Anul 2018, Șobolan

Zodia Șobolan în anul 2018
sobolan

        Ani de naștere pentru zodia Șobolan
                                31 ian 1900 – 18 feb 1901 – METAL
                                18 feb 1912 – 5 feb 1913 – APĂ
                                5 feb 1924 – 24 ian 1925 – LEMN
                                24 ian 1936 – 10 feb 1937 – FOC
                                10 feb 1948 – 28 ian 1949 – PĂMÂNT
                               28 ian 1960 – 14 feb 1961 – METAL
                               16 feb 1972 – 2 feb 1973 – APĂ
                               2 feb 1984 – 19 feb 1985 – LEMN
                               19 ian 1996 – 6 feb 1997 – FOC
                               8 feb 2008 – 25 ian 2009 – PĂMÂNT
            Ca și nativ născut în zodia Șobolan te remarci prin inteligență, spirit analitic, înțelecpiune și curiozitate fiind capabil să ajungi în funcții de răspundere datorită capacității de a găsi soluții salvatoare dar și a firii tale ambițioase. Te remarci prin respect pentru valorile materiale dar ești atras și de domeniile artistice. Memoria deosebită te ajută să ieși din situații neplăcute, de prea puține ori reușind să fii luat prin surprindere. În ciuda tendinței de a fi econom te remarci adeseori prin generozitate. Îți place să fii organizat având înclinație către latura intelectuală a vieții.
            Zodia Șobolan face parte din Primul Triunghi al afinităților, cel al acțiunii fiind, de fapt, prima ramură. Zodia Șobolan are ca și aliați zodiile Dragon (ramura a cincea) și Maimuța (ramura a noua) fiind zodii orientate către inițiativă, acțiune, nevoia de mișcare. Forța de caracter și puterea de muncă, ca și nativ Șobolan, îți va permite să depășești obstacolele apărute în cale. Nimeni și nimic nu te poate învinge cu adevărat întrucât ai întotdeauna alternative pentru a o lua de la capăt, chiar dacă e vorba să alegi un cu totul alt drum. Te remarci prin curaj, ambiție, capacitatea de a pune în practică cele mai ambițioase proiecte.
            Într-un an guvernat de zodia Câine de pământ lucrurile nu stau prea grozav pentru nativul Șobolan. Putem să vorbim despre un an de instabilitate la nivel material, profesional și relațional fiind nevoie de multă răbdare, diplomație, muncă asiduă pentru a-ți împlini obiective importante. Ai tendința să te obosești cu lucruri inutile ajungând să te epuizezi prin implicarea în activități care nu-ți vor aduce realizări deosebite, chiar dacă depui mult efort fizic și mental în această direcție.
            În plan relațional te poți aștepta la tot felul de neplăceri, pierderi, certuri, despărțiri. Este un an de reconfigurare a relației de mariaj. Fie lași în urmă o relație care te-a epuizat peste măsură, fie îți schimbi atitudinea abordând cu mai multă detașare eventualele neplăceri sperând la vremuri mai bune. Cert este că nu e un an tocmai bun, în ceea ce privește startul unei relații de mariaj. Dacă ești singur îți va fi destul de greu să găsești partenerul cu care să simți că te completezi, din punct de vedere fizic, psihic sau emoțional.
            Planul profesional este supus unor schimbări datorate așa ziselor ghinioane, răsturnări de situație, a conflictelor din relația cu colegii sau superiorii. Progresul este destul de lent, comparativ cu alți ani, așa că nu-ți propune să dai startul unor proiecte importante, care să necesite multe investiții financiare sau chiar intelectuale, emoționale. În situația în care ești nevoit de împrejurări să îți schimbi locul de muncă, este recomandat să cauți un nou job care să corespunsă vocației tale, abilităților de care dispui.
            În acest an este bine să eviți speculațiile financiare, chletuielile pe lucruri care nu îți sunt absolut necesare. Este un an destul de încercat, la capitolul bani, câștiguri financiare.
            Va trebui să te îngrijești mai mult de sănătate întrucât ești predispus la îmbolnăviri, cauza principală datorându-se efortului fizic și intelectual, stresului. Există riscuri de accidentare așa că trebuie evitată implicarea în activități care te solicită peste măsură, din punct de vedere fizic. Va trebui să fii mult mai atent la ce și cât mânânci, îndeosebi în luna aprilie 2018 și ianuarie 2019.
            Lunile favorabile: februarie, aprilie, iunie, noiembrie și ianuarie 2019.
            Lunile nefavorabile: mai, iulie și octombrie.
            Remedii Feng Shui recomandate pentru nativii din Zodia Șobolan, care este este atacată direct în acest an de energia negativă a Stelei 5, a ghinionului, dezastrelor. Poate fi cu ușurință provocată, agresată. Efectele ei sunt ușor de amplificat putând predispune, în mod deosebit, la accidente, probleme în relația cu ceilalți oamnei, necazuri de orice fel.  Pentru a diminua efectele negative ale Stelei 5 se recomandă amplasarea următoarelor remedii Feng Shui în partea de Nord din casă sau la firmă, birou: Pagoda triplată pentru 5 de galben, Clopoței metalici cu 6 sau 7 brațe, Pagoda celor cinci elemente cu copacul vieții, Remediu Feng Shui pentru protecția casei, din metal, cu Nod Mistic, Yin-Yang, trigrame și simbolurile celor 12 zodii. Se amplasează la intrarea în locuință sau firmă pentru a vă proteja de persoane rău intenționate, energii negative și dușmani.