Horoscop anual 2017, Balanta

Horoscop anual 2017, Balanță

            „Învață să fii fericit cu ceea ce ai, în timp ce urmărești să obții ceeea ce îți dorești.” Jim Rohn
         Putem vorbi despre un an 2017 în care vei dori cu toată ființa ta să te reorientezi către altceva, nu ști exact ce anume vrei dar ști că e momentul să faci alegeri importante, să te adaptezi mult mai rapid la schimbări. Nu e  timp acum de resentimente, de melancolie sau păreri de rău, cu atât mai mult nu mai ai timp să stai agățat de trecut. Jupiter te ajută să te ridici mai presus de starea de neîncredere și indiferent de obstacolele care vor veni, atât în primăvară cât și în toamna acestui an, tu vei avea puterea, ambiția de a trece peste orice limite, cu umor și bună voie.
          Cea mai intensă perioadă pentru tine este în intervalul 30 septembrie – 9 decembrie,   atunci când planetele personale (Soare, Mercur, Venus și Marte) vor tranzita, pe rând, zodia ta. Este vorba de o perioadă în care îți propui să îndeplinești multe obiective, să duci la capăt anumite idei, dorințe, pur și simplu să te rupi de un anumit loc, mediu, să îți iei zborul într-o nouă direcție.
         Totul se derulează rapid fiind nevoie de foarte multă concentrare pe realizarea a ceea ce ți-ai propus. Există tendința de a porni către mai multe direcții și să constați, la sfârșit, că nu ai ajuns niciunde, fie că e vorba de planul relațional, profesional sau material. Nu duci lipsă de optimism și încredere în propriile forțe ceea ce te va avantaja foarte mult în demersurile pe care le vei face în această perioadă.
            Eclipsa de Soare din zodia Pești, din data de 26 februarie, se va forma în casa a VI-a, a muncii, a relației cu colegii de muncă și a sănătății. Dacă te-ai gândit la o schimbare de direcție în plan profesional, e posibil ca Destinul să își facă datoria acum și să te trimită acolo unde îți este locul, de fapt. Totul depinde de cât de mult te împotrivești schimbărilor, dacă ești pregătit să te desprinzi dintr-un colectiv de muncă. Este momentul să pui în practică anumite idei, strategii și să nu te mai uiți în urmă.
            Eclipsa de Lună din semnul Vărsător, din ziua de 7 august, are loc în casa a V-a, a iubirii, copiilor, creativității, hobby-ului. Este timpul să iei decizii importante ce vizează dragostea, o relație de iubire. Urmează o perioadă în care ai ocazia să te bucuri de rezultate frumoase legate de munca de creație. Se remarcă o mai mare responsabilitate față de propriii copii. E timpul să dai startul unui hobby ce-ar putea să-ți aducă starea de împlinire, de concretizare a unor idei originale.
            Eclipsa totală de Soare din zodia Leului, din data de 21 august, este în casa a XI-a pentru tine, a grupului de prieteni, organizații, idealuri. E momentul să demarezi proiecte importante ce vizează împlinirea țelurilor tale. Ieși mai mult în lume, socializează, integrează-te într-un nou grup, mediu astfel ai ocazia să te faci remarcat, să atragi atenția, să îți faci publicitate. Ești deschis la nou petrecând mai mult timp cu prieteni, oameni alături de care ai ocazia să construiești proiecte pe termen lung.
            Jupiter în semnul Balanță, prima casă astrologică pentru tine, te îndeamnă să fii mai optimist, încrezător în propriile forțe pentru a putea trece mai ușor peste obstacole ce țin de planul relațional și nu numai. Reușești să creezi o stare de bună dispoziție în mediul în care te găsești. Poți fi considerat omul potrivit la locul potrivit. Atenție însă în lunile martie, august și septembrie atunci când pot apărea probleme relaționale, fie că e vorba de relația cu partenerul de viață, fie că e vorba de afaceri.
            Jupiter tranzitează zodia Scorpion începând cu data de 10 octombrie, casa a II-a pentru tine așa că e timpul să valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui ceea ce va atrage beneficii materiale și financiare de partea ta. Te poți aștepta la surprize financiare, mărire de salariu, prime, posibilitatea de a găsi un job mai bine plătit. Este important să dai dovadă de echilibru, cumpătare în ceea ce privește cheltuielile.
            Cu Saturn în zodia Săgetător, casa a III-a pentru tine, mai ales dacă ești născut în ultima decadă a zodiei (12 – 21 octombrie), este posibil să apară tot felul de restricții, obstacole ce țin de comunicarea cu rudele apropiate, vecini. Este posibil să vrei să reiei anumite studii, cursuri, să te perfecționezi. Ești mult mai practic tratând cu mai multă seriozitate comunicarea, călătoriile, nu te mai aventurezi în a da replici grăbite, încercând să dai sfaturi utile celor cu care relaționezi.
            Intrarea lui Saturn în semnul Capricorn, din 20 decembrie, pentru tine în casa a IV-a, familia, casa, proprietatea anunță că ai destul de tras în acest domeniu, unde deja se află Pluton de ceva ani. Ți se cere și mai multă muncă, asumarea de responsabilități, atenție în relația cu familia, cu părinții fiind nevoie de multă mobilizare pentru a-ți termina la timp obligațiile ce țin de casă.
          Prezența lui Uranus în zodia Berbec ți-a afectat, de câțiva ani, planul relațional venindu-ți destul de greu să păstrezi o relație de lungă durată. Ai avut ocazia să întâlnești tot felul de persoane de sex opus, care mai de care mai interesante. Cert e că ai învățat foarte mult despre ceea ce se vrea, de fapt, de la tine, ce anume mai ai de învățat în materie de relație. În acest an, ca nativ din decanul al III-lea din semnul Balanță, vei resimți cel mai profund impactul lui Uranus în opoziție la Soarele tău ceea ce predispune la schimbări bruște, rupturi, despărțiri sau întâlniri oarecum ciudate, imprevizibile menite să îți dea viața peste cap.
          Cu Neptun în zodia Pești, pentru tine în casa a VI-a, a locului de muncă, sănătate, încă din anul 2011 trăiești într-o stare de confuzie, de nemulțumire vis-a-vis de carieră, de profesia pe care o practici. Vrei o schimbare de direcție, te simți deja epuizat de atâta zbatere, de atâtea căutări. Poate că nu e chiar timpul marilor schimbări în carieră dar cel puțin această idee de a pleca într-un alt loc, un alt mediu de lucru prinde tot mai clar contur în sufletul tău.
        Cu Pluton în zodia Capricorn, din 2008 până în 2024, în casa a IV-a, a casei, familiei, nativilor Balanță din a doua decadă a zodiei, le-a venit rândul să resimtă în mod profund transformările aduse de Pluton în familie, casă, proprietăți fiind important să deții controlul asupra deciziilor ce țin de familie, responsabilități pe care trebuie să ți le asumi. Cel mai puternic se va simți acest impact în lunile aprilie, iulie, septembrie și octombrie.

perioade-favorabile
Perioade favorabile
          Începi anul cu Jupiter în zodia ta (până pe 10 octombrie) așa că este recomandat să profiți din plin de oportunitățile care vin spre tine, fie că e vorba de planul relațional, fie că e vorba de spiritualitate, studii superioare și călătorii în străinătate Jupiter știe ce are de făcut, aducând alianțe puternice, menite să te ajute să te propulsezi pe o nouă direcție cu mai mult curaj și încredere în tine.
        Venus (guvernatoarea zodiei tale) tranzitează și ea zodia, în intervalul 14 octombrie – 7 noiembrie și te îmbie la distracții, iubire, socializare, excursii, te pui mai mult în valoare simțindu-te oarecum norocos. Norocul este de partea ta, cu atât mai mult că ai alături de tine pe Micul Benefic – Venus în luna octombrie. De tine depinde cât vei fi de pregătit să folosești în avantaj personal aceste daruri.
             Intrarea lui Jupiter în zodia Scorpion, după data de 10 octombrie, deschide noi perspective legate de bani, obținerea unui job cu un salariu mai bun.

perioade-mai-putin-favorabile
Perioade mai puțin favorabile
        Este posibil să te confrunți cu tot felul de obstacole, probleme legate de casă, familie, proprietate îndeosebi în luna martie dar și în perioada de retrogradare a lui Jupiter, 6 februarie -9 iunie, când pot fi reluate unele discuții legate de casă, familie fiind important să pui la punct niște documente, să rezolvi un proces ce vizează casa, un teren. Nu vor lipsi problemele legate de mariaj, discuții menite să te facă să iei decizii bruște, ba chiar poți să ajungi la o despărțire.
            Luna septembrie se poate dovedi deosebit de tensionată în relația de cuplu, de parteneriat fiind vorba despre transformări bruște, greu de gestionat. Este o perioadă de revoltă, contradicții, nemulțumiri pe care le duci în suflet de ceva ani. Se cere multă diplomație din partea ta.

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu    
         Cu  Uranus în zona mariajului, îndeosebi în intervalul 4 martie – 3 aprilie, atunci când Venus retrogradează în semnul Berbec, se poate vorbi despre o perioadă deosebit de tensionată în relația de cuplu.
       Cele mai tensionate momente în familie pot apărea în lunile aprilie, sfârșitul lunii iunie și în a doua jumătate a lui noiembrie, atunci când Marte destabilizează, produce agresivitate verbală și fizică în familie venindu-ți destul de greu să controlezi starea de impulsivitate, poți avea reacții bruște.
            O perioadă destul de intensă în plan sentimental se poate dovedi luna august, când ai toate șansele să atragi o iubire karmică, să te implici într-o relație de amor, fără să mai ții cont de prejudecăți. Faci față cu greu tentației, ispitei astfel că există riscul să te implici într-o relație extraconjugală. Poate fi vorba chiar de reluarea unei relații de amor, de o reîndrăgostire. Există riscul, destul de mare, să stârnești starea de gelozie, posesivitate în relația cu partenerul de viață. Ești într-o perioadă destul de vulnerabilă, din punct de vedere sentimental.
            Luna septembrie se anunță destul de turbulentă în relația de mariaj, este momentul când pot fi reluate anumite aspecte legate de cuplu care s-au mai derulat și în primăvara acestui an. Trebuie să privești cu sinceritate ce vrei de fapt de la tine, de la partener, de la relația voastră. Este timpul să faci curățenie în viața relațională și să te hotărăști pe ce drum vrei să pornești.
           Dacă aștepți de ceva timp să se întâmple ceva favorabil și în viața ta sentimentală, ai mai multe șanse la sfârșitul lunii ianuarie și în luna februarie, atunci când ai ocazia să te îndrăgostești fie de o/un coleg de muncă, fie în urma unei deplasări în interes de serviciu. O perioadă favorabilă pentru a te îndrăgosti, poate fi și în luna septembrie, când petreci mai mult timp alături de prieteni și poate chiar ai șansa să cunoști o persoană de sex opus care să îți atragă atenția, din punct de vedere sentimental. 
            Așadar, se poate vorbi de un an trăit cu intensitate, în plan relațional/amoros,  te gândești și te răzgândești. Chiar nu ești hotărât în ce direcție să o iei, atunci când vine vorba de iubire, relația de cuplu. Este timpul să îți asculți intuiția și să te bucuri de fiecare moment de pasiune, de romantism, alături de persoana iubită.

Cariera si baniCarieră și bani
        Urmează un an în care nu se poate spune că ești favorizat, din punct de vedere al parteneriatelor sau al unei afaceri pe cont propriu. Poate fi vorba despre răsturnări de situație neșteptate, necesitatea de a schimba strategiile de acțiune, de a te adapta din mers la cerințele de pe piață. 
       Se cere multă prudență în intervalul 10 aprilie – 3 mai, în ceea ce privește împrumuturile, obținerea sau returnarea unui credit, semnarea unui contract cu banca. Nu e momentul să te lansezi într-un proces ce vizează obținerea unei moșteniri sau rezolvarea unor probleme de partaj.
            În lunile iulie și august se pare că te confrunți cu o oarecare stare de neliniște, de neîmplinire în carieră fiind nevoie de o schimbare de direcție sau măcar să îți propui cu fermitate să schimbi direcția cât mai curând posibil în carieră. Muncești mult, cu conștiinciozitate și parcă mare lucru nu se vede din efortul pe care îl depui. Ți se dau tot felul de sarcini de muncă de îndeplinit în scurt timp având sentimentul că muncești mai mult decât colegii de muncă.
           Este un an în care realizezi cu mare greutate colaborări avantajoase fiind predispus la trădare, pierderi financiare, chiar probleme de natură juridică. Așa că este recomandat să nu te implici în proiecte de anvergură, investiții riscante întrucât există riscul să atragi probleme de lungă durată.
            După data de 10 octombrie, odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Scorpion, casa banilor pentru tine, se pare că lucrurile te vor avantaja, primind banii de care ai nevoie pentru a reuși să mai plătești din datorii. Este posibil să fie vorba de găsirea unui job mai bine plătit sau chiar de un al doilea job.
         În luna noiembrie pot apărea noi posibilități de asociere care să-ți aducă câștiguri financiare sau un contract important pe termen lung. Urmează o perioadă foarte bună pentru investiții.
         Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, ești susținut de astre, începând cu luna octombrie, atunci când vei avea ocazia să obții jobul care să îți împlinească așteptările din punct de vedere financiar. Totul e să încerci să depășești starea de neîncredere, teama de a nu fi respins, fiind important să ai mai multă încredere în propriile capacități intelectuale și experiența  profesională.

3D Character and Success

Sfaturi pentru anul 2017
         Este un an în care trebuie să dai dovadă de echilibru și armonie în relația cu ceilalți. E important să îți stabilești obiective pe care știi că ai puterea necesară să le îndeplinești. Nu încerca să fii altceva decât ceea ce ești, să demonstrezi că poți muta și munții din loc, doar pentru a te crede mai puternic. Este important să dai dovadă de înțelepciune evitând situațiile care te-ar putea compromite îndepărtându-te astfel de adevăratul țel. Unele idealuri pot fi îndeplinite mai ușor decât ai crede, cât timp dai dovadă de încredere și optimism. Tot ce trebuie să faci acum este să fii fericit cu ceea ce ai pentru că Universul îți va oferi mai mult la momentul potrivit.