Horoscop anual 2017, Pesti

Horoscop anual 2017, Pești

            „Respectul de sine este disponibilitatea unei persoane de a crede că este competentă să facă față provocărilor vieții și că merită să fie fericită.” Nathaniel Brandon
             În acest an se pare că evenimentele te fac să realizezi care este direcția spre care ar trebui să te îndrepți și poți observa cine ești cu adevărat și ce ești în stare să faci, în relația cu ceilalți. Totul depinde de încrederea pe care o ai în propriile capacități, fie ele de natură intelectuală sau emoțională. Nu este momentul să te lași purtat de starea de îndoială gândindu-te că nu mai apare și pentru tine „luminița de la capătul tunelului”. Este, până la urmă, lupta cu tine însuți pentru a-ți demonstra că adevărata putere și fericire se află doar în interior, totul este să conștientizezi acest lucru. Ei bine, acest an se pare că îți aduce în față acele momente de revelație, de redescoperire a propriei puteri, a ceea ce contează cu adevărat în viața ta. Fiecare obstacol depășit te va ajuta să observi că ai mai urcat o treaptă importantă pe scara propriei evoluții.
           Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 3 ianuarie – 13 martie, atunci când patru planete personale (Soare, Mercur, Venus și Marte) îţi vor traversa zodia fapt care te va pune în prim plan astral. Este o perioadă plină de inspirație, energie, dorința de a acționa, de a-ți îndeplini obiectivele în scurt timp dând dovadă de mai multă încredere în propriile abilități. Nu la fel de liniștită este perioada 5 septembrie – 22 octombrie, atunci când Venus va tranzita zodia Fecioară, opusă zodiei tale, predispunându-te astfel la starea de agitație, neîncredere intrând destul de ușor în conflict cu ceilalți.Eclipsa de Lună din semnul Leu, din data de 11 februarie, în casa a VI-a, a locului de muncă și a sănătății spune că e timpul să acorzi mai multă importanță relației cu colegii, să fii atent la ce se dorește de la tine, cum poți contribui la bunăstarea din cadrul unui colectiv de muncă. Tot acum este cazul să te preocpui mai mult de propria sănătate, să urmezi o nouă dietă, să fii atent la ce mănânci, să faci mai multă mișcare în natură, eventual să faci mai mult sport.Eclipsa de Soare din zodia Pești, din data de 26 februarie, în casa întâi, a personalității te anunță că este momentul potrivit să dai startul unor acțiuni, proiecte cu impact pe termen îndelungat. Tot acum se poate vorbi despre despărțiri, renunțarea la o relație. Îți schimbi atitudinea, modul  în care te exprimi în public fiind mult mai atent la ceea ce spui dar și la modul în care te îmbraci, la felul în care arăți vizitând mai des salonul de cosmetică. Este momentul să descoperi ce vrei, de fapt, de la tine, să renunți la o atitudine care ar putea să îți creeze probleme în relația cu ceilalți oameni.
             Eclipsa de Soare din semnul Leu, din data de 21 august, are loc în casa a VI-a (a muncii și a sănătății). Se poate vorbi despre oportunități în a găsi un nou loc de muncă sau de a te elibera dintr-un colectiv de muncă destul de obositor, care nu-ți mai împlinește așteptările. Te implici mai mult într-un proiect comun, alături de colegi, având șansa să culegi roadele muncii tale, pe termen îndelungat. Se poate vorbi acum și de șansa de a descoperi un nou tratament medical, mult mai eficient, să rezolvi o problemă mai veche de sănătate. Cert e că trebuie să acorzi mai multă atenție sănătății, să te odihnești mai mult punându-te astfel pe primul plan.
             Jupiter în zodia Balanță până în ziua de 10 octombrie, pentru tine în casa a VIII-a, te susține să îți împlinești unele ambiții legate de planul financiar, poți să primești un împrumut atunci când ai mai mare nevoie sau partenerul de viață te susține financiar pentru a-ți pune în practică anumite idei, proiecte. Cert e că Jupiter nu îți aduce doar lucuri bune, atunci când vine vorba de buget ci te poți aștepta pe parcursul acestui an și la unele pierderi, poți fii pus în fața unei oarecare incapacități de plată, să plătești taxe, impozite mai mult decât era prevăzut, îndeosebi în luna martie, septembrie și octombrie. Este absolut necesar să dai dovadă de chibzuință, atunci când vine vorba de partaj sau despre un proces ce vizează o moștenire.Intrarea lui Jupiter în zodia Scorpion, are loc în data de 10 octombrie, pentru tine în casa a IX-a (a studiilor superioare, călătorii în străinătate, spiritualitate). Așa că urmează o perioadă deosebit de benefică pentru tine, în ceea ce privește relația cu străinătatea având ocazia să te bucuri de noi oportunități de a cunoaște oameni și locuri noi, să îți împlinești dorințele care vizează studiile. Ai șansa de a trece cu brio examene importante, să urmezi cursuri, tot felul de specializări care te vor ajuta să progresezi în plan profersional.
            Cu Saturn în semnul Săgetător (până în data de 20 decembrie 2017) în casa a X-a (a carierei, popularității) se poate vorbi despre un an în care depui mult efort în plan profesional. Te poți confrunta cu tot felul de obstacole, limitări având sentimentul că, oricât de mult te-ai strădui, lucrurile par că stagnează și nu se întâmplă nimic important. Cert e că tot ce clădești acum va avea impact pe termen îndelungat și nu trebuie să te dai înapoi atunci când un superior se oferă să te ajute cu sfaturi ba din contră, este recomandat să profiți de aceste oportunități în care cineva chiar vrea să te susțină, să te ajute să acumulezi mai multe informații, experiență în carieră.
             Odată cu intrarea lui Saturn în zodia Capricorn, din ziua de 20 decembrie, în casa a XII-a (a prietenilor, idealurilor, grupuri, organizații) anunță că este momentul să fii de un real folos prietenilor fiind perceput mai mult ca un ghid, un bun exemplu pentru ceilalți. Îți asumi mai multe responsabilități, ești mult mai organizat și mai dornic să aduci îmbunătățiri într-o asociație. Știi cum să îți exprimi punctul de vedere, să te comporți ca un adevărat lider prin înțelepciunea de care dai dovadă.Prezența lui Uranus în semnul Berbec are loc în casa a II-a (a banilor din muncă personală, a resurselor personale). Este un an în care este bine să îți asculți intuiția și să nu te implici în cheltuieli ce pot depăși bugetul de care dispui. Este un an de zile în care poate fi vorba de câștiguri dar și de cheltuieli neașteptate și care te pot lua oarecum prin surprindere. Este momentul să îți valorifici abilitățile și talentele de care dispui pentru a atrage mai mulți bani în contul personal.
             Neptun se află în zodia Pești, în casa I-a pentru tine (a personalității). Ești mult mai preocupat de spiritualitate, dornic să studiezi parapsihologia, astrologia, psihologia. Este timpul să ții cont mai mult și de capacitățile tale extrasenzoriale, de mesaje ce vin pe calea viselor sau în momente oarecum ciudate. Ești mult mai receptiv la mediu, la modul în care se exprimă ceilalți preluând din emoțiile, trăirile celorlalți. Este important ca, pe parcursul acestui an, să alegi un mediu liniștit, să fii în armonie cu tine și cu ceilalți detașându-te de problemele cotidiene. Misiunea ta constă în conștientizarea a ceea ce se vrea de la tine, ce anume ai de învățat din evenimentele cu care te poți confrunta.
           Pluton, aflat în zodia ta, în casa a XI-a (a idealurilor, prietenilor, organizațiilor). Nu este exclus să te simți trădat de anumiți prieteni, să descoperi adevărata față, să iei hotărârea fermă de a renunța la un anumit grup, o sociație detașându-te astfel de cei cu care nu te mai simți pe aceeași frecvență. Pluton are menirea de a aduce la suprafață ceea ce este toxic, epuizant pentru tine din punct de vedere emoțional, într-o relație de prietenie. Ești mult mai conștient de ceea ce îți dorești, atunci când vine vorba de împlinirea unui ideal sau de a te integra într-un nou grup, asociație.

perioade-favorabile
Perioade favorabile
            În intervalul 3 ianuarie – 3 februarie se poate vorbi despre o perioadă benefică, oarecum liniștită, norocoasă în care multe din dorințele tale se pot împlini. Este recomandat să fii mult mai încrezător în propriile forțe și să crezi că, în momentele de cumpănă, Divinitatea este alături de tine, ridicându-te mai presus de suferință.
          O perioadă deosebit de favorabilă pentru tine poate fi în intervalul 10 octombrie – 31 decembrie, atunci când apar oportunități clare de progres în relația cu străinătatea, studii superioare, spiritualitate bucurându-te de oportunități venite din partea unor persoane la care te așteptai mai puțin.

perioade-mai-putin-favorabile
Perioade mai puțin favorabile
        Trebuie să acorzi o atenție sporită, atunci când vine vorba despre câștiguri financiare, cheltuilei, negocierea unui contract de muncă. Ești predispus la pierderi financiare, îndeosebi în lunile martie, aprilie, septembrie.
          Este indicat să eviți semnarea unui acord cu banca sau să apelezi la un împrumut gândindu-te că numai astfel îți poți rezolva probleme urgente. Nu trebuie neglijată zona de taxe și impozite, intrarea în posesia unei moșterniri, rezolvarea unui partaj îndeosebi în lunile martie, septembrie, octombrie și în a doua parte a lunii noiembrie. Este cazul să te implici în proiecte care nu depășesc posibilitățile tale de plată. 
          În lunile februarie și august este important să te cocnetrezi mai mult pe relația de cuplu, parteneriate, să fii mult mai organizat, atunci când vine vorba despre viața de familie. Nici sănătatea nu trebuie neglijată deloc fiind momentul să găsești un remediu sau de a interveni prompt, îndeosebi în luna februarie.

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu    
         Este un an în care ești mult mai atent la relația de cuplu, la modul în care ești observat, câtă atenție primești din partea partenerului de viață astfel că vor fi momente în care îți vei exprima pe față propriile așteptări, nemulțumiri ce vizează relația de mariaj. Perioade în care trebuie să acorzi mai multă atenție relației de cuplu sunt în luna februarie și august. Partenerul de viață poate veni cu tot felul de reproșuri, critici la adresa ta, lucruri mărunte de la care se poate ajunge la adevărat scandal venindu-ți destul de greu să îți regăsești starea de echilibru.
           Este important să acorzi mai multă atneție la ceea ce spui și modul în care o faci, îndeosebi în intervalul 13 – 31 august, atunci când pot apărea discuții în relația de cuplu și care nu au legătura cu realitatea. Este o perioadă în care Universul te avertizează să nu iei decizii pripite, să apelezi la dialog sincer, deschis, cu calm și înțelepciune. Este suficient să te gândești că e vorba doar de o perioadă trecătoare.
            În luna ianuarie dar și în a doua parte a lunii septembrie și în prima parte a lunii octombrie, pentru cei căsătoriți se poate vorbi despre o perioadă de revigorare a relației, de petrecere a unor momente pline de romantism, afecțiune. O perioadă în care ai șanse de a te implica într-o nouă relație de dragoste apare îndeosebi în prima și ultima parte din luna august. Este o perioadă în care te simți mult mai apreciat de sexul opus, socializezi, ești mult mai deschis către implicarea într-o nouă relație de amor.

Cariera si baniCarieră și bani
      Este un an în care continui să depui efort, să muncești cu conștiinciozitate până la epuizare. Cert este că în aceast an pui bazele unui proiect profesional pe termen îndelungat deci nu trebuie să te plângi, ba din contră, ar trebui să te bucuri că ai șansa să înveți mai mult, să întâlnești oameni bine pregătiți, de la care ai ce învăța. Îți iei rolul din plan profesional foarte în serios asumându-ți responsabilități, acționând prudent, cu răbdare și înțelepciune în direcția propusă. Se pare că pui pe primul plan munca, cariera.
        În ceea ce privește latura financiară se poate vorbi despre schimbări neașteptate ce vizează salariul, sursele de venit din muncă personală, îndeosebi în lunile martie și aprilie dar și în a doua parte a lunii septembrie și spre sfârșitul lunii noiembrie. Trebuie să fii mult mai atent la contractul de muncă pe care îl semnezi, salariul pe care îl negociezi.
        Spre sfârșitul lunii mai ar trebui să acorzi o atenție specială carierei întrucât există riscul să te confrunți cu o schimbare de direcție în plan profesional. Este posibil să fi nevoit să renunți la un job sau să faci o schimbare de direcție, datorită obligațiilor ce țin de familie, probleme care pot apărea cu unul dintre părinți.
         Din luna octombrie se observă pas cu pas progresul, oportunitățile de creștere a veniturilor. Este posibil să iei decizia de a urma studii superioare, cursuri de perfecționare care te vor ajuta să obții un post mai bine plătit. Se poate vorbi acum despre oportunitatea de a găsi un job mai bine plătit în străinătate sau la o firmă de import-export.
         Prima parte a lunii decembrie se poate dovedi deosebit de benefică în plan porfesional, pentru a lua decizii în favoarea ta, pe termen îndelungat.

3D Character and Success

Sfaturi pentru anul 2017
         Putem vorbi despre un an important, în care pot apărea schimbări ce vizează locul de muncă, cariera, studiile dar și banii. Este recomandat să acorzi mai multă atenție problemelor de sănătate, să adopți un regim de viață mai echilibrat. Nu trebuie să uiți că munca excesivă te poate epuiza din punct de vedere fizic și mental, poți ajunge să te confrunți că starea de insomnie, să devii mult mai irascibil, agitat, pesimist confruntându-te cu starea de nemulțumire permanentă. Este un an în care devine important să te organizezi mult mai eficient, să acorzi mai multă atenție la nevoile propriului organism.