te dedici mai mult studiului, unor cercetări preferând starea de solitudine. Pe termen lung însă acest tranzit al lui Saturn, care se va alătura și lui Pluton în zodia Capricorn nu face decât să pune bazele unei profunde transformări în viața ta, pe termen lung. Ceea ce afli acum te ajută, de fapt, să te descoperi așa cum ești, ce vrei de la propria persoană. Este posibil să te implici mai mult în medii defavorizate, să ai grijă de persoane lipsite de noroc, bolnavi cu deficiențe fizice și/sau mentale. Acțiunile de voluntariat sunt binevenite pentru a evita astfel singurătatea și pentru a da un sens mult mai profund vieții. Nu este exclus să te confunți cu depresii, senzația că nu ești înțeles, că ai pierdut orice speranță de a mai avea pe cineva drag alături.
        Prezența lui Uranus în semnul Berbec, în casa a III-a (a comunicării, gândirii și călătoriilor scurte) îți aduce și în acesta an ai ocazia să constați că ești într-o permanentă goană, agitație, acumulare de noi cunoștințe, participi la tot felul de cursuri, conversații cu oameni noi, originali, interesanți. Comunici direct spunând exact ceea ce simți, gândești. Mintea este alertă fiind stimulat de idei noi, ești dornic să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare abordând cu ușurință ideile abstracte. Ești un adevărat vizionar iar publicarea unei cărți sau lecturarea te-ar putea face să te simți cu adevărat împlinit.
       Neptun se află în zodia Pești, în casa a II-a pentru tine (a valorilor-bani sau venituri din muncă proprie dar și valori personale sub formă de aptitudini, abilități) astfel că este posibil ca, de ceva ani, să te fi pregătit într-un domeniu ce vizează spiritualitatea, psihologia, parapsihologia, astrologia iar acum să observi că a venit timpul să concretizezi tot acest efort, să te bucuri de reușită și recompense în plan financiar. Este important însă să acorzi o atenție sporită, atunci când vine vorba despre cheltuieli, cumpărături care nu sunt tocmai necesare. Ești predispus la furt, pierderi neșteptate. Este indicat să îți asculți intuiția, să nu te hazardezi în acțiuni riscante, atunci când vine vorba de investiții, asocieri ce implică și cheltuieli financiare.
       Cu Pluton aflat în zodia ta, în casa a XII-a (casa sacrificiilor și a izolării, a vicisitudinilor și a dușmanilor ascunși, a bolilor cronice) este absolut necesar să adopți un nou regim de viață, să îți schimbi anumite obiceiuri care nu sunt favorabile sănătății. Poate că vei lua decizia să te plimbi mai mult în natură, să nu mai muncești fără să ții cont că trebuie să mai iei și pauze pentru a te relaxa. Și în acest an continuă transformarea, vis-à-vis de anumite relații, eliberarea dintr-un mediu care simți că te epuizează, din punct de vedere fizic și /sau mental.  Este recomandat să ții cont de mesajele cree vin prin intermediul viselor sau așa numitele sincronicități care, de fapt, te pot ajuta să descoperi calea pe care trebuie să o urmezi. Este momentul să acorzi mai multă atenție cercetării propriului suflet, a subconștientului, să accepți că există și posibilitatea de a te ridica mai presus de materialitate.

perioade-favorabile
Perioade favorabile
      O perioadă benefică din punct de vedere sentimental dar și al creativității și al relației cu propriul copil, se poate dovedi a fi luna iulie.Se poate vorbi despre schimbări avantajoase legate de călătorii în străinătate, studii, absolvirea unor cursuri, examene cu succes, îndeosebi în lunile octombrie, noiembrie și decembrie. Ai ocazia să descoperi noi posibilități de câștig, de implicare într-o nouă afacere care să îți aducă venituri pe termen lung.
      O perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar dar și al carierei, atunci când ai șansa să obții aprecieri din partea superiorilor, anumite avantaje în plan profesional, poate fi în lunile noiembrie și decembrie. 

perioade-mai-putin-favorabile
Perioade mai puțin favorabile
        Se cere precauție în ceea ce privește renovarea unei case, tranzacții imobiliare, renovare, schimbarea de locuință, în intervalul 4 martie – 15 aprilie dar și la începutul lunii aprilie.
       O perioadă destul de nefavorabilă poate fi în lunile martie și sfârșitul lunii septembrie, atunci când ești predispus la răsturnări de situație în ceea ce privește rezolvarea unor probleme legate de documente, acte, comerț, studii, semnarea de contracte.
          La mijlocul lunii septembrie sunt favorizate asocierile, încheierea de contracte cu persoane aflate în străinătate. Poate fi vorba și despre lansarea unei afaceri. Tot în această perioadă este posibil să te implici într-o relație de lungă durată cu o persoană întâlnită pe alte meleaguri sau într-una din călătoriile din străinătate.

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu    
         Viaţa de cuplu este şi ea în centrul atenţiei în acest an având în vedere că se produc eclipsele de Soare și de Lună pe axa relațională pentru tine. Ți se cere mai multă responsabilitate în relația de mariaj, în privința luării unor decizii care pot avea impact pe termen îndelungat. Nu îți va fi ușor, în special în lunile ferbuarie și august dar este necesar pentru a înțelege ce vrei, de fapt, dintr-o relație, dacă merită sau nu să continui o relație în care nu prea te simți împlinit, în plan sentimental.
         În luna mai se poate vorbi despre încercarea de a regăsi starea de echilibru în relația de cuplu, dorind să vă fixați obiective comune, să dați startul unui proiect important în care să vă implicați amândoi.
        În intervalul 10 aprilie – 3 mai sunt mari șanse de a relua discuțiile cu o persoană dragă, poate să revină în viața ta o iubire din trecut, să vă reamintiți momentele frumoase trăite împreună.
          Luna iulie se poate dovedi deosebit de favorabilă pentru schimbări importante legate de viața sentimentală și ai ocazia să retrăiești fiorii unei iubiri, așa cum poate nu ți s-a mai întâmplat de foarte mult timp.
          În luna august ai toate șansele să iei hotărârea bruscă de a da curs unei relații de cuplu, să „îți cadă cineva cu tronc” având sentimentul că nu poți trăi fără acea persoană, convins fiind că ți-ai găsit jumătatea.
         Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, în luna august și septembrie, se simte o profundă revigorare a relației. Plimbările romantice, excursiile în străinătate sunt de bun augur reușind astfel să readuceți pasiunea, dragostea între voi doi. 
          În ultima lună a anului 2017 te simți foarte bine înconjurat de prieteni, petrecând mai mult timp alături de aceștia. Te poți aștepta  să dai curs unei relații de dragoste cu o persoană de sex opus din cercul de prieteni. Ești luat oarecum prin surprindere.Putem vorbi despre un an 2017 destul de tumultos în plan sentimental, relațional nelipsind flirtul, bucuria de a trăi, alături de persoane de sex opus. Îți place să trăiești cu intensitate fiecare moment așa că nu se poate spune că vei duce lipsă de tentații în plan amoros.

Cariera si baniCarieră și bani
           Începutul de an se poate dovedi destul de incert, atunci când vine vorba despre câștiguri. Se pare că munca nu îți este remunerată așa cum sperai, chiar dacă ai depus eforturi constante pentru a te face remarcat, apreciat de superiori.
         La sfârșitul lunii februarie ești predispus la pierderi de bani sau poți fii nevoit să faci niște cheltuieli neașteptate. Este recomandat să eviți semnarea unor contracte de colaborare sau să inițiezi o afacere în luna aprilie.
           În lunile iunie și iulie lucrezi mult mai eficient investind multă energie fizică și mentală pentru a-ți îndeplini obligațiile de serviciu. Reușești să faci față stresului, să te adaptezi la situații noi dând dovadă de creativitate și inspirație în situațiile limită. Te poți dovedi un om de bază în colectivul de muncă dar asta nu înseamnă că nu vei duce lipsă de competitori, de invidioși care vor dori să te denigreze, îndeosebi la începutul lunii iulie. Trebuie să faci față unor amenințări, să te lupți cu agitația, impulsivitatea, să fii pe fază pentru a reuși să duci la îndeplinire sarcinile de serviciu.
           Pot apărea probleme de relaționare cu unii colaboratori să rupi astfel o relație de afaceri sau să constați că ai fost păgubit de un asociat, îndeosebi în intervalul 13 – 31 august. Tot în această perioadă nu este recomandat să semnezi un contract cu banca sau să insiști să obți un împrumut.
          Este o perioadă extrem de agitată în carieră dar care îți va aduce totuși expansiunea, oportunități de succes, atât în plan profesional cât și financiar. Odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Scorpion (după data de 10 octombrie) se pare că ai șansa de a găsi un job mult mai bine plătiti sau chiar să fii promovat acolo unde lucrezi în prezent; obții susținerea superiorilor pentru aceasta. Totul e să fii hotărât de calea pe care  vrei să o urmezi acum pentru că astfel de beneficii profesionale vin, pentru tine, o dată la doisprezece ani. Lunile noiembrie și decembrie sunt și ele pline de schimbări, decizii importante ce vizează cariera, succesul în plan public.

3D Character and Success

Sfaturi pentru anul 2017
         Este un an în care ai ocazia să meditezi profund la planurile existenței tale ce vizează căsnicia, relația cu partenerul de viață, asociații, relația cu adversarii, concurența, parteneriatele.
         Este timpul să te redescoperi prin relația cu ceilalți, să înveți cum să dăruiești, să iubești, să colaborezi. Prin altruismul tău proverbial, de data aceasta, ai ocazia să te faci util celorlalți numai așa regăsindu-ți starea de împlinire, de mulțumire sufletească. Este șansa ta de a concretiza o mare dorință, acționând și nu doar visând.