Horoscop anual 2017, Fecioara

Horoscop anual 2017, Fecioară

            „Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume” Mahatma Gandhi
            Putem vorbi despre un an 2017 în care îți va fi pusă la încercarea răbadarea, înțelepciunea când vine vorba despre bani, cheltuieli, casă, familie dar și partaje, taxe și impozite, relații intime. Cert este că trebuie să dai dovadă de mult calm și încredere că, spre sfârșitul anului, se vor mai clarifica lucrurile atât în plan financiar, cât și în relații. Ai tendința de a lua decizii radicale, fără drept de apel, în relația de iubire, în luna martie și septembrie.
            Cea mai intensă perioadă este în intervalul 13 august – 22 octombrie, atunci când planetele personale (Soare, Mercur, Venus și Marte) vor tranzita, pe rând, zodia ta. Este vorba de o perioadă agitată, plină de contradicții. Pe de o parte vrei să construiești, să concretizezi ceva iar pe de altă parte ai ocazia să constați că ceea ce ți-ai propus și părea absolut firesc apare ceva oarecum imprevizibil, punându-te în situația de a renunța, de a fi nevoit să o iei de la capăt.
            Cu Nodul Nord în zodia ta, până în data de 9 mai, ești îndemnat să te preocupi mai mult de propria persoană, de felul în care arăți, de imaginea ta în societate fiind mult mai atent la propriul comportament, atitudinea vis-à-vis de ceilalți. Este timpul să-ți reformulezi personalitatea, să te afirmi, să descoperi de ce poți fi în stare fiind important să renunți la autocritică. Este recomandat să ai o atitudine mult mai degajată în privința vieții și a oamenilor.
            Eclipsa de Lună din semnul Leu din data de 11 februarie are loc în casa a XII-a pentru tine (a secretelor, dușmanilor ascunși, boli cronice). Este posibil să fie aduse la lumină niște secrete, să descoperi anumite lucuri care nu prea îți fac plăcere dar care, cu siguranță, te vor ajuta să vezi ce se vrea de la tine. E vorba despre dezamăgiri dar și posibilitatea de a te elibera dintr-o relație sufocantă. Acordă atenție la posibilitatea de a recidiva o anumită problemă de sănătate fiind absolut necesar să intervi prompt.
            Eclipsa de Soare din zodia Pești, în data de 26 februarie, are loc în casa a VII-a, a parteneriatelor. Nu este exclus să te implici într-o nouă relație de cuplu, să dai tonul unui parteneriat de cursă lungă. Este vorba despre o eclipsă care îți poate da curajul să construiești un nou edificiu, alături de partener.
            Eclipsa de Lună din semnul Vărsător, din 7 august are loc în casa a VI-a, pentru tine și vizează casa locului de muncă, relația cu subalternii, colegii de muncă, dietele alimentare, preocuparea pentru sănătate. Este timpul să concretizezi anumite proiecte ce vizează locul de muncă, să schimbi eventual direcția vis-a-vis de locul de muncă. E momentul să îți asumi mai multe responsabilități, să-ți manifești capacitățile tale organizatorice. Atenție la posibilele probleme de sănătate, necesitatea de-a urma o nouă dietă, un nou tratament.
            Eclipsa totală de Soare din zodia Leu, din 21 august, se întâmplă în casa a XII-a, a dușmanilor ascunși, secretele, actele de caritate, karma. Este posibil să te implici în acțiuni de voluntariat, să te simți împlinit făcând acte de caritate pentru oameni nevoiași, copii cu probleme de sănătate. Cert este că e momentul să dai curs unor acțiuni, inițiative care să aducă la lumină o latură pe care nu prea ai lăsat-o să se manifeste până acum. Nu este exclus să mai descoperi niște secrete și să le valorifici în avantaj personal.
            Cu Jupiter în Balanță, casa a II-a pentru tine, reprezentând banii din muncă personală, abilități și talente ce trebuie valorificate se pare că îți aduce șansa unei măriri de salariu, obținerea unui job mai bine plătit. Atenție însă în lunile martie și septembrie, când este posibil să fii predispus la pierderi de bani, cheltuieli neașteptate, probleme legate de taxe, impozite, împrumuturi bancare, pagube financiare vis-avis de un proces, partaj.
             Jupiter tranzitează zodia Scorpion începând cu data de 10 octombrie, casa a III-a pentru tine așa că este timpul să faci mai multe călătorii, să studiezi, poți avea dorința de a învăța o limbă străină, să socializezi, să fii mai preocupat de relația cu rudele. Poate fi vorba și de succes la examene, în comerț dar și dorința de te informa din cât mai multe domeni.
            Saturn în zodia Săgetător, casa a IV-a pentru tine, mai ales dacă ești născut în ultima decadă a zodiei (12 – 21 septembrie), te predispune la obstacole, limitări, la sentimentul de dezorientare, nehotărâre, parcă proiectele majore evoluează mult mai lent şi mai anevoios, îndeosebi în luna august. Îți este pusă la încercare răbdarea, încrederea în propriile forțe, o oarecare neputință în finalizarea unor proiecte. Se pare că astrele îți sunt mult mai favorabile,  pentru a concretiza noi strategii de cumpărare a unei case sau de renovare, rezolvarea unor probleme legate de un partaj, moștenire găsind soluții pe termen lung, îndeosebi în lunile noiembrie și decembrie.
            Intrarea lui Saturn în zodia Capricorn, din 20 decembrie, favorizează activitățile care îți solicită creativitatea, inspirația având ocazia să valorifici anumite abilități creative de care dispui. Ceva la care ai renunțat poate reveni în prim plan, te poți redescoperi prin ceea ce construiești acum, în plan sentimental.
            Prezența lui Uranus în semnul Berbec este pentru tine în casa banilor primiti de la parterul de viață sau din moșteniri, relațiile intime, sexualitatea, moartea și renașterea, regenerarea. În acest an ești predispus la tot felul de suprize, mai mult sau mai puțin plăcute, legate de bani, partaje, moștenire dar și în privința sexualității. Este posibil să descoperi ceva neașteptat, care îți poate da planurile peste cap, vis-avis de o persoană, o relație.  Se poate vorbi despre o pierdere legată de finanțe, moștenire, partaj îndeosebi în primele trei luni dar și în luna septembrie a acestui an. Nu este exclus să afli despre pierderea unei persoane dragi, decesul acesteia. Cei mai predipuși nativi la efectele lui Uranus din aceast an sunt nativii născuți în ultimul decan (12 – 21 septembrie).
            Neptun se află în zodia Pești, pentru tine în casa a VII-a, a mariajului, parteneriatelor, încă din anul 2011. Se pare că ai fost supus la tot felul de dezamăgiri, renunțări, încercarea de a clădi ceva, în plan relațional pentru ca apoi să o iei, brusc, de la capăt. Este o perioadă destul de îndelungată în care ai de învățat foarte mult despre atitudinea pe care trebuie să o ai vis-a-vis de relații, parterul de viață. Nu este deloc ușor dar la capătul acestui drum vei observa cât de mult ai învățat despre cum trebuie să abordezi o relație.
            Pluton se află în semnul Capricorn, din 2008 până în 2024, în casa a V-a pentru tine, a iubiri, copiilor, creativității, hobbyurilor. Se pare că trăiești o perioadă destul de îndelungată ce vizează transformarea ta vis-a-vis de creativitate, relația cu copii dar și modul în care te implici într-o relație de dragoste, cât ești dispus să oferi în plan sentimental. Pluton e posibil să-ți fi adus până acum tot felul de încercări, renunțări, transformări în relația de iubire dar te-a învățat cum să îți asumi responsabilități, să fii atent cu cine te asociezi, mai ales atunci când vine vorba despre relații, sentimente. Nu ți-a fost și nici nu îți va fi prea ușor, atunci când vine vorba despre copii concentrându-te cât mai mult pe dorința de a-i vedea bine crescuți și educați, la casele lor, sănătoși și fericiți. Cert e că Pluton a știut să scoată din tine tot ce e mai bun și frumos, te-a obligat să-ți dezvolți dar și să îți valorifici abilitățile și talentele de care dispui.

perioade-favorabile
Perioade favorabile
        O perioadă favorabilă, din punct de vedere profesional, este luna februarie, când ai toate șansele să se concretizeze o dorință legată de un loc de muncă, o promovare.
       Perioade favorabile, din punct de vedere financiar, ar fi începutul lunii mai și luna iulie. Cert este că se cere multă chibzuință, atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli, negocieri legate de remunerație, loc de muncă.
       Luna noiembrie, se poate dovedi favorabilă schimbărilor care țin de casă, proprietate așa că este bine să profiți de oportunitățile ce vin acum spre tine. Ai șansa să primești banii de care ai nevoie pentru a achiziționa casa mult visată, să renovezi, să investești într-o nouă proprietate.

perioade-mai-putin-favorabile
Perioade mai puțin favorabile
        Cu Mercur retrograd în zodia ta, în intervalul 13 – 31 august, trebuie să fii mult mai atent la deciziile pe care le iei, la documentele, contractele semnate acum întrucât există riscul să te confrunți cu tot felul de refuzuri, răzgândiri, documente pierdute. Este o perioadă de probleme legate de comunicare, călătorii, examene fiindu-ți destul de greu să te concentrezi pe finalizarea unui obiectiv propus. Este o perioadă de reluare, corectare, reorganizare a unor proiecte, reluarea unor discuții sau chiar reîntâlnirea cu niște persoane cu care mai aveai niște probleme de lămurit.
            Ești predispus la cheltuieli neașteptate, termene limită îndeosebi în luna martie dar și în a doua parte a lunii septembrie. Trebuie să fii foarte atent la contractele de muncă, de colaborare pe care este posibil să le semnezi în intervalul 8 ianuarie – 9 mai 2017.
            Spre sfârșitul lunii septembrie ești predispus la calomnii, atacuri venite din partea unor adversari, dezamăgiri în relația cu partenerul de viață. Există și un pericol de răniri, scandaluri, accident.

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu    
         Dacă ești născut în al doilea decan al zodiei Fecioară, în aceast an este posibil să te confrunți cu probleme în relația cu partenerul de viață, îndeosebi în lunile februarie, martie dar și intervalul 13 – 31 august, atunci când este recomandat să nu mai fii atât de critic cu partenerul de viață.
         Pluton are grijă să aducă serioase transformări în viața ta sentimentală reușind să-i surpinzi pe cei dragi cu atitudinea autoritară, atunci când ceva nu îți convine. Este timpul să accepți că trebuie să fii mai flexibil și mai tolerant în relația cu persoana iubită. În luna ianuarie și prima parte din februarie ai șansa de a întâlni persoana de care să te simți atras, să simți că aveți multe lucruri în comun. Starea de neîncredere în tine și celălalt riscă însă să strice ceea ce-ar fi putut să devină o relație de lungă durată. În ultima lună a acestui an există șanse mult mai mari să te îndrăgostești, să trăiești starea de romantism, să te bucuri de iubire, de emoție reușind să fii mult mai deschis, dornic să îți exprimi dorințele și trăirile, vis-à-vis de persoana iubită. Te simți mult mai pregătit să construiești o relație serioasă, căreia să îți dedici timpul și dragostea. 
           După data 20 decembrie, odată cu intrarea lui Saturn în semnul Capricorn, în casa iubirii, lucrurile nu sunt prea ușoare pentru tine, atunci când vine vorba să întâlnești o iubire așa cum ai visat întotdeauna. Saturn vine cu obstacole, tot felul de teste, acesta îți cere seriozitate, implicare, responsabilitate într-o relație de dragoste. Nu este momentul să te joci ba din contra, începi să vezi că nu e de glumit, atunci când vine vorba de iubire. Odată ce te-ai îndrăgostit, o faci cu toată ființa. Este și perioada în care Saturn te ajută să te eliberezi de o anumită persoană care nu corespunde din punct de vedere sentimental. Nu mai e loc pentru compromisuri. Avem de-a face și cu prezența lui Pluton în zodia Capricorn așa că în următorii doi ani o să tot ai de învățat la capitolul dragoste. 
          La capitolul relație de cuplu lucrurile sunt în continuare într-o zonă învăluită în mister, putând să te confrunți cu starea de nesiguranță, confuzie. Simți că e firesc să-ți dedici mai mult timp și dragoste pentru partenerul de viață dar, pe de altă parte,  dezamăgirile de care ai tot avut parte de ceva ani de zile în plan relațional, te țin la o oarecare distanță de cel drag. Nu prea ai curaj să îți exprimi gândurile, așteptările de la cel drag. Spre sfârșitul anului se mai liniștesc oarecum lucrurile în relația de mariaj implicându-te într-un proiect comun, alături de soț/soție, eventual puteți pleca într-o călătorie, să petreceți mai mult timp alături de familie, de rude, să învățați cum să aveți mai multă încredere unul față de celălalt.

Cariera si baniCarieră și bani
     E un an interesant din punct de vedere profesional. Ești ferm hotărât să faci cât mai mulți bani, să îți valorifici abilitățile, experiența în plan profesional. Nu ai timp de pierdut, ești într-o contiună agitație, ce să faci, cum să mai construiești ceva, vrei să lansezi noi proiecte în carieră. Cert este că ai în minte tot felul de asocieri reușind cu greu să ajungi la concretizarea acestora. Încă nu e momentul să te bazezi pe ceilalți ci trebuie să ții cont de propriile capacități organizatorice, asumându-ți noi responsabilități profesionale , îndeosebi în prima  parte a acestui an.
            Este un an în care simți nevoia să vii cu ceva nou în plan profesional, ceva care să te ajute să acumulezi mai multă experiență dar și bani mai mulți în cont. Simți nevoia să te informezi, să călătorești, să relaționezi cu oameni interesanți care să te ajute să înveți mai mult, să acumulezi noi cunoștințe zona marilor pasiuni, hobbyuri ce-ar putea să se transforme în profesie de succes.
            Ai nevoie de libertate de mișcare, de acțiune, energie și dinamism, libertate de exprimare, pentru a putea să te debarasezi de un mediu de lucru sufocant, epuizant din punct de vedere fizic și intelectual.
            Este momentul să te gândești la studiu, perfecționare, recalificare îndeosebi în luna februarie. Dacă este vorba despre un interviu pentru un nou loc de muncă, de susținerea unui examen, cel mai indicat ar fi să faci asta în luna februarie și primele zece zile din iunie. La începutul lunii mai și pe la jumătatea lunii iunie este recomandat să vezi de unde vin problemele legate de carieră, ce urmăresc, de fapt, superiorii, dacă mai merită să investești energie fizică și mentală într-un job care nu te mulțumește, din punct de vedere material.
            În luna august este posibil să iei decizia de a schimba locul de muncă, să iei în considerare noi oportunitți de progres în carieră. Nu e timpul să semnezi un nou contract de muncă, îndeosebi în intervalul 13 – 31 august.
            Perioade  favorabile, în plan financiar, se pot dovedi a fi lunile februarie, iunie, a doua jumătate a lunii iulie și luna octombrie. În partea a doua a acestui an se pare că lucrurile nu sunt prea favorabile, atunci când vine vorba despre împrumuturi, obținerea unui credit, asocieri într-o afacere întrucât ești predispus la pagube, pierderi neașteptate, furturi ba chiar  există riscul să fii implicat într-un proces.

3D Character and Success

Sfaturi pentru anul 2017
         Lucrurile cele mai bune și de durată se clădesc încet, cu răbdare și acceptând faptul că este important să te debarasezi de trecut, de prejudecăți, de oameni care ți-au provocat tot felul de pierderi de-a lungul timpului. Ai toate șansele să concretizezi un proiect, să vezi cum prinde contur, totul este să înveți cum să privești cu mai multă sinceritate în propriul suflet și să vezi ce anume mai ai de schimbat în propria atitudine, în ceea ce ține de relația cu lumea. Putem vorbi despre un an important în care trebuie să meditezi mai mult la eul tău ascuns, la nevoia de liniște, spiritualitate, la sănătate, karmă, la posibilitatea de a învinge anumite limite, constrângeri prin diplomație, intuiție și eliberarea de tot felul de traume, frici. Nu e niciodată prea târziu să-ți reformulezi viața în profunzime, devenind un om mai bun, mai înțelegător. Schimbarea începe cu tine!