Horoscop anual 2017, Rac

Horoscop anual 2017, Rac

            „Nu îţi vei schimba niciodată viaţa până când nu schimbi ceva ce faci în fiecare zi.”  Mike Murdock 
           Pentru tine, ca și nativ Rac, se anunță un an pe care îl vei trăi cu intensitate. Când spui că te-ai liniștit, mai apare ceva care să te răscolească, să îți strice planurile fiind nevoit să o iei de la capăt. Este nevoie de multă mobilizare, răbdare din partea ta pentru a reuși să restabilești armonia, echilibrul în propriul suflet. Cu cât ești mai calm, atent la detalii, cu atât vei reuși să ieși cu bine din situațiile critice. Ești predispus la probleme ce țin de viața de familie, carieră, relația de mariaj iar peste toate astea e posibil să te confrunți cu tot felul de situații neașteptate, oarecum neplăcute legate de bani, credite, taxe și impozite. Este foarte probabil să iei decizii ferme, să închizi un capitol important în plan profesional, să spui: „Gata!” și să îți vezi de drum. E timpul să te îngrijești mai mult de sănătate, Saturn te avertizează, încă de la sfârșitul anului 2014, că nu e de glumit și încă mai ai multe de remediat, vis-a-vis de sănătatea ta.
            O perioadă foarte aglomerată pentru tine se preconizează a fi în intervalul 20 iunie – 31 iulie, atunci când vor tranzita zodia ta planetele personale (Soare, Mercur, Venus, Marte). Este momentul să te concentrezi mai mult pe relațiile de parteneriat, relația de cuplu dar și în ceea ce privește cariera, familia fiind foarte important să găsești echilibrul între viața de familie și carieră. Este o perioadă de profunde analize, de transformări, schimbări neașteptate îndeosebi pentru nativii din al doilea și al treilea decan (2 – 11 iulie și 12 – 23 iulie). Totul e să înveți să spui „nu” atunci când ceva nu corespunde așteptărilor tale evitând astfel să faci compromisuri. E important să ții cont de ce spune propriul suflet.
            Eclipsele apar din șase în șase luni, în perechi, Eclipsa de Soare și Eclipsa de Lună. Eclipsa de Soare se produce în timpul fazei de Lună Nouă (Soarele în conjuncție cu Luna) urmată de eclipsa de Lună (Luna Plină,  Luna opoziție Soare).
            Prima serie de eclipse începe, în acest an, cu Eclipsa de Lună în penumbră în zodia Leu, în data de 11 februarie, pentru tine casa a II-a, a resurselor și valorilor personale. Eclipsa de Lună predispune, în general, la finaluri rapide sau chiar la culegerea roadelor, a ceea ce s-a plantat la Luna Nouă în semnul Leu din august 2016. Se poate vorbi acum despre negocieri financiare având ocazia să valorifici abilitățile și talentele, hotărându-te să ieși la lumină cu capacitățile tale și chiar să câștigi bani prin munca depusă. Este posibil să iei o hotărâre importantă ce vizează banii, câștigurile din muncă proprie.
        Eclipsa de Lună din zodia Vărsător, din data de 7 august, casa a VIII-a pentru tine, a finanțelor comune cu partenerul de viață, moșteniri, credite, datorii, posesiuni, sexualitatea, ocultismul. Este o perioadă în care trebuie să fii atent la ce documente semnezi, să nu iei decizii pripite mai ales când e vorba de împrumuturi, credite bancare, o moștenire, partaj. Cert este că, în această perioadă, ai șansa să finalizezi ceva legat de o moștenire, banii pe care îi împarți cu partenerul de viață.
           Eclipsa de Soare din semnul Leu, din ziua de 21 august, casa a II-a pentru tine, o casă astrologică ce reprezintă banii din muncă proprie, aptitudini și talente. Te poți bucura de  posibilitatea de a face mai mulți bani, poți să întâlnești un ghid, un îndrumător care să te ajute să-ți valorifici mult mai eficient abilitățile și talentele de care dispui. În această perioadă este împortant să fii atent la contractul pe care îl semnezi. Este posibil să găsești un job mai bine plătit sau chiar un al doilea job cu ajutorul căruia să-ți suplimentezi veniturile.
            Jupiter se găsește încă din anul precedent în casa a IV-a (a familiei, locuința, gospodăria, locul natal) iar în 2017 va fi implicat în aspecte tensionate cu Uranus, situat în casa carierei și cu Pluton, situat în casa relațiilor. Astfel, instabilitatea din carieră poate avea repercusiuni asupra vieții de familie dar și în relațiile de parteneriat. Pot apărea anumite probleme neașteptate ce vor produce pagube legate de investiții făcute în anii trecuți. Poate fi vorba despre investiții ce vizează familia, casa, carieră, relațiile și care se cer acum revizuite. Jupiter, aflat în casa a IV-a, ar trebui să îți aducă oportunități legate de casă, renovare, vânzarea acesteia sau cumpărarea uneia la un preț avantajos. Acum depinde de tine în ce măsură vei folosi oportunitățile ce pot veni acum, referitor la casă, proprietate.
            Având în vedere prezența lui Saturn care se află încă în casa locului de muncă și a sănătății ne spune că și în acest an vei munci, de multe ori, până la epuizare. Te simți oarecum sufocat de obligațiile de serviciu, într-o continuă agitație, termene limită. Cert este că trebuie să dai dovadă de foarte mult calm, răbdare, să fii organizat, punctual. Saturn îți cere să fii disciplinat, nu doar în ceea ce privește munca, ci și sănătatea. Să ai o viață mult mai ordonată, să respecți programul de relaxare și de exerciții fizice, să ai o alimentație cât mai sănătoasă sunt obiective normale acum. E momentul să te gândești foarte serios să renunți la anumite vicii care îți pot pune sănătatea în pericol.
            Odată cu intrarea lui Saturn în zodia Capricorn (în data de 20 decembrie), casa a V-a, a iubirii, copiilor, creativității, jocului și distracțiilor este posibil să fii mult mai preocupat de copii, de educația acestora și să nu prea mai ai chef și timp de distracții, socializare. Dacă te implici într-o nouă relație de dragoste preferi să o abordezi cu seriozitate, tocmai pentru că nu mai ai timp de pierdut.
            Neptun tranzitează în continuare casa a IX-a, a călătoriilor, studiilor superioare, spiritualitate. Dacă nu te-ai plimbat până acum ceva mai departe de casă, eventual peste hotare, ai ocazia să faci acest lucru în acest an, îndeosebi nativii din al doilea decan (2 – 11 iulie). Ești preocupat să te perfecționezi, să obții diplomele necesare pentru a mai completa CV-ul, poate chiar să obții un post de răspundere, mai bine plătit. Intuiția va juca un rol important pentru a-ți îndeplini un ideal, a concretiza proiecte importante pentru carieră. Este posibil să cunoști mai multă lume de altă naționalitate, să vii invitat peste hotare. Ai toate șansele să găsești un profesor, ghid, mentor care să-ți îndrume pașii în plan spiritual.
            Prezența lui Pluton în semnul Capricorn, pentru nativii din zodia Rac născuți în al doilea decan (2 – 11 iulie) amplifică ambiția, dorința de a aduce transformări în relațiile de parteneriat. Pluton te ajută să depistezi relațiile nocive sau negative și care îți creează tot felul de probleme fiind momentul să te eliberezi, să plece din viața ta cine trebuie pentru ca tu să lași loc altor persoane, mult mai interesante,  care să te ajute să progresezi. Pluton îți poate aduce persoane cu autoritate, puternice, dornice să te susțină în momentele critice. Trebuie să te înarmezi cu răbdare și să îți asculți instinctul pentru a reuși să stai departe de persoanele ce-ar putea să îți provoace multe pagube, suferințe.

perioade-favorabile
Perioade favorabile
           Din punct de vedere sentimental, relațional putem vorbi despre perioade favorabile în intervalele: 2 – 9 august, 10 octombrie – 31 decembrie.
           Din punct de vedere profesional în: luna martie, octombrie, a doua parte a lunii noiembrie.
           Din punct de vedere financiar în intervalele:  15 – 30 iulie, 16 – 30 august, 1 – 20 septembrie. 
         Pentru nativii Rac născuţi în intervalul 21 iunie – 1 iulie anul acesta aduce o oarecare stare de liniște, o dorință de detașare de problemele cotidiene, confort emoţional, îndeosebi în a doua parte a lunii iunie și în prima parte a lunii august, este o perioadă în care simți nevoia să împărtășești cu ceilalți trăirile, sentimentele, să te implici cu mai multă deschidere în viața socială, carieră. Odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Scorpion, din 10 octombrie, apare o îmbunătățire clară în viața sentimentală, poți să te bucuri de realizările propriului copil, dai dovadă de mai multă creativitate. Jupiter va forma o Piramidă pe semne de apă împreună cu Soarele din zodia ta, Rac și cu Neptun din  semnul Pești așa că te poți aștepta la o stare de bună dispoziție, de încredere că ai mult mai multe șanse să îți vezi dorințele împlinite.

perioade-mai-putin-favorabile
Perioade mai puțin favorabile
        Nativii născuți în intervalul 12 – 23 iulie este posibil să se confrunte cu tot felul de probleme în carieră, familie, casă, proprietate dar și în relațiile de parteneriat. Chiar dacă lucrurile nu stau prea grozav nu trebuie acum să spunem că, pentru ei, nu mai există nici o șansă să „apară Soarele și pe strada lor”. Pentru aceștia Uranus are grijă să le răstoarne planurile ce vizează cariera, îndeosebi în luna martie. Cei născuți în intervalul 2 -11 iulie se pare că se vor confrunta cu probleme legate de mariaj, relația de cuplu, îndeosebi în vara acestui an (în a doua parte a lunii iunie și prima parte a lunii iulie dar și pe la jumătatea lunii august).

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu    
         În prima parte a acestui an se pare că lucrurile nu stau prea grozav în relația de cuplu fiind nevoie de o revizuire relației, poți avea multe discuții, interminabile pe diverse teme, mai puțin despre sentimente sincere. Parcă nu se mai termină problemele, uitând să mai puneți relația de cuplu pe primul plan. Poate fi vorba și despre decizii definitve, fără cale de întoarcere, îndeosebi în lunile martie dar și în perioada de retrogradare a lui Pluton (20 aprilie – 28 septembrie) când e nevoie de revizuiri, reorganizări, rediscutarea unor aspecte ce vizează relația încercând să salvezi din căsnicie ce se mai poate salva. Cert este că, din luna octombrie, se mai liniștesc lucrurile în relație.
            Intrarea lui Jupiter în semnul Scorpion te va aduce pe culmi înalte, în plan sentimental, bucurându-te pentru un an de zile de beneficiile acestuia în plan amoros, relațional. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu lucrurile încep să se mai liniștească reușind să vedeți partea frumoasă a vieții în doi. Este timpul să redresezi relația, să te implici în proiecte  comune, de lungă durată poate chiar să iei hotărârea să faci un copil.
             Ca și nativ Rac, dacă nu te-ai îndrăgostit de ceva timp, se pare că Jupiter vine să îți facă un cadou în plan sentimental, ajutându-te să privești viața cu mai multă seninătate, optimism, încredere că existența poate fi mai mult decât muncă, sacrificii, preocuparea pentru obligațiile cotidiene, casă și familie. Iubirea te va ajuta să renaști, să-ți regăsești liniștea sufletească. E timpul tău să strălucești, să socializezi mai mult, să te căsătorești, să ajungi la o relație sinceră, la o iubire  profundă, reală.
            Căsătoria e în centrul atenţiei preocupărilor tale încă de când a intrat Pluton în casa mariajului, în 2008, acestuia i se va alătura și Saturn începând cu data de 20 decembrie așa că nu ai cum să tratezi căsătoria cu superficialitate. Se poate vorbi de responsabilitate, implicare, seriozitate nefiind acceptate jocul, aventura întrucât există riscul să fie sancționate ajungându-se destul de rapid la divorț.
            Trecerea lui Venus prin casa iubirii și a copiilor se face în intervalul 7 noiembrie – 1 decembrie. Acesta se va întâlni cu Jupiter pe 13 noiembrie, Soarele va fi bine aspectat cu Pluton (din casa mariajului) așa că este timpul să faci un pas hotărâtor într-o relație, poate chiar să fie vorba despre o cerere în căsătorie.

Cariera si baniCarieră și bani
     Tranzitul lui Uranus în zodia Berbec încă din 2012 se pare că a început să îți dea serioase bătăi de cap în carieră, probleme care te-au luat și continuă să te ia oarecum prin surprindere. Schimbări după schimbări, tot felul de compromisuri, renunțări, încercări de a reclădi ceva pentru ca apoi să te confrunți iar cu starea de nesiguranță. Rolul lui Uarnus este să te ajute să te debarasezi de situații care te limitează, ceea ce nu te face să te simți cu adevărat împlinit în locul în care își desfășori profesia. Dacă ești născut în decanul trei în zodia Rac (12 – 23 iulie), în aceast an, se pare că vei resimți mult mai profund restricțiile, schimbările impuse de Uranus. Se poate vorbi despre energii care e posibil să te pună în situații greu de gestionat fiind nevoie de foarte multă ambiție, răbdare pentru a reuși să restabilești echilibrul în carieră. Careul dintre Uranus și Soarele din zodia ta, Rac, poate fi destul de provocator dar menit să te scoată din starea de rutină, să renunți la o anumită profesie care te nemulțumește. Este starea de revoltă, poți la decizii bruște așa că nu trebuie să te mire dacă o anumită profesie nu te mai interesează iar dacă ți se oferă o altă oportunitate pleci fără să te mai uiți în urmă. Uranus știe exact ce are de făcut, tu nu trebuie decât să te conformezi deoarce, cu cât te vei opune mai mult, cu atât îți va veni mai greu să accepți schimbarea. Totul este să decurgi la acțiuni bine gândite, să mergi către o direcție care să corespundă mai mult dorințelor și așteptărilor tale.
            Perioade tensionate în carieră se pot observa îndeosebi în luna martie și septembrie dar și în intervalul 30 iulie – 29 decembrie, atunci când trebuie să fii foarte atent ceea ce se vrea de la tine, ce anume ai de schimbat, la ce trebuie să renunți, să reevaluezi, să te reorganizezi. În luna mai putem vorbi despre oportunitatea de aface o schimbare importantă în plan profesional primind oferte interesante, legate de job. Totul depinde de hotărârea ta, de ambiția și curajul de a ieși dintr-o situație care te nemulțumește. Fii atent la perspectivele profesionale complet neaşteptate, fii deschis la alte opţiuni.
            În ultimele trei luni din acest an vei munci mult dar putem vorbi și despre starea de mulțumire, poate fi vorba de mai multă răspundere dar și mai mulți bani. Totul depinde de felul în care negociezi, cum îți ceri drepturile pentru munca pe care o depui.
            Anul 2017 va fi încă un an de muncă asiduă, de zbateri, schimbări de direcție, încercarea de a găsi un echilibru între viața de familie, casă și carieră. Poate chiar ești pus în situația de a lua o decizie către ce direcție te hotărăști, de fapt,să mergi? Ceea ce trebuie să înțelegi este că, la capătul acestui drum de muncă, dedicare, zbatere ai șansa să culegi roadele muncii, să observi cât de multe lucruri ai învățat reușind să fii un adevărat ghid pentru ceilalți.

3D Character and Success

Sfaturi pentru anul 2017
         Este un an bogat în tot felul de schimbări fiind nevoie de multă mobilizare din partea ta pentru a face față situațiilor imprevizibile cu brio. Pentru tine este foarte important felul în care relaționezi, modul în care îți exprimi punctul de vedere iar atitudinea ta curajoasă, fermă nu poate decât să atragă admirația dar și invidia din partea celorlalți. Oricât ai fi de sensibil vei reuși să te redici mai presus de orice obstacol, Divinitatea intervine ori de câte ori ai nevoie ridicându-te deasupra obstacolelor, cât timp crezi în miracole. Universul lucrează prin oameni așa că este momentul să dăruiești pentru a primi, la rândul tău. Comunică, exprimă-ți dorințele, așteptările și nu te lăsa învins.
             Nu uita că este important să te detașezi de trecut pentru a te iubi așa cum ești reușind astfel să îți exprimi sentimentele cu siguranță deplină.