Anul 2018, Iepure

Zodia  Iepure  în  anul 2018
iepurele
           Ani de naștere pentru zodia Iepure
                                2 feb 1927 – 22 ian 1928 – FOC
                                19 feb 1939 – 7 feb 1940 – PĂMÂNT
                                6 feb 1951 – 26 ian 1952 – METAL
                                25 ian 1963 – 12 feb 1964 – APĂ
                                11 feb 1975 – 30 ian 1976 – LEMN
                                29 ian 1987 – 16 feb 1988 – FOC
                                16 feb 1999 – 4 feb 2000 – PĂMÂNT
                                3 feb 2011 – 22 ian 2012 – METAL
            Ca și nativ din zodia Iepure (sau Pisică) ești recunoscut pentru intuiție, sensibilitate, flexibilitate, inteligență și memorie deosebită având talent în a-ți atinge scopul propus. Reușești să îi determini pe ceilalți să te ajute în împlinirea obiectivelor personale. Ai abilitatea de a te descurca în orice împrejurare, indiferent de pierderile apărute în calea ta. Ești diplomat, adeseori adoptând o atitudine de înțelegere față de nevoile celorlalți chiar dacă, de multe ori, în spatele bunăvoinței tale se află și un interes personal, știi cum să te faci util celorlalți. Faci parte dintr-o zodie considerată oarecum materialistă reușind să maschezi cu o abilitate deosebită acest lucru. Ești considerat talentat în a trece drept maestru în arta disimulării propriilor sentimente și intenții.
            Zodia Iepure (sau Pisică) face parte din al patrulea Triunghi al afinităților, cel al diplomaților zodia Iepure fiind, de fapt, a patra ramură din cele doisprezece. Zodia Iepure are, ca și aliați, zodiile Oaie (ramura a opta) și Mistreț (ramura a douăsprezecea). Persoanele aparținând acestor zodii sunt intuitive, conciliante, în general sincere și generoase, în același timp fiind persoane cu o perspicacitate deosebită având capacitatea de a-și asigura propria protecție în situațiile limită. Acești nativi sunt considerați specialiști ai compromisului având o manieră cu totul specială de a-și rezolva propriile probleme. Acționând adeseori din culise acești nativi știu cum să se integreze și să obțină foloase în toate domeniile sociale.
            În acest an în care va trebui să dai dovadă de prudență fiind foarte atent cu cine te asociezi, pe cine te bazezi, atunci când vine vorba despre implicarea în diferite acțiuni. În 2018 te confrunți direct cu energia  Stelei 7, a furtului și violenței, distructivă, care atacă fără avertisment, îndeosebi atunci când este provocată. Este o perioadă în care îți asumi tot felul de riscuri pentru a profita din plin de oportunitățile de progres în plan profesional dar va trebui să acționezi cu foarte multă prudență.
            În plan relațional nu este cazul să te hazardezi prea mult și să spui că totul e roz și frumos. Va trebui să fii mult mai atent la ceea ce are nevoie partenerul de viață fiind foarte important să comunici mai mult, chiar dacă vei fi foarte solicitat de obligațiile profesionale. Există riscul să te implici într-o relație extraconjugală sau pot să apară unele probleme în relația de mariaj, datorită minciunilor, a trădării. Ești predispus la discuții, certuri, despărțirea de partenerul de viață, îndeosebi în toamna acestui an.
            Te poți aștepta la trădări, promisiuni deșarte venite din partea unei persoane de sex opus care nu își dorește decât să să distreze, punând mai mult accent pe latură intimă, sexuală, decât pe latura afectivă. Așa că, mare atenție cui îi încredințezi sentimentele tale, gândurile, de la cine ai așteptări în plan sentimental. Nu vei duce lipsă de relații de amor, care mai de care incitante. Dacă te gândești să dai startul unei relații de mariaj, anul 2018 nu este întocmai favorabil pentru a face acest pas important.
            Într-un guvernat de Câine de pământ activitatea ta în plan profesional este destul de încărcată, plină de surprize menite să-ți dea planurile peste cap. Este vital să dai dovadă de calm și diplomație, fără să te expui prea mult, important fiind să acționezi din umbră, pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai propus. În relația cu colegii va trebui să fii mult mai diplomat decât ești în mod obișnuit. Evită compromisurile, de orice fel, la locul de muncă, fie că e vorba despre bani sau relații. Este indicat să îți revizuiești activitatea profesională, să pui în ordine anumite lucruri, fără să faci schimbări deosebite. Nu sunt indicate schimbările de job. Te poți aștepta la nedreptăți care țin de salariu, nu ești recompensat pe măsura muncii depuse. În ceea ce privește finanțele, în acest an, ești predispus la pierderi, furt reușind cu greu să strângi bani, oricât de mult te-ai strădui.
            În 2018 se cere multă prudență în ceea ce privește sănătatea întrucât ești predispus la răniri, tăieturi, accidente, operații dar și probleme care țin de plămâni, gură, dinți, maxilarul superior. Nu este deloc de neglijat nici alimentația întrucât ești predispus la probleme ce țin de colon. Cei care îi vor resimți efectele stelei 7 mai acut sunt: Fiul cel mare al familei precum și cei care au dormitorul, intrarea principală, livingul sau o altă încăpere, în care își petrec foarte mult timp, în partea de Est a casei sau a biroului.
            Luni favorabile: aprile, iunie, august și ianuarie 2019.
            Luni nefavorabile: martie, iulie, septembrie, noiembrie și decembrie.
            Remedii Feng Shui recomandate pentru nativii din Zodia Iepure, care este atacată direct, în acest an 2018, de energia negativă a Stelei 7, o stea a luptei, a violenței, furtului sunt: Elefantul norocos și Rinocerul albastru din sodalit, Canaful Feng Shui sunt remedii excelente de protecție, noroc și sănătate, Dragonul Albastru al Succesului cu Perla Fericirii, Placa anti-furt de locuințe.