Horoscop anual 2017, Sagetator

Horoscop anual 2017, Săgetător

            „Ceea ce vedem depinde în principal de ceea ce căutăm” John Lubbock
            Anul 2017 vine cu multe responsabilități, dorința de expansiune și acumulare de informații fiind mult mai preocupat de spiritualitate, metafizică, științe esoterice, astrologie, numerologie sau orice alt domeniu care te poate ajuta să te înțelegi pe tine și lumea în care trăiești. Ești stimulat către schimbare, renunțare dar și către relansare, găsirea unor răspunsuri menite să te facă să simți că ai găsit calea pe care vrei să o urmezi cu toată ființa. Este recomandat să ai curaj și să-ţi exprimi ideile şi talentele pentru că nu vei mai avea parte prea curând de o perioadă atât de intensă, de palpitantă, în care să-ţi vină idei creatoare. Este vorba despre un an în care vei depune multă energie și pasiune în realizarea proiectelor tale fapt care te va conduce cu siguranță către succes.
            Cea mai intensă perioadă este în intervalul 5 noiembrie – 12 decembrie, atunci când planetele personale Soare, Mercur, Venus  împreună cu Saturn vor tranzita, pe rând, zodia ta. Este o perioadă destul de contradictorie, trecând de la o extremă la alta cu ușurință. Este momentul să te rupi de evenimentele nefericite din trecut, să abordezi cu mai multă maturitate și înțelegere relația cu familia, cu persoana iubită, să adopți o atitudine mult mai fermă în relația cu prietenii.
          Eclipsa de Soare în zodia Pești, din data de 26 februarie, are loc în casa a IV-a pentru tine (familia de origine, patrimoniul, locuința și gospodăria) astfel că este posibil să schimbi domiciliul, să vinzi sau să îți cumperi o nouă proprietate, casă, poți deveni mai preocupat de gospodărie, familie, părinți. Este momentul să te întorci într-un loc drag, posibil acolo unde ai copilărit sau să revii în propria țară, să te reîntâlnești cu persoane dragi.
            Eclipsa de Lună în semnul Vărsător, din ziua de 7 august, activează casa a III-a (casa comunicarii și a gândirii, călătoriile scurte, mass-media) astfel că e momentul să valorifici studiile, cunoștințele acumulate de-a lungul timpului în sensul creșterii, dezvoltării personale. Au loc discuții intense, întâlniri cu rudele apropiate, vecinii, necesitatea de a ajunge la un acord, eventual în scris. Este nevoie de mai multă atenție în ceea ce privește călătoriile, comerțul, felul în care transmiți informația.
            Eclipsa totală de Soare în zodia Leu, din data de 21 august, în casa a IX-a (casa înțelepciunii și a progresului, a călătoriilor lungi, relația cu străinătatea, studiile superioare) amplifică setea de cunoaștere, de a călătorii peste hotare, de a cunoaște oameni noi, interesanți. Este posibil să te hotorăști brusc să-ți reiei studiile.
             Jupiter în zodia Balanță, casa a XI-a pentru tine (casa prietenilor, a idealurilor, grupuri sociale), până în data de 10 octombrie îți va aduce reale beneficii venite dinspre prieteni, grupuri, organizații în care te integrezi. Ai ocazia să constați că lucrezi mult mai eficient în cadrul unui grup, împărtășind propriile idei, gânduri, dorințe fiind ajutat să-ți îndeplinești anumite scopuri. Grupul din care faci parte va juca un rol deosebit în dezvoltarea personală.
           Intrarea lui Jupiter în zodia Scorpion, în data de 10 octombrie 2017, în casa a XII-a (casa izolării, a sacrificiilor, a dușmanilor ascunși, a bolilor cronice) avantajează căutările tale, cercetările care țin de dimensiunea spirituală a existenței. Urmează o perioadă benefică, în ceea ce privește găsirea unor răspunsuri, aflarea unor secrete, situații de viață care te vor pune în situația de a vedea care îți sunt prieteni și care îți sunt, de fapt, dușmani. Te bucuri de ajutor în situații limită. Ai mai mult curaj pentru a explora necunoscutul, adâncurile ființei. Te dedici mai mult actelor de binefacere, activităților de  voluntariat.
            Saturn în semnul Săgetător (până în data de 20 decembrie), în prima casă, mai ales dacă ești născut în ultima decadă a zodiei (11 – 20 decembrie) te îndeamnă la maturizare, asumarea de responsabilități adoptând o atitudine de om înțelept în fața provocărilor vieții. Ești mult mai pregătit să arăți lumii ceea ce ai învățat, acumulat de-a lungul timpului. Ești mult mai selectiv în ceea ce privește mediul, oamenii cu care relaționezi având pretenția să înveți ceva util, să progresezi în plan personal.
            Intrarea lui Saturn în zodia Capricorn, în data de 20 decembrie, în casa a II-a (a valorilor personale și financiare, bani din muncă personală) îți aduce ocazia să pui un mai mare preț pe timp, organizare și obiectivitate concentrându-ți efortul mai intens în direcția câștigurilor, acumulării de finanțe. Ești mult mai preocupat de câștigurile pe termen lung, muncind prudent, calculat pentru a obține ceea ce ți-ai propus.
           Prezența lui Uranus în semnul Berbec, în casa a V-a pentru tine (casa dragostei și a copiilor, a jocului și creativității, aventurilor, hobby, legături amoroase lipsite de obligații) te determină să fii spontan, dornic de independență, creativ reușind să-i surprinzi pe ceilalți prin abilitățile și originalitatea de care dai dovadă. Flirtezi cu plăcere, cucerind sexul opus prin spontaneitate, jovialitate, umor. Te remarci prin curaj, ambiție, entuziasm, energie ce te vor ajuta să-ți îndeplinești proiectele propuse.
           Neptun în zodia Pești (din 2011 până în 2026) pentru tine (îndeosebi dacă ești născut în decanul al doilea (1 – 10 decembrie), în casa a IV-a (familia de origine, patrimoniul, locuința și gospodăria) ar putea să-ți creeze o oarecare stare de confuzie, de neliniști, contradicții legate de casă, familie. Este posibil să îți vină destul de greu să te rupi de mediul familial, chiar dacă ești constrâns de împrejurări fapt care putea să-ți provoace multă suferință. Este posibil să faci multe sacrificii pentru cineva drag, eventual pentru părinți și să nu mai ai timp pentru propria persoană. Ești mult mai sensibil, vulnerabil în fața încercărilor vieții.
         Pluton în zodia Capricorn, din 2008 până în 2024, în casa a II-a (a valorilor personale și financiare, bani din muncă personală) este un tranzit ce predispune la transformări profunde, vis-a-vis de banii câștigați din muncă proprie, valorificarea abilităților și talentelor de care dispui, în sensul acumulării de bani. Te remarci prin mai multă voință, ambiție pentru a reuși să răzbați prin viață, atunci când vine vorba despre plata unor datorii. În luna martie ești predispus la pierderi financiare datorate unor prieteni sau a unui grup, o asociație din care faci parte. Este posibil să nu faci față unor cheltuieli, să fii nevoit să apelezi la ajutor, un împrumut.

perioade-favorabile
Perioade favorabile
          În lunile iunie și iulie sunt favorizate relațiile de parteneriat, de afaceri, alianțele și este recomandat să ții cont și de sfatul prietenilor. De acolo pot veni multe sfaturi prețioase, ajutor în momentele mai puțin plăcute.
            Luna august poate fi deosebit de favorabilă călătoriilor în străinătate, înscrierea la facultatea pe care ți-o dorești de mai mult timp, întâlnirilor cu prieteni dragi aflați peste hotare. Poate fi o lună a reușitelor, a distracțiilor și a creativității.
            Luna septembrie este favorabilă implicării într-o relație cu o persoană de sex opus aflată în străinătate sau pentru a te îndrăgosti într-una din călătoriile pe care le faci. Poate fi vorba despre o întâlnire de Destin.
            La începutul lunii octombrie este bine să profiți din plin de oportunitățile ce vin în carieră, beneficii bănești, eventual posibilitatea de a obține un post, un job mai bine plătit. Totul e să te adaptezi din mers la schimbările apărute și să nu intri în panică.
            În luna noiembrie ești susținut de către astre să faci modificările mult dorite, legate de casă, gospodărie eventual o renovare, schimbarea locuinței. Primești ajutorul de care ai nevoie, fie că este vorba de suport financiar sau de sfatul unui expert în imobiliare cert e că ai ocazia să faci investiții în avantajul tău.
          Tot în noiembrie se poate vorbi despre o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar, când este recomandat să profiți de oportunitățile de câștig ce vin spre tine, să valorifici relațiile, să fii atent la propunerile de colaborare care pot veni acum întrucât ai șansa să semnezi un contract important și care îți va aduce câștiguri pe termen îndelungat.

perioade-mai-putin-favorabile
Perioade mai puțin favorabile
        La început de an dar și în luna decembrie se poate vorbi despre perioade în care trebuie să fii mult mai atent la modul în care îți exprimi punctul de vedere, la actele pe care le semnezi, contracte, parteneriate, examenele pe care trebuie să le susții, dacă este vorba de schimbarea domiciliului, vânzarea sau cumpărarea unei case îndeosebi în a doua parte a lunii decembrie.
            Relațiile de parteneriat, colaborările în cadrul unei asociații, grup de prieteni se pot dovedi deosebit de tensionate, provocatoare de răsturnări de situație îndeosebi în lunile martie, august și septembrie.
            Trebuie să te îngrijești mai mult de sănătate, să reiei niște analize, eventual să schimbi un tratament medical, să te îngrijești mai mult de propria sănătate, mai ales în luna aprilie.

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu    
         O perioadă destul de incertă, de neliniște în plan amoros, se poate dovedi a fi luna martie. Este posibil să ajungi la probleme în relația de dragoste, să nu-ți mai convină brusc ceva la relația cu persoana iubită și să te retragi din această relație. Pe de altă parte, există posibilitatea să revină în viața ta o iubire din trecut, peste care nu poți trece cu una cu două și o primești cu brațele deschise, fără să te gândești prea mult la consecințe.
            Luna aprilie poate să îți aducă o surpriză de zile mari în materie de iubire, sentimente, plimbări romantice, manifestarea afecțiunii în mod deschis, direct. Este perioada în care simți că renaști, pur și simplu, dedicându-ți mai mult timp iubirii.
            Dacă ești implicat într-o relație de cuplu stabilă, luna mai se poate dovedi deosebit de tensionată în relația de mariaj. Se poate ajunge la discuții în contradictoriu, la certuri din nimic venindu-ți destul de greu să restabilești starea de echilibru din relație. Nici lunile august și decembrie nu sunt prea grozave, la capitolul comunicare în relația de cuplu. Parcă fiecare vrea să aibă dreptate cu orice preț. Îți vine destul de greu să-l asculți pe celălalt cu adevărat, să vezi ce ar vrea, de fapt, să îți transmită. Este bine să vezi de unde vine îndoiala ta, ce anume te determină să acționezi atât de dur față de cel drag.
            În luna noiembrie se restabilește oarecum starea de armonie în casă, familie petrecând mai mult timp alături de cei dragi. Este momentul să te întorci la cei dragi, să îți regăsești liniștea preocupându-te mai mult de relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani
     Nu spera la rezultate imediate cu planul pe care abia acum îl construiești, pas cu pas, pentru că mai este cale lungă până la capăt. Vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări și ocolișuri dar important este că vei ajunge acolo unde ți-ai propus. Cât timp înaintezi conștient că evoluția ta e lentă și anevoioasă, fără a spera la miracole peste noapte, vei ști să-ți organizezi mai bine resursele pentru un succes deplin la final astfel că, în lunile martie, mai și septembrie vei simți în mod deosebit o oarecare incapacitate de a finaliza anumite proiecte la care ai tot muncit de ceva timp. Ar fi bine să revizuiești, să reajustezi, să aduci îmbunătățiri, poate că îți mai vin idei noi pe care să le adaugi la ceea ce lucrezi acum în mod susținut.
            La locul de muncă te poți lovi de tot felul de probleme, contradicții ba chiar poți să constați că multe acțiuni de bună credință venite din partea ta sunt, de fapt, răstălmăcite reușind astfel să atragi mai mult rău decât bine din partea colegilor, a superiorilor. Nu e momentul să te agiți, să intri în panică ci trebuie să îți urmezi propria cale, să te perfecționezi în plan profesional. O perioadă pe care preferi să o dedici studiului, eventual înscrierii la un curs de perfecționare sau reluarea unor cursuri, ar fi intervalul 10 – 20 aprilie.
            Cu Saturn în zodia ta, până pe 20 decembrie, se pare că mai ai încă de tras, de muncit susținut fiind mult mai strict, atunci când vine vorba despre organizare, timp, responsabilități. Saturn te ajută să materializezi, lent dar sigur, anumite idei, proiecte ce țin de propria evoluție în plan personal dar și profesional. Nimic nu e prea greu cât timp te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, fără să te lamentezi și să spui că nu mai poți face față la obstacolele cu care te confrunți.
            În lunile noiembrie și decembrie este momentul să culegi roadele muncii tale susținute, să te bucuri de câștiguri financiare, să primești o mărire de salariu. Atenție însă la perioada 3 – 23 decembrie, la ce acte, contracte trebuie să semnezi întrucât ești predispus la pierderi, renunțări, răzgândiri.
            Intrarea lui Saturn în zodia Capricorn, în data de 20 decembrie, se pare că anunță o perioadă de maximă seriozitate, dacă vorbim despre bani, cheltuieli, achiziții fiind important să depui un efort susținut în direcția acumulării de bani, a achitării unor datorii. Este timpul să fii mult mai practic, atunci când vine vorba despre cheltuieli și să nu achiziționezi lucruri care nu îți sunt absolut necesare.

3D Character and Success

Sfaturi pentru anul 2017
         Este un an în care poți să resimți, în mod profund, dorința de a-ți asuma mai multe responsabilități, fie că este vorba de carieră, casă, familie sau copii. Ești susținut de către astre pentru a progresa, oricât de drastice ți s-ar părea unele obstacole. Este timpul să te afirmi, să trăiești cu intensitate fiecare moment bucurându-te de viață, de oameni și de iubire. Avem de-a face cu un an în care ai ocazia să strălucești propunându-ți țeluri, scopuri  pe care, cu siguranță, le vei împlini cât timp te dedici lor.