Anul 2018, Mistreț

Zodia Mistreț în anul 2018
mistretul
        Ani de naștere pentru zodia Mistreț
                        4 feb 1935 – 23 ian 1936 – LEMN
                        22 ian 1947 – 9 feb 1948 – FOC
                        8 feb 1959 – 27 ian 1960 – PĂMÂNT
                        27 ian 1971 – 15 feb 1972 – METAL
                        13 feb 1983 – 1 feb 1984 – APA
                        31 ian 1995 – 18 ian 1996 – LEMN
                        18 feb 2007 – 7 feb 2008 – FOC
                        5 feb 2019 – 24 ian 2020 – PĂMÂNT
        Ca și nativ din zodia  Mistreț  te remarci prin muncă și cinste, generozitate și bunăvoință, spirit deschis, jovialitate și toleranță ceea ce te face destul de abordabil de către ceilalți. Îți place să îți fie recunoscută valoarea, chiar dacă ești o persoană modestă. Direct și tranșant în tot ce faci, dezarmant de sincer, știi cum să te faci remarcat și ocupi funcții de răspundere. Ești considerat ca fiind o zodie norocoasă având parte de susținerea celorlalți, știi cum să atragi foarte ușor simpatia celorlalți. Nu îți place să minți dar, de multe ori, pentru a ieși din situații limită ești dispus să accepți compromisuri. Ești flexibil, te adaptezi destul de usor la un anumit mediu știind să le oferi celorlalți ceea ce vor. Ești genul de persoană care știe să se facă indinspensabilă, fie că este vorba despre familie, locul de muncă sau în plan relațional.
        Zodia Mistreț face parte din al patrulea Triunghi al afinităților, cel al diplomaților zodia Mistreț fiind, de fapt, a douăsprezecea ramură din cele doisprezece ramuri terestre. Zodia Maimuță are, ca și aliați, zodiile Iepure (ramura a patra) și Oaie/Capră (ramura a opta). Persoanele aparținând acestor zodii sunt intuitive, conciliante, în general sincere și generoase, în același timp fiind persoane cu o perspicacitate deosebită având capacitatea de a-și asigura propria protecție, în situațiile limită. Acești nativi sunt considerați specialiști ai compromisului având o manieră cu totul specială de a-și rezolva propriile probleme. Acționând adeseori din culise acești nativi știu cum să se integreze și să obțină foloase în toate domeniile sociale.
        În anul anul Câinelui de Pământ, ca și nativ din Zodia Mistreț, te bucuri de susținerea venită din partea Stelei benefice 1, a victoriei, succesului în toate domeniile. Se poate vorbi despre un an al împlinirilor pe toate planurile fiind timpul să culegi roadele efortului depus de câțiva ani. Totul este să ai încredere în tine că vei reuși să îți împlinești un țel important pentru tine. Ai parte de oportunități de progres în plan profesional, șansa de a dezvolta relații mult mai favorabile în plan social, capacitatea de a te face mult mai ușor remarcat de către sexul opus. Este un an în care nu trebuie să faci risipă de energie. Organizează-ți timpul cu mare atenție pentru a deveni mult mai eficient în tot ce faci!
        Planul profesional se preconizează a fi bine aspectat în acest an. Știi foarte bine ce ai de făcut pentru a reuși să duci la capăt ce ți-ai propus. Găsești cu mai multă ușurință soluții la probleme mai vechi. Ești deschis la colabotare, curios și dinamic, faci față cu bine sarcinilor de muncă. Vorbim despre un an în care sunt remarcate cu mai multă ușurință proiectele demarate în trecut, acum nu ai decât să aduci îmbunătățiri care îți vor aduce mult mai multă recunoaștere în echipa de muncă. Într-un an alert, nu ai decât să ții pasul cu schimbările, fără să te lamentezi. Vei avea sentimentul că nu dispui de suficient timp și că ajungi adeseori să lucrezi chiar și peste program. Cert e că nu trebuie să pierzi oportunitățile de progres. Este șansa de a obține un post de conducere sau aprecierea venită din partea superiorilor și implicit o mărire de salariu. Perioade favorabile pentru a obține realizări deosebite în carieră sunt în lunile: februarie, iulie și noiembrie.
        Planul financiar tinde să se stabilizeze în acest an, îndeosebi datorită capacității tale de a te pune în valoare și a abilităților tale organizatorice, a perspicacității de care dai dovadă. Știi exact ce ai de făcut iar acum nu ai decât să profiți de pe urma asocierilor făcute în trecut, a proiectelor deja lansate. Totul este să investețti banii în direcția potrivită astfel încât să atragi și mai multe câștiguri de partea ta, îndeosebi în luna septembrie. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește cheltuielile pe care le faci în lunile martie și decembrie. Ești predispus la pierderi financiare, la furt în luna octombrie. Lunile favorabile câștigurilor financiare sunt: februarie, iulie și noiembrie.  
        În plan relațional se pare că lucrurile stau bine, câtă vreme nu intri în competiție cu nimeni, mai ales atunci când este vorba despre relația de mariaj. Ai tendința de a fi mai pretențios, atent la detalii ceea ce ar putea să enerveze partenerul de viață și ajungi astfel la certuri, îndeosebi în luna mai. Nu este exlcus să faci o schimbare decisivă în mariaj și să renunți la relație, după ce ajungi la concluzia că ai dreptul la liniște, la ceva mai bun pentru tine. Există risc de despărțire sau divorț în lunile: martie și decembrie. Nu este exclus să fii prins „cu mâța în sac” și să fii nevoit să dai explicații incomode, în ceea ce privește o relație extraconjugală, îndeosebi în luna octombrie.  
        Sănătatea poate deveni destul de problematică, mai ales în luna iunie, atunci când există riscul să se amplifice anumite probleme digestive (stomac, splină sau pancreas), precum și probleme legate de organele de reproducere. Există predispoziția către accidente, în lunile martie și decembrie. Ar trebui să te preocupi mai mult de ce anume și cât mănânci, îndeosebi în luna septembrie, atunci când ești predispus la îngrășare. În luna octombrie ești predipsus la răniri, tăieturi, intervenție chirurgicală sau eventuale probleme stomatologice, intestinul gros sau maxilarul superior.
        Luni favorabile: februarie, iulie, septembrie și noiembrie
        Luni nefavorabile: martie, mai, iunie, octombrie și decembrie.
        Remedii Feng Shui recomandate pentru nativii din Zodia Mistreț, pentru tați și bunici, șefii care conduc afaceri (femei sau bărbați) în anul 2018, care este favorizat de energia Stelei benefice 1, stea a victoriei, succesului și înțelepciuni sunt: obiectele Feng Shui pe care le poți amplasa în zona de Nord-Vest a livingului și/sau biroului pentru a activa Steaua 1, a Victoriei: Amuletă cu 6 bani chinezești, Steagul victoriei, Cei trei înțelepți, Pandantiv cu trifoi cu patru foi auriu, Copăcel Yin-Yang – auriu cu argintiu, Vasul prosperității, Breloc placat Yin – Yang, Clopoței de vânt cu 6 tuburi, Elefantul alb al succesului care atrage energiile pozitive și crește puterea de concentrare. Activați partea de Nord-Vest a biroului pentru a avea parte în anul 2018 de câștiguri financiare, succes la examene, dezvoltare personală, evoluție în plan spiritual, dezvoltare în plan educațional, apariția de noi oportunități de progres în plan profesional.